Şimdi Ara

Uygun fiyattan skilleri düzgün hesap alınır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Can sıkıntısından oyuna dönmeye karar verdim, skilleri düzgün hesap arıyorum.
    Server ve karakter fark etmez, skilleri düzgün olmalı. 3 haneli fiyatlar için yazmasanız da olur

• Dostum metin2 oynamayı bırakman gerek çünkü eskisi kadar zevk vermiyor sebebi ise yeni gelen ksrakterler.

Yeni gelecek olan karakter zombi olacakmış ha ha ha ha ha ha ha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skilleri duzgun olup da 3 haneli fiyat yazmayin demek biraz sacma olmus hocam skilleri düzgün hesaplar soyuk olsa bile 100den asagi bulunmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sör Aragorn

Skilleri duzgun olup da 3 haneli fiyat yazmayin demek biraz sacma olmus hocam skilleri düzgün hesaplar soyuk olsa bile 100den asagi bulunmaz

+1 ben 2 p 84 şamanımı dün 105 tl den sattım. (iyileştirme)

• quote:

Skilleri duzgun olup da 3 haneli fiyat yazmayin demek biraz sacma olmus hocam skilleri düzgün hesaplar soyuk olsa bile 100den asagi bulunmaz

bayadır girmiyorsun sanırım, piyasa ölmüş hocam. 100 lira verdikten sonra min. 2 p çar alınır, full g hesaplar var hepsi 50-100 arası ama elden almak için istanbul içi satıcı bulamadım. e ne adam bana güvenir ilk verir ne ben paramı ilk veririm

@hayrikoc61

oyun bulamıyorum, canım sıkılıyor en az parayla oynanacak oyun yine bu sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelebek Avcısı

quote:

bayadır girmiyorsun sanırım, piyasa ölmüş hocam. 100 lira verdikten sonra min. 2 p çar alınır, full g hesaplar var hepsi 50-100 arası ama elden almak için istanbul içi satıcı bulamadım. e ne adam bana güvenir ilk verir ne ben paramı ilk veririm

@hayrikoc61

oyun bulamıyorum, canım sıkılıyor en az parayla oynanacak oyun yine bu sanırım

League of legend başla.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.