Şimdi Ara

***UYGUN FİYATA ALINIK SGS2 İ9100***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uygun fiyata yurtdışı paspaort kayıtlı, tertemiz, full kutulu sgs2 i9100 aramaktayım. İstanbul içi elden teslim ilk öncelikli tercihtir. Fiyatı uygun cihaz aramam sebebi ile yurtdışı yazdım.Tekliflerinizi özelden gönderiniz. Herkese iyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sa
    Ben cumartesi akşlamı vatan bilgisayardan s2 aldım üründen çok mennunum verdigim parayı fazlasıyla hak ediyor ama satmamın nedeni benim oturdugum semt varoş(gelir düzeyi düşük) bir semt ve telefon çok gösterişli dikkat çekici ve güzel olduğundan benim bulundugum ortama uymuyor inların düşünceleri farklı oluyor bu yüzden telefonu alalı 3 gün oldu ve ben satmak istiyorum tefonu alalı 3 oldu ilk 2 günü evden çıkmadım bu gün biraz dışarı çıktım 4 5saat oda telefonu cebimdem çıkartmadım bir heves ettim içimde kalmasın diye aldım ama dedigim gibi bulunduğum ortama uygun olmadıgı için satmak istiyorum telefon paralel ihracat ve dispüratör olarak satılan üründlerden daha iyi sonuçta garanti olayı var az araştırısanız dipüratör ve paralel ihraçlı ürünlerin garanti ve servis koşullarının nekadar sorunlu ve beklemeli oldugunu görürsünüz ben size ürünün faturasının çekilmiş fotografını atayım siz düşünüp bana dönersiniz http://c1202.hizliresim.com/u/v/325uk.jpg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.