Şimdi Ara

Uyku moduna geç giriyor[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şarjım çok az gitmeye başladı 1,5 gün, o da zorlarsam. Bu yüzden telefon ekran ayarlarından ışık sensörünü en düşük seviyeye, güç tasarrufu zamanını 1 dakikaya, ışık zaman aşımını da 5 saniyeye getirmeme rağmen; resmen yaptığım ayarları görmeyerek, son tuşa basmamdan itibaren 30 sn sonra ışığı sönüyor, 1 dk sonra tarih saat gösteren siyah ekran geliyor (ekran koruyucu sanırım) ve yaklaşık 5 dk sonra uyku moduna giriyor. Bu süreleri nasıl indiririm, yardımlarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozocino -- 24 Haziran 2013; 14:26:47 >



  • Şu ana kadar 4-5 ayrı n73 telefonda bu dediğin ayarı yapmayı denedim, hiçbirinde belirtilen sürede ışık sönmüyor ve uyku moduna geçmiyor. yani dediğin ayarları hiçbir n73 takmıyor kendi kafasına göre hep 30 sn ışık, 1 dk siyah ekran olarak belirliyor.
  • Saçmalık ya, öyle bir ayar koymasalarmış bari.
  • Nokia support'dan baktım, güç tasarrufu zamanı ekran koruyucu zamanını (tarih-saat'li siyah ekran) temsil ediyormuş. Işık zaman aşımında da ekran hafif kararıyor. Yani ekran ışığının 30 sn.de tamamen kapanmasını ve uyku moduna 5 dk. da girmesini değiştiremiyormuşuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.