Şimdi Ara

UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDA (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
3.207
Cevap
130
Favori
440.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amazondan p30 i medium burun aparatı almıştım yedek duruyordu dün açtım kesinlikle orjinalden farklı fotoğrafda göründüğü gibi değil n30 p30 karışımı gibi, kullanırken de farkı anlıyorsunuz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Resmed S9 nemlendiricili cpap cihazı kullanıyorum ısıtmalı hortum kullanan arkadaşlar faydasını gördümü alınmasını önerirmisiniz?Isıtmalı hortumda reçete kullanılır mı sgk ne kadar karşılıyor?

  • canbaba44 C kullanıcısına yanıt

    bende 1 senedir cpap cihazı kullanıyorum burun yastıkçık ile nasal farkı var.p30i maskede burun yastıkçık ayarı kesin seçmen gerekir. n30i nasal olması gerekir bildiğim kadarı ile

  • Yeni seri resmed airfit n30i SW-S boyutlarında hiç kullanılmamış silkon yastık var.Kullanılmamış p30i m boyutu ve yeni seri n30i m boyutu ile takas yapabilirim isteyen pm den mesaj atabilir.

  • Philips cihazların dönüşümü için geri dönüş oldu mu. Benim merak ettiğim hangi numaradan aradıkları 0850 ile başlayan numaraları direk engelliyorum, arada kaynamasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu cihaz kaç yilda bir değişiyor? 5 senemi 10 senemi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkeze merhabalar aranıza yeni katılıcağım gibi görünüyor herkeze acil şifalar dilerim


    İlk testimi yaptırdım fakat konuyla alakalı cahil olduğumuz için ne nedir bilmiyorum ahi değeri bana verilen kağıtta yamıyor ama herkezin ağzından bir 58 var tahminimce o diye biliyorum ağır apne dedi doktor

    oksijen sat %73

    satürasyon %70 - %90 aralığında %31:9 olarak bulundu

    toplam 349 adet apne 53 adet hipopne görülen hastanın RDI:58.6 REM RDI : 54.1 PLM İNDEKSİ : 5.8 OLARAK BULUNDU.


    Diye yazıyor kağıtta yukarıda bişeyler daha yazıyor 6 sayfa daha var ama kafanızı ağırtmak istemiyorum :)

    Öncelikle bilen anlayan abilerim bunlar nedir malum hastanede apne diyip gönderdiler bişeyde diyemedim.


    2.testimide yaptırdım bu sefer kablolar + cpap cihazı uyudumda çok şükür ama ilk taktığımdan gözlerim yerinden (ne oluya ya bune oluyo insan) çıkıyordu ve konuşamadım ağzımdan hava kaçıyordu ve kendimi kötü hissettim ama sonuç olarak odaklandım ve uyudum sabah kendi kendime kalktım iyi geldiğini hissettim tek sıkıntı maskenin burnumun üstünü acıtmasıydı 2. gün oldu hala burnumun üstü kızarık ve sızlıyor.


    Yani abilerim kardeşlerim sonuç olarak 2 gün boyunca yorumlarınızı baya geriden okudum tecrübe ettim hepinize tşk ederim 2. testimin sonucu 3-4 gün sonra çıkıcak ve cpap cihazı alıcağım marka olarak---------- resmed s9 veya s10 - maske olarak resmed airfit n30i ----------- almayı düşünüyorum. ama tabiki genede kendime göre deneyeceğim sizin yorumlarınız sayesinde cihazın önemini anladım ama bir o kadarda maskenin de önemi olduğunu daha iyi anladım :)


    haftasonu büyük ihtimal raporum çıkıcak istanbul fatihe gidicem respitek firmasına felan uğrıcam ve gezicem ilk başlıngıç olarak düşündüğüm ürünler iyimidir sizce veya alternatif olarak bunun dışında ne önerirsiniz 6-7 bin civarı olabilir fiyatları sgk dan yararlanmayı düşünmüyorum kendime ortak aramıyorum yani.


    yazımı okursanız çok sevinirim çünkü ilk defa böyle bişey kullanıcam ve kullanabilecekmiyim nasıl olucak ne yapabilirim nasıl rahat ederim 2 gündür araştırıp duruyorum ve kafamda yandı artık ilginize ve yorumlarınz için çok tşk ederim..





  • icingdeath kullanıcısına yanıt

    Bugün philips uyku destek biriminden "konuyla alakalı olarak çalışmalar global anlamda son aşamaya gelmiştir. Bizler de en kısa sürede yeni güncellemelerde sizinle iletişime geçeceğiz." şeklinde e posta aldım.

