Şimdi Ara

Uygun Item Seçimi İçin Birim Fiyatlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birbirine yakın özellikli item lardan hangisini seçsem diye düşünenler için oyundaki karakteristiklerin ortalama altın karşılıklarını hesapladım:

+1 Attack Damage : 40 gold
    +1% Attack Speed : 33 gold
    +1% Critical Strike : 50 gold
    +1 Ability Power : 21,75 gold
    +1 Armor : 20 gold
    +1 Magic Resist : 20 gold
    +1 Health : 2,64 gold
    +1 Mana : 2 gold

Item özelliklerine bakarak fiyatının pahalı mı uygun mu olduğuna karar verebilirsiniz.

• DH'nin bir çok amaçsız konusuna laf etmiyorsunuz da gelmiş burada adamı renci de ediyorsunuz.
  • Amaç; ilk cümlemde söylediğim gibi, aynı özellikleri veren itemler den daha ucuzunu almak...
    Bazı item ler olması gerekenden daha pahalı olabiliyor, onların yerine daha uygun itemler almak.
  • Eyw kardesim ugrasip yazmissin guzel olmus sacma sapan konu da deil trollere bakma sen ben tesekkur ederim ugrastigin icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

DH'nin bir çok amaçsız konusuna laf etmiyorsunuz da gelmiş burada adamı renci de ediyorsunuz.

Rencide olacak bir durum yok yav, arkadaşlar anlayamadı herhalde ne demek istediğimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

Eyw kardesim ugrasip yazmissin guzel olmus sacma sapan konu da deil trollere bakma sen ben tesekkur ederim ugrastigin icin

Rica ederim,
    Genelde kullandığın buildini bi gözden geçir bakalım bu hesaplarla, belki daha uygun farklı alternatifler çıkar yeni itemlerden...
  • yararlı konu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama itemların aktifleri pasifleride var onlar paha bicilmez simdi bir rabadon 120 ap veriyor bide %25 ap daha veriyor kafadan 150ap 3200 golda senin yaptıgın hesaptan ucuza geliyor hadi bu ucuz itemlardan 80 ap 1600gold ama 70 ap veren void 2300 ama pasifi kac gold a deger dusun iste

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

ama itemların aktifleri pasifleride var onlar paha bicilmez simdi bir rabadon 120 ap veriyor bide %25 ap daha veriyor kafadan 150ap 3200 golda senin yaptıgın hesaptan ucuza geliyor hadi bu ucuz itemlardan 80 ap 1600gold ama 70 ap veren void 2300 ama pasifi kac gold a deger dusun iste

aynen öyle, işte o noktada kişisel kararlar ve tercihler devreye giriyor.
    Ben sadece temel bir karşılaştırma için koydum bu rakamları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoftHeR

quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

ama itemların aktifleri pasifleride var onlar paha bicilmez simdi bir rabadon 120 ap veriyor bide %25 ap daha veriyor kafadan 150ap 3200 golda senin yaptıgın hesaptan ucuza geliyor hadi bu ucuz itemlardan 80 ap 1600gold ama 70 ap veren void 2300 ama pasifi kac gold a deger dusun iste

aynen öyle, işte o noktada kişisel kararlar ve tercihler devreye giriyor.
    Ben sadece temel bir karşılaştırma için koydum bu rakamları.

evet zaten bu kıyaslamalar daha çok early game de işe yarar gibi geliyor passiveler gelmeden önce neden ne kadar kar ederim tarzı güzel olmuş

• pasifler olmasa tamam derdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.