Bildirim
Uygun fiyattan skilleri düzgün hesap alınır.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Dostum metin2 oynamayı bırakman gerek çünkü eskisi kadar zevk vermiyor sebebi ise yeni gelen ksrakterler.
Yeni gelecek olan karakter zombi olacakmış ha ha ha ha ha ha ha
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Skilleri duzgun olup da 3 haneli fiyat yazmayin demek biraz sacma olmus hocam skilleri düzgün hesaplar soyuk olsa bile 100den asagi bulunmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sör Aragorn
Skilleri duzgun olup da 3 haneli fiyat yazmayin demek biraz sacma olmus hocam skilleri düzgün hesaplar soyuk olsa bile 100den asagi bulunmaz
+1 ben 2 p 84 şamanımı dün 105 tl den sattım. (iyileştirme)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
bayadır girmiyorsun sanırım, piyasa ölmüş hocam. 100 lira verdikten sonra min. 2 p çar alınır, full g hesaplar var hepsi 50-100 arası ama elden almak için istanbul içi satıcı bulamadım. e ne adam bana güvenir ilk verir ne ben paramı ilk veririm
@hayrikoc61
oyun bulamıyorum, canım sıkılıyor en az parayla oynanacak oyun yine bu sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı
quote:
bayadır girmiyorsun sanırım, piyasa ölmüş hocam. 100 lira verdikten sonra min. 2 p çar alınır, full g hesaplar var hepsi 50-100 arası ama elden almak için istanbul içi satıcı bulamadım. e ne adam bana güvenir ilk verir ne ben paramı ilk veririm
@hayrikoc61
oyun bulamıyorum, canım sıkılıyor en az parayla oynanacak oyun yine bu sanırım
League of legend başla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X