Şimdi Ara

Uygun fiyatlı Mxm 3.0 Nvidia Gtx1070 8 gb gddr5 ( Notebook Ekran kartı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Uygun fiyatlı Mxm 3.0 Nvidia Gtx1070 8 gb gddr5 ( Notebook Ekran kartı)
    Merhabalar ;

Öncelikle yaklaşık 5 yıldır dh üyesiyim fakat eski hesabıma giriş yapamıyorum, verdiğim telefon numarasını kullanmadığım için eski kullanıcı adım :Mkara2014, referanslarım mevcut.

TR'de satın almış olduğum oyuncu bilgisayarımın anakartı kullanıcı hatası sebebiyle zarar gördü, bütçeme göre yüksek bir maliyeti olduğundan onarım yaptırmayıp kalan sağlam bileşenlerini satmak istedim.

Son olarak elimde ekran kartı kaldı. Mxm 3.0 Nvidia gtx1070 8 gb gddr5. Laptopu yaklaşık 3 ay kullanmıştım, en fazla birkaç kez açıp oyun oynandı, kart sıfır ayarında diyebilirim

Ayrıca, teknik servis ile görüştüğüm kadarıyla kartta seri numarası olduğundan, ekran kartı için fatura tarihinden itibaren garanti uygulanabileceği bilgisini aldım. ( marka /distribütör adını satış esnasında verebilirim)

Yurtdışı satış fiyatı 450 dolar civarı. Ben kart için 1000 lira istiyorum. İletişim p.m. Görseller ekteki gibi. Uygun fiyatlı Mxm 3.0 Nvidia Gtx1070 8 gb gddr5 ( Notebook Ekran kartı) Uygun fiyatlı Mxm 3.0 Nvidia Gtx1070 8 gb gddr5 ( Notebook Ekran kartı)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Uygun fiyatlı Mxm 3.0 Nvidia Gtx1070 8 gb gddr5 ( Notebook Ekran kartı)
    Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 4 Ekim 2020 Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel, fiyat düştü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Emirkaya37 E kullanıcısına yanıt
    Hocam özel mesaj attım bakarmısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıldı mı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün hala duruyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.