Bildirim
Uyumadan okula gitsem? (ÜNIVERSITE İCERIR)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: DeaglePower
Beyler yarin uninin ilk gunu uyumadan gitsem 9 da basliyor okul ilk gun salarlarmi ki ? Yani ders programini alip gider miyiz? Tecrubeliler konuya
Kardeşim lise değil burası . Ne bekliyosun adamlar a4 kağıdına ders programı basıp size versin , hocalar derste kullanılcak malzemeleri (120 sayfa harita metot defter , müzik defteri v.s.) falan mı sanıyosun ?
Üni.nin ilk günü dediğin heralde oryantasyon programı vardır . Seninle aynı dönem girmiş bütün insanları ilk defa görüceksin . Saat 5 olmuş 7'de uyansan gitsen zombi gibi gidicen . İnsanlara bırakmak istediğin ilk itibarın bu mu olmasını istiyosun
Adam gibi zamanında yatsan git derdim ama gitme bu saatten sonra . Yada uyumadan git . Yeni insanlarla tanışırsın v.s.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaNgOsEr
quote:
Beyler yarin uninin ilk gunu uyumadan gitsem 9 da basliyor okul ilk gun salarlarmi ki ? Yani ders programini alip gider miyiz? Tecrubeliler konuya
Kardeşim lise değil burası . Ne bekliyosun adamlar a4 kağıdına ders programı basıp size versin , hocalar derste kullanılcak malzemeleri (120 sayfa harita metot defter , müzik defteri v.s.) falan mı sanıyosun ?
Üni.nin ilk günü dediğin heralde oryantasyon programı vardır . Seninle aynı dönem girmiş bütün insanları ilk defa görüceksin . Saat 5 olmuş 7'de uyansan gitsen zombi gibi gidicen . İnsanlara bırakmak istediğin ilk itibarın bu mu olmasını istiyosun
Adam gibi zamanında yatsan git derdim ama gitme bu saatten sonra . Yada uyumadan git . Yeni insanlarla tanışırsın v.s.
Hocam uyumiyim mi uyuyim mi karar veremedim uyumazsam gozlerim kuculur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gitme bugun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
/>
-
"Salarlar mı?" -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu
Gitme bugun
Neden hocam ? Ilk gun gideyimde tanisayim insanlarla
ilk hafta ders olmuyor ders kaydını yapıp imzalattınmı hocaya tamamdır. ilk hafta üniye gidilmez. -
universitede ilk gün okula sadece 1. sınıflar gıder -
lise mi sandın üniversiteyi? salarlar mı diye sormuş. liseli zihniyeti devam ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: emre_virüs
universitede ilk gün okula sadece 1. sınıflar gıder
2. Sınıfım ve ilk gün gideceğim. Problem?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Fazla vurmayin la
quote:
Orijinalden alıntı: TEHET
quote:
Git kanka bence de git , ben hazırlığa başlıycam ama 4. sınıfta olsam ilk gün giderim .
Bi duyuru olur , bi tanışma olur , ders olur , hoca olur gidilir yani .
Şu üni.nin ilk haftası derse gidilmez geyiğini hiç anlamıyorum -
quote:
quote:
Başarılar.
@DeaglePower -
Bazilari ilk gun git sonra bidahaki hafta gidersin diyor ilk hafta ders olmaz diye sizce oyle mi yapmaliyim
quote:
quote:
quote:
Git kanka bence de git , ben hazırlığa başlıycam ama 4. sınıfta olsam ilk gün giderim .
Şu üni.nin ilk haftası derse gidilmez geyiğini hiç anlamıyorum
Duyurular okulun sitesinden yayınlanır. Tanışma olamaz zaten geçen sene tanıştık herkesle. Ders kesinlikle ilk hafta olmaz. Hocalar olur ama derse giren çok nadir olur. Ha dersen ki o zaman niye gidiyorsun? Canım sıkıldı yahu. Belki bi iki arkadaş falan görür muhabbet ederiz.Bi de bu sene yeni binaya geçeceğiz içi nasıll merak ediyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Bazilari ilk gun git sonra bidahaki hafta gidersin diyor ilk hafta ders olmaz diye sizce oyle mi yapmaliyim
Hocam git bir bak.Baktın sıkıldın, ortam sarmadı veya uyku bastırdı çıkar gidersin.Unut artık şu lise kafasını. -
quote:
Aynen öyle. Ilk hafta ders olmaz. Ama gidip dersliklerin, anfilerin yerini öğrenmen iyi olur. Bu arada ders programi okulun sitesinde yayımlanmıştır zaten.
Tamam anladım sağolun
quote:
quote:
quote:
Şu üni.nin ilk haftası derse gidilmez geyiğini hiç anlamıyorum
gidilmez tabi ders olmaz birşey olmaz geçen sene gördüğün tiplerin aynısı.zaten şehir dışında yaşayanlar ailelerinin yanında 1 hafta fazla kalıyor hocaların işi gücü oluyor ders onayları oluyor.Hocalar gelipte ders anlatmaz ilk hafta.Üniye ilk gün 1. ve 2. sınıflar gider 1.sınıflar ilk heyecan tanışmak için vs. 2.sınıflar ise geçen sene ilk gün gittikleri için giderler
Benzer içerikler
- kızılaydan karum avm ye nasıl gidilir
- ayranın zararları
- dubai teknoloji mağazaları
- sevgili bulma
- cd nasıl temizlenir
- çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- discord açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X