Bildirim
uykum kaçtı beyler moralim bozuk :(
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
uyu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nasyonelist
uyu
2 saattir yatakdaym hocam uyku yok hala
Allah sabır versin. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Erdem
quote:
Orijinalden alıntı: Nasyonelist
uyu
2 saattir yatakdaym hocam uyku yok hala
ozaman biraz yuksek sesle muzik gec kendinden bu arada gecmis olsun...
Kalk yuru biraz evde kardesim istersen ac cami hava da al biraz sakince yataginan gecp bisey dusunmemeye calis sonra uyursun.Gecmis olsun ins. atlatir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Twilight Darkness
Kalk yuru biraz evde kardesim istersen ac cami hava da al biraz sakince yataginan gecp bisey dusunmemeye calis sonra uyursun.Gecmis olsun ins. atlatir.
yurttaym hocam az bişey dolaştım. Bişeyler dinliyim kulaklıkla
Peki dostum bende yurtta kaldim bu sekilde gecirdigim.gecelerim oldu benmde. Bu saatte arayabilegn biri varsa yada konusabilecegn biri cok iyi gelir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. Şimdiden Allah sizden olsun. Ne bi kötü alışkanlık ne başka bişey sağlığı yerinde olan adamı bile birden vuruyo bu illet.
quote:
Peki dostum bende yurtta kaldim bu sekilde gecirdigim.gecelerim oldu benmde. Bu saatte arayabilegn biri varsa yada konusabilecegn biri cok iyi gelir.
Olan kişiylede tartıştım malesef ole bi imkan yok... Başka insanlar nasıl hayatımızn icine edebiliyolar anlam veremiyorum
Biraz evin içinde koştur şınav çek yorulup uyursun hocam -
quote:
quote:
Olan kişiylede tartıştım malesef ole bi imkan yok... Başka insanlar nasıl hayatımızn icine edebiliyolar anlam veremiyorum
Hacı ne kanseri deden geçmiş olsun şimdiden
quote:
Orijinalden alıntı: AVARE.
quote:
quote:
Hacı ne kanseri deden geçmiş olsun şimdiden
kemik iliği kanseri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X