Merhaba elimdeki malzemelerden topladığım pc yi satıyorum pazarlıksız 275 tl, içerisine Windows 7 ultimate yükledim. Tertemiz bir kasa oldu kasmadan kasılmadan çalışıyor, canavar gibi sörf yapabilirsiniz film izleyip müzik dinleyebilirsiniz, büyük çaplı oyunları pek açacağını sanmıyorum ama ufak tip oyunları kasmadan oynatıyor. çar çöp olmayan malzemeler ile takas değerlendirilip düşünülebilir. Ayrıca harddisk içerisinde yaklaşık 80-90 GB müzik arşivi mevcuttur alacak arkadaşa iyi dinlemeler. Her zaman ki gibi şehir dışına kargo ve havale ücreti alana aittir, önce para havalesi sonra kargo, ankara içi ise konuşarak uygun bir zamanda merkezi noktalarda elden teslim edilir. Ürünü istediğiniz şekilde deneyerek alın sonra cart oldu curt oldu demeyin, daha önce başımız ağrıdı böyle denge sizler yüzünden o yüzden peşin peşin yazdım :)
Amd Athlon IIx2 240 2.8Ghz Çift çekirdekli 2 GB Kinsgton tek parça ram Master DVD-RW sata 160 GB Samsung 7200rpm 8m Harddisk (80 GB müzik arşivi yüklü) Biosstar A760G M2+ Anakart O/B Ekran Kartı O/B Ses Kartı Beon Kasa 230Watt Power Supply 5+1 Kart okuyucu