Şimdi Ara

Uyurken Bile Gözden Çıkarmadığımız Lenslerden Almak İstiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenslerimi annem çıkartıp takıyor ben beceremiyorum bir türlü bende şu 1 ay boyunca çıkarmadığımız lenslerden almak istiyorum fakat ben 1 ay boyuncada tutmam 2-3 günde bir çıkartır gözümü dinlendiririm kullanmamı tavsiye edermisiniz ? bu şekilde kullanan var mı ?

http://www.lensmarket.com/Saydam_Lens/Ciba_Vision/Nightday

bu ürün nasıldır ?

• .
  • Merhaba,
    Linkini verdiğim lensleri ben kullanıyorum. 7 gün boyunca gözünden çıkarmadan uyuyabiliyorsun. 7. gün kabına koyup biraz dinlendirerek(1 gece olursa daha sağlıklı olur), tekrar takıp kullanmaya devam edebilirsin. Lensin ömrü 1 ay, yani ayda 4 defa takıp çıkarıyorsun.. Gözlükte kullandım, bu şekilde araç kullanırken, gezerken tozarken inan çok daha rahat. Hem belli olmuyor + Denize, Havuza, Duşa da lenslerle girip gözlerini açabiliyorsun.

Birde, Gözlerin numaraları birbirine yakın ise, ( Mesela benim sol -1,75, sağ -2,0 , ben iki gözdede -1,75 kullanıyorum) Tek bir paket al, içerisinde 6 tane var, iki gözdede kullanırsın. 3 ay gidiyor yani... Maaliyet 50 lira.

http://www.lensmarket.com/Saydam_Lens/Ciba_Vision/Air_Optix_Aqua

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uralcoder -- 3 Eylül 2010; 11:52:22 >

• valla ben lens aldım. hem mıyop hem astıgmat var 180 tl para verdım.ılk taktım ınanılmaz kotu goruyorum. 1 gun boyunca gozumde kaldı alısırsın dedıler

yok olmuyor hıc bırsey goremıyorum gozum kayıyor sankı

dedım takmıycam bı kenara koydum.numaralı gunes gozulugu yaptırmaya karar verdım lens alırken goz doktoruna gıtmıstım.aynı sonucları gozlukcuye verdım gozlugu yaptı getırdı bı taktım yıne dunyam karardı hıc bır sey gormuyorum. Gerızekalı doktor sag gozumu tam 1 numara buyuk yazmıs

lensten sogudum bu sebebten
  • Gözünde oksijene ihtiyacı vardır. Evdeyken lenslerinizi çıkarmanız ve gözlerinizi dinlendirmenizi tavsiye ederim. Lensleri çıkarmayarak kısa vadede bir zararı olmaz ama uzun vadede gözün havasız kalması büyük zararlar yaratabilir.
  • İşte bu lensin özelliği bu, gözler tamamen hava alabiliyor. Tabii ki rahatsız edici bir etki görüldüğünde hemen çıkarılmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.