Şimdi Ara

UYGUN FİYAT PSONE TAM TAKIM+3 OYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CİHAZ SORUNSUZ ÇALIŞIR DURUMDADIR. BERABERİNDE 3 ORJİNAL BİRKAÇ TANE DE KOPYA OYUN VERİLECEKTİR. CİHAZ, BİR ORJİNAL KOL VE ADAPTÖR OLARAK VERİLECEKTİR. TV KABLOSUNU BAŞKA BİR CİHAZDA KULLANDIĞIMDAN VERİLMEYECEKTİR.
    Fiyat 40.00 TRY
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     UYGUN FİYAT PSONE TAM TAKIM+3 OYUN UYGUN FİYAT PSONE TAM TAKIM+3 OYUN UYGUN FİYAT PSONE TAM TAKIM+3 OYUN

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar arkadaşım..

Güzel fiyat ama bence satma bu konsollar arşivliktir 40 liradan çok daha değerlidir ..Bendede var aynısından hala çalışıyor çok şükür zamanında ne oynardık oyunlarıda duruyor saklıyorum öyle ilk çıkan Fat kasalardan denk getirsem bir tanede ondan alayımda saklıyım arşivlik olarak diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

Hayırlı satışlar arkadaşım..

Güzel fiyat ama bence satma bu konsollar arşivliktir 40 liradan çok daha değerlidir ..Bendede var aynısından hala çalışıyor çok şükür zamanında ne oynardık oyunlarıda duruyor saklıyorum öyle ilk çıkan Fat kasalardan denk getirsem bir tanede ondan alayımda saklıyım arşivlik olarak diyorum

Dostum haklısın güzel cihazlar ancak ev taşıma durumu var malum hanımlar pek değer vermiyor bu tarz eşyalara çöpe gideceğine değerini bilecek birine gitsin istedim. Fat kasa bende vardı o da bu taşınma telaşında yeni sahibini buldu.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• TAKİP !!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.