Şimdi Ara

Uygun Takım Elbise Alınacak Yer Tavsiyesi ve Püf Noktalar (İst.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
34.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer marka olsun ilerdede her zaman giyerim diyorsan Crispino, Kıgılıda hesaplı kıyafetler var.
    Dersenki hesaplı olsun kumaşı altınyıldız olsun dersen. Ki en iyi seçimde bu olacaktır.
    Osmanbey veya Outlet alışveriş merkezlerinde istediklerini bulabilirsin.
  • mck55 aslında ben bu gibi şeylerde pahalıya verilen paraya acınmayacağını biliyorum da şu aralar vücudum çok değişken Bazen 5-6 kilo alıyorum bazen veriyorum. O bakımdan sadece geçici olarak alıyorum alacağımı

huso_2002 Hatemoğlu'nu incelemeye aldım ama bana yakın yerde mağazaları yok gibi gözüküyor.Denk gelirsem bakacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magina

Bütçe sınırlıysa Damat'a girme bile
    CRISPINO'ya bak derim...
    edit:Bak bu çok güzel.Yeni sezon ;

Uygun Takım Elbise Alınacak Yer Tavsiyesi ve Püf Noktalar (İst.)

bunu demek icin girdim

• Göstermiş olduğunuz takım güzel de pek resmiyeti yok. Olsa zaten diğerlerine bakmaya gerek bile kalmaz. Mesela ben kravat bağlamayı bilmiyorum o derece uzağım bu işlere
  •  Uygun Takım Elbise Alınacak Yer Tavsiyesi ve Püf Noktalar (İst.)

Böyle bir renkte alabilirsin.
  • Valla çok güzel renkler, kesimler... Staj için olmasa bile sanırım giyim tarzımı biraz değiştireceğim
  • Sorun olmazsa stajı nerede yapacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerözkan

Dar kesim bu mu oluyor? Ben de bu sene bir takım elbise düşünüyorum ama daha önce kullanmadığım için bilgim yok:) Çok bol ceketli ya da pantolonlu takımlar hoşuma gitmiyor. Dar kesimlere baktım ama bazıları hoş durmuyor. Böle orta bi şey bulabilir miyiz? Ortalama fiyat ne kadar olabilir?

Fotolara bakıyorum netten, bahsettiğim şekilde bir takım gelirse buraya koyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_lkan -- 16 Ağustos 2009; 0:22:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: V_lkan

quote:

Orijinalden alıntı: ömerözkan

Dar kesim bu mu oluyor? Ben de bu sene bir takım elbise düşünüyorum ama daha önce kullanmadığım için bilgim yok:) Çok bol ceketli ya da pantolonlu takımlar hoşuma gitmiyor. Dar kesimlere baktım ama bazıları hoş durmuyor. Böle orta bi şey bulabilir miyiz? Ortalama fiyat ne kadar olabilir?

Fotolara bakıyorum netten, bahsettiğim şekilde bir takım gelirse buraya koyarım.

İtalyan kesim alıcaksın.Her zaman yakışır düzgün bir vücudun varsa
    @mhyen
    Nesi var yahu.Sadece kravat eksik.Onu da gömleğin tonlarında ince bir kravat alıcaksın tamam işte.İstersen pantolonu da kreme çevirebilirsin.
    Hem bunun cancanla alakası yok ki.Devlet daireleri ve senin staj yapacağın yerler giyinmeyi bilmeyen hödüklerle dolu.Onlarınki oluyor da bunlar neden olmasın Gayet modern...

• @ Magina

Bahsettiğin İtalyan kesim nasıl oluyor, foto var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_lkan -- 16 Ağustos 2009; 0:41:04 >
  • Ben satayım diyecem ama bayrampaşadayım sana ters
  • Babama Crispino'dan takım elbise aldık, gayet kaliteli kumaşı altınyıldız. Fiyatıda uygundu...

Crispino'ya bakmanızı şiddetle tavsiye ederim... Fiyatları ucuzda değil pahalıda değil ama kaliteli uzun süreli kullanırsın, düğünler vs. olur giyersin...Crispino öneririm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: V_lkan

@ Magina

Bahsettiğin İtalyan kesim nasıl oluyor, foto var mı acaba?

misal ;
    [simage]
    http://www.outlet34.com/resimgoster.php?dosya=datapic/products/large/0.47358800-1243691843L.jpg&w=450&q=85[/simage]

Bel kısmı hafif dar olur.Blazer diye de geçer.Spora kaçan ceket tarzıdır...Kot pantolonla beraberde giyilebilir

GAP;

Spor ve resmi arası birşeyler arıyorsanız GAP'e de bakın.Türkiye de bayisi var mı bilmiyorum ama mağazalarda satışı yapılıyordur.

Spor;

Giyeceğiniz yere ve yaşınıza göre tercih edin.Genç olduğunuzu varsayarsak,asla çizgili takım giymeyin derim.
    Açık renkler tercih edin,ya da direk siyah.Kravat ince olsun.Manşetli gömleklerde güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 16 Ağustos 2009; 1:00:57 >

• Capitol ün orada bir mağazada 49 TL yazdığını gördüm takım elbiseye dün mağazanın adına bakamadım adresini verebilirim giidp bakarsan.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.