Şimdi Ara

Uyumsuzluk sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, ilk oynadığım oyunlardan biri olan 98 yılına ait the settlers III oyununu windows 7 işletim sisteminde doğal olarak açamadım. Uyumluluk ayarlarından herşeyi denedim gene olmadı, bir pack buldum windos 7de çalışması için işe yaradı ama cd istedi crack yapılmıyor çünkü oyunun exe dosyası zaten packin kendisi. Virtualbox ile win98 yükledim ama aşırı yavaş ve driver sorunu yaşadım. Başka ne yapabilirim, farklı bir yöntem bileniniz varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 34GKN35

Selam, ilk oynadığım oyunlardan biri olan 98 yılına ait the settlers III oyununu windows 7 işletim sisteminde doğal olarak açamadım. Uyumluluk ayarlarından herşeyi denedim gene olmadı, bir pack buldum windos 7de çalışması için işe yaradı ama cd istedi crack yapılmıyor çünkü oyunun exe dosyası zaten packin kendisi. Virtualbox ile win98 yükledim ama aşırı yavaş ve driver sorunu yaşadım. Başka ne yapabilirim, farklı bir yöntem bileniniz varmı ?

Virtualbox programıyla Ram'ı 512 MB Ekran kartınıda 128 MB olarak ayarlayıp deneyin.

Neden Eski oyun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 15 Temmuz 2012; 1:38:09 >
  • Denedim hocam her yolunu bir fark olmadı sanırım sorun misafir eklentilerini yüklememiş olmamdan kaynaklanıyor. Tıklamama rağmen hiç bir şey açılmadığı için pes ettim. Neden eski oyun dersek, kimileri eski plak, dergi peşinde koşar çocukluk yıllarınında hayattan duydukları hazzı yakalamak için belki, bendede bu oyun şeklinde gidiyor, atari oyunlarına kadar yukluyorum, sanırım eski pentium 3 bir pc alıp kurcam win98i
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34GKN35

Denedim hocam her yolunu bir fark olmadı sanırım sorun misafir eklentilerini yüklememiş olmamdan kaynaklanıyor. Tıklamama rağmen hiç bir şey açılmadığı için pes ettim. Neden eski oyun dersek, kimileri eski plak, dergi peşinde koşar çocukluk yıllarınında hayattan duydukları hazzı yakalamak için belki, bendede bu oyun şeklinde gidiyor, atari oyunlarına kadar yukluyorum, sanırım eski pentium 3 bir pc alıp kurcam win98i

VMware Workstation programıyla deneyin..
  • Teşekkürler denicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop donma kitlenme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Donma Sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.