Şimdi Ara

UYGUN fiyat KEMAN Çekoslavak Yapım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 UYGUN fiyat KEMAN Çekoslavak Yapım
    Bu Fiyata Bulamazsınız Paraya Dönüştürmek İçin Satıyorum Kesinlikle Pazarlık Payı Yoktur.

Tatlı bir rengi vardır. Ses atma akort kaçırma derdi yok kesinlikle. Eğer yeni başlıyorsanız basit bir akort programıyla sesi ayarlamayı kolayca öğreneceksinizdir. Eğitim Setinde bu program mevcuttur.

Diğer Standart Sevilla Ürünlerden Farkı 30 tl Değerinde (Kalitelisini Almıştım) Yastