Şimdi Ara

Uyurken aniden uyanmak ve garip şeyler görmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
55.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bende de görmek değilde uykuyla uyanıklık arasında garip sesler sanki 3 harfliler gelmiş gibi sesler duyduğum oluyor sonra beden titremeye başlıyor gibi oluyor korkuçn
  • Ne zaman uyuduğum yerde ekmek kırıntısı olsa bana da olur. Ciddiyim.
  • Bu tür olaylar genelde kişinin üzerine yapılan büyüden dolayı olur.

    Büyünün vazifelisi olarak size musallat olan cin sizin bu tür şeyleri görmenizi sağlar.
  • konu psikolijimi bozdu gece vakti
    ben de ruyamda sacma sapan seyler goruyorum ve fılm gıbı profesyonel senaryo gıbı olmaya basladı artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasaksevdam10 Y kullanıcısına yanıt
    kanka sana cinler musallat olmuş 500 lira ateşlersen ben çıkartırım senin cinleri
  • bu gece bana da oldu. gece aniden uyandım (ki burada parantez açmak istiyorum aniden uyandığım zamanlarda hep bir bok olur. örneğin atıyorum etrafa aval aval bakarken 30 saniye sonra birilerinin hakkımda konuştuğunu duyarım ya da beni ilgilendirecek bir şey olur vs tamamen bilinçsizce fark ederim). kalkınca yanımca bir silüet gördüm. gerçekten uzun boylu birine benzemiyordu ve sanırım saçları vardı. fakat işin tuhaf tarafı bu bir karaltı değildi. bildiğin dışı yeşil renkli (cami yeşili xd) içi siyah bir silüetti işte. hemen yatağımın yanındaydı. rüyaydı falan desem o kadar korktum ki kalbim aniden dakikada 150 çarpmaya dönmüştür kesin. yani gözlerimi açınca bir şey gördüm diye düşünüyorum. uzunca bir süre de devam etti bu. kaçtım gittim ordan ama gece yalan oldu. daha sonra uyumaya çalıştıysam da tuhaf tuhaf rüyalar gördüm. gerçekten filmlerde geçen tuhaf rüyaların insan yaratımı olduğunu düşünürdüm de artık değil.

    gece aynanın karşısına geçip kanımla 666 yazarsam da hiç şaşırmayacağım açıkçası. bugün nasıl uyuyacağım onu da merak ediyorum.


    olm kötü biri de değilim lan. insan hayvan katilleri her gece mışıl mışıl uyuyor! ben niye bunu görmek zorunda kaldım anlamıyorum! cin kardeş ışıklarını kapasaydın ya dolaşırken demek istiyorum açıkçası!


    bu arada pek depresif ve kimsesiz ve boşlukta hissettiğimi ve hayatımda kaygılarımın arşa çıktığını da söylemek isterim. yani belki de psikolojik halisünasyonlar gördüm. yine de daha önce hiç olmamıştı bu.





  • Bu konuda sorunu olanlar çare buldu mu çok merak ediyorum.
    Aniden uyanmak sıkıntı değil de yaklaşık 10 sn tavanda bazen devasa örümcek, bazen devasa kelebek vb şeyler görmek çok garip bi duygu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.