Şimdi Ara

Uyku kaliteniz Ozlo kulaklıklara emanet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uyku kaliteniz Ozlo kulaklıklara emanet
    Kaliteli bir uyku uyumak insan sağlığını doğrudan etkileyen faktörlerden. Bu bakımdan insanlar uyku kalitesine dikkat etmek zorunda. Dış ortam seslerinden aşırı etkilenen hassas kişiler için kulak tıkacı veya kulaklık ile rahatlatıcı müzik dinlemek gibi çözümler mevcut. Ozlu Sleepbuds ise daha farklı bir çözüm sunuyor.



    Ozlo Sleepbuds nedir?



     



    Ozlo Sleepbuds yapay zekâ ile desteklenmiş bir tam kablosuz kulaklık. Kulaklığın silikon uçları şemsiye tarzında geliştirilmiş ve pasif olarak sesleri maskeleyebiliyor. Ayrıca gece boyunca rahatsızlık vermiyor. Uygulama ise kullanıcıya göre farklı müzikler çalarak gece boyunca dış seslerden arındırıyor.



    Ayrıca Bkz.Sennheiser Accentum Wireless kablosuz kulaklık tanıtıldı



    Barındırdığı sensörler ile uyku döngüsünü takip eden kulaklık istenirse belirli bir saatte müziği kapatıyor ve sadece pasif gürültü engellemeyi kullanıyor. Alarm zamanında ise özel müziklerle kullanıcı yavaş yavaş uyandırılıyor.



    Kulaklığın kutusu ise daha fazla dikkat çekiyor. Firma kutuya farklı sensörler yerleştirmiş. Ortamda ışık, sıcaklık ve ses değişimini takip ederek kullanıcıya bunları rapor ediyor. Buna göre tavsiyelerde bulunuyor.



    Ozlo Sleepbuds tek şarj ile 10 saat kullanılabiliyor. Kutusu ile bu 40 saat üzerine çıkabiliyor. Ortam sensörleri kullanıldığında bu süre azalabiliyor. Ozlo Sleepbuds bildiğimiz tam kablosuz kulaklıklardan biraz farklı ve 229$ bağış karşılığı alınabilen Ozlo Sleepbuds ilk etapta ABD ve Kanada’da piyasaya çıkacak.




    Kaynak:https://www.kickstarter.com/projects/ozlosleep/ozlo-sleepbuds-the-next-gen-streaming-sensing-sleepbuds







  • Kendi kulaklarım bile uyurken beni rahatsız ediyorken (asla sırt üstü ya da yüz üstü uyuyamam) kulak içi bir kulaklık ile uyuyabilmek kulağa pek mantıklı gelmiyor, en azından benim açımdan öyle.

  • Bu kulaklıkları tasarlarken kulak içinden taşmayacak şekilde olmasına dikkat edilmeli. Mesela kablolu olup da küçük boyutta olanlar daha kullanışlı oluyor.



    Bunun haricinde bu gibi kulaklıklar horlayan eş, komşu gürültüsü için white noise vererek hayat kalitesinde büyük artış sağlıyor.

  • Bunun sadece kulak tıkacı olanlarından olsa süper olur hem fiyatı uygun olur hemde gereksiz yere müzik kuakligi almamaiş oluruz kim uyurken müzik dinler ki .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ### TÜRKİYEDE SATILMIYOR ###

  • SirrealsQ kullanıcısına yanıt
    Türkçe dersiniz sanırım kötüydü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt

    Doğum yerim rusya sochi.

    Derslerden de hep zar zor geçerdim.

  • Kulağa tehlikeli geliyor, Vertigo vs aklıma geliyor, umarım zararsızdır

  • Benim gibi çevresel seslere aşırı duyarlı insanlar için hayati bir ürün. Umarım kısa sürede tüm dünyada yaygınlaşır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.