CİHAZ SORUNSUZ ÇALIŞIR DURUMDADIR. BERABERİNDE 3 ORJİNAL BİRKAÇ TANE DE KOPYA OYUN VERİLECEKTİR. CİHAZ, BİR ORJİNAL KOL VE ADAPTÖR OLARAK VERİLECEKTİR. TV KABLOSUNU BAŞKA BİR CİHAZDA KULLANDIĞIMDAN VERİLMEYECEKTİR. Fiyat 40.00 TRYSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Güzel fiyat ama bence satma bu konsollar arşivliktir 40 liradan çok daha değerlidir ..Bendede var aynısından hala çalışıyor çok şükür zamanında ne oynardık oyunlarıda duruyor saklıyorum öyle ilk çıkan Fat kasalardan denk getirsem bir tanede ondan alayımda saklıyım arşivlik olarak diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Renovatio90
Hayırlı satışlar arkadaşım..
Güzel fiyat ama bence satma bu konsollar arşivliktir 40 liradan çok daha değerlidir ..Bendede var aynısından hala çalışıyor çok şükür zamanında ne oynardık oyunlarıda duruyor saklıyorum öyle ilk çıkan Fat kasalardan denk getirsem bir tanede ondan alayımda saklıyım arşivlik olarak diyorum
Dostum haklısın güzel cihazlar ancak ev taşıma durumu var malum hanımlar pek değer vermiyor bu tarz eşyalara çöpe gideceğine değerini bilecek birine gitsin istedim. Fat kasa bende vardı o da bu taşınma telaşında yeni sahibini buldu.