  • Merhaba
    Bu leak yani sızıntı sınırı nedir acaba maskeyi değiştirdim yinede 21~25 den aşağı düşmüyor kaçak yok hava tahliye biraz kısıtlıyorum düşüyor ama bu defada verilen nefesteki karbondioksit dolaşımda kalacağı için endişeleniyorum bunun sınırı, doğrusu nedir acaba.?
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bercer16 B kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ResMed AirSense 10 AutoSet kullanıcısıyım, cihaz verileri göndemeyi durdurdu. 1 aydır simkart işareti mevcut değil ve resmed web uygulamasında veriler görünmemektedir.


    Nedenini biliyor musunuz ? destek olabilirmisiniz?

  • mahony99 M kullanıcısına yanıt

    aynısı bende oldu. 1-1,5 ay bağlanmadı sonra kendi kendine düzeldi. Sanıyorum yurtdışı ağ ayarları ile alakalı zaman zaman ayar ya da düzenleme yapıyorlar.

  • eozen81 kullanıcısına yanıt

    evet aynen öyle oldu , 1-2 gün süren sistem bakımı çalışmasından sonra simkart işareti gitti :) düzelecek diye bekliyorum.

  • mahony99 M kullanıcısına yanıt

    bende de aynı sorun var yaklaşık 15 gundur..

  • KODEM kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Dreamstation auto cpap cihazı kullanıyorum. Halen Kanser ihtimali ile ilgili bildirimin üzerinden 6 ay geçmesine rağmen bir dönüş yapılmadı. (Bu konuda bu cihazı kullanan arkadaşlar ne yapıyor merak ediyorum. Ben mecburen kullanıyorum)


    Soruma gelecek olursak


    https://urun.n11.com/cpap-bpap-maskeler/philips-respironics-dreamwear-philips-cpap-maskesi-P427162201


    adresinde yer alan dreamwear maske kullanıyorum. Ancak sürekli kafamdan çıkıyor. yan yattığımda burnumun kenarlarından esnemeden dolayı hava kaçırıyor.


    Çok ses yapıyor. Eşim çok rahatsız oluyor



    Sizin önerdiğiniz maske aşağıdaki maske mi ? Benim kullandığımla aynı tarz mı ? Ayrıca yan yattığınızda burun kenarlarından hava kaçırıyor mu ?



    https://www.cpapmerkezi.com/cpap-maskesi/burun-yastikcigi/resmed-airfit-n30i-burun-cpap-maskesi-yeni-model


    teşekkürler.





  • Merhaba,


    Özellikle uyuduktan 4-5 saat sonra ağzımı hafif açarak ya da hiç açmadan dudak kenarından ağız içi kaçak oluyor. Bu sebeple 3-4 kere sesten ya da ağız kurumasından uyanıyorum. Myair skoru da resimdeki gibidir.

    Tecrübelerinize dayanarak fullmask denemeli miyim? Doktor reçete yazarken nazal maske yazmıştı. Tekrar doktora gitmek mi gerekir? Bilgisi olan varsa yönlendirmesi rica olunur.


     UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDA




  •  UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDAOp. Dr. Ayşe Sezim Şafakyoutube
    Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Ayşe Sezim Şafak, mezoterapi uygulamaları hakkında hakkında bilgi verdi. https://draysesezim.com https://facebook.com/draysesezim https://twitter.com/draysesezim https://instagram.com/draysesezim https://youtube.com/draysesezim https://linkedin.com/in/draysesezim
    https://www.youtube.com/watch?v=5sBMf-AH5Do&feature=youtu.be
  • Arkadaşlar selamlar. 3 senedir CPAP kullanıyorum. Bende bir hıçkırık durumu ortaya çıktı. Yarım saat arayla aşağı yukarı bir kez oluyor. Hıçkırık ile CPAP arasında bağlantı var mıdır? Bu durumu yaşayan, okuyan, duyan varsa yazabilir mi?

  • gnroses G kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun, ağız açmanın birden fazla sebebi olabilir. Mesela burnunuz özellikle kışın tıkanıyorsa haliyle hava burundan gitmiyordur ve nefes almak için mecburen ağzınızı açıyorsunuzdur. O nedenle bir KBB muayenesi iyi olabilir. Yok burunda sorun yoksa Full face maske deneyebilirsiniz ama alışmanız biraz vakit alacaktır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  UYKU APNESI CPAP CIHAZI VE MASKE SEÇİMİ HAKKINDAOp. Dr. Ayşe Sezim Şafakyoutube
    Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Ayşe Sezim Şafak, uyku apnesi hakkında hakkında bilgi verdi. https://draysesezim.com https://facebook.com/draysesezim https://twitter.com/draysesezim https://instagram.com/draysesezim https://youtube.com/draysesezim https://linkedin.com/in/draysesezim
    https://www.youtube.com/watch?v=XihHntXvHgU&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.