Şimdi Ara

Uygun Fiyata Bilgisayar (Oyuncular için etkili performans)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tamamen oyun için haziran 2011'de bu parçaları topladım. Yeni nesil oyunlarda yeterli performansı alamadığım için upgrade ettim ve parçalarımı satıyorum. Kasa, monitör, power suply, klavye, harddisk ve mause gibi parçaları ek olarak almanız gerekmektedir. Satılık olan parçalar aşağıda belirtilmiştir. Resimleri ile birlikte ekleyeceğim. Ana kartı statik poşetinde muhafaza etmekteyim. Giriş seviyesi oyuncular için ideal ve ucuz parçalardır. Kesinlikle tavsiye ederim. Yeni sahibine hayırlı olmasını dilerim. Tüm sorularınızı site üzerinden sorabilir veya bana telefonumdan hızlıca ulaşabilirsiniz.

Oyun Deneyimlerim:
    GTA 4 - Orta grafik ayarlarında, ortalama 40 FPS (Çözünürlük 1920x1080 Full HD)
    FIFA 14 - Orta grafik ayarlarında, ortalama 35 FPS (Çözünürlük 1920x1080 Full HD)
    League of Legends - Yüksek grafik ayarlarında 60 FPS (Çözünürlük 1920x1080 Full HD)
    Assassin's Creed Black Flag - Düşük grafik ayarlarında ortalama 20 FPS (Çözünürlük 1024x768)
    Call of Duty 4 MW - Yüksek grafik ayarlarında ortalama 30 FPS (Çözünürlük 1920x1080 Full HD)
    Battlefield 3 - Düşük grafik ayarlarında ortalama 30 FPS (Çözünürlük 1920x1080 Full HD)
    PAYDAY 2 - Orta grafik ayarlarında, ortalama 30 FPS (Çözünürlük 1920x1080 Full HD)

---SATILIK PARÇALAR--- (TOPLAM = 340TL)
    1. İşlemci: AMD Athlon(tm) II X3 450 Processor (3CPUs), 3.2GHz (Stok Fan dahildir.)
    2. RAM: 4GB 1333MHz Kingston
    3. Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5570 - 1GB - 128bit - DX 11
    4. Ana Kart: GIGABYTE GA-M68MT-S2P
    5. DVD Writer: LG Super Multi DVD Rewriter

Ekstra Alınması Gereken Parçalar
    Güç kaynağı 350W (power suply), kasa, harddisk, monitör (ekran), klavye, mause. (Bu parçalar oyun grafik performansınıza doğrudan etki etmez.) Önerim: 350W'lık bir güç kaynağı, fazla oyun yüklemeyecekseniz 250 GB civarı bir harddisk almanızdır. Ekstra alınması gereken tüm ürünlerde yardımcı olmaya çalışırım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RainbowSix -- 7 Şubat 2015; 0:51:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ürün satılmıştır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.