Şimdi Ara

Uygun fiyatlı Çift Sim Android telefon?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben babamı Android cihazlarla tanıştırmak istediğimden ona uygun fiyatı olan çift sim kartlı bir cihaz arıyorum. Maks miktar 300-400 (2. el-0 olması fark etmez.) civarı amaç tanıştırma olduğu için ilk başta o kadar yüksek fiyatlı bir telefon istemiyoruz. Cihaz maksimum 4-5 ay kullanılıcak duruma göre tekrar telefon değişikliği yapılıcak.

• Gigabayte g smart rio r1 ya da bütçeyi arttır gm discovery

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One_Shot kullanıcısına yanıt
    Açıkcası şu Discovery'ler aklıma yattı fakat babam onu beğenmezse boşuna 600 lira vermiş olmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkes

Açıkcası şu Discovery'ler aklıma yattı fakat babam onu beğenmezse boşuna 600 lira vermiş olmak istemiyorum.

Discovery harika bir tel onu beğenir diye dusunuyorum gigabayte alsanız begenmeye bilir

• berkes kullanıcısına yanıt
    Samsung E1205 Duos serisine bakın.hem uygun hemde şarjı iyi gidiyor fiyatıda 90-100tl birşey, işinizide görür

• Galaxy Grand'a bakmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

quote:

Discovery harika bir tel onu beğenir diye dusunuyorum gigabayte alsanız begenmeye bilir

quote:

Orijinalden alıntı: iPuma

Samsung E1205 Duos serisine bakın.hem uygun hemde şarjı iyi gidiyor fiyatıda 90-100tl birşey, işinizide görür

quote:

Orijinalden alıntı: Emporio

Galaxy Grand'a bakmanızı öneririm.

Hocam valla şimdi bu GM'in Türkiye'de pek geçmişi olmadığından tam olarak emin değilim fakat şuan için babama fiyat/performans açısından en uygun cihaz olarak bu görünüyor.

Hocam Android bir cihaz gerekli.

Bütçemi biraz zorlar o malum öğrenciyiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iPuma

quote:

Orijinalden alıntı: Emporio

Galaxy Grand'a bakmanızı öneririm.

Hocam valla şimdi bu GM'in Türkiye'de pek geçmişi olmadığından tam olarak emin değilim fakat şuan için babama fiyat/performans açısından en uygun cihaz olarak bu görünüyor.

Hocam Android bir cihaz gerekli.

Bütçemi biraz zorlar o malum öğrenciyiz.

Xperia E'yi inceleyin o zaman.

• Emporio kullanıcısına yanıt
    Xperia E'ler dandik telefonlar ya onları incelemiştim daha önce.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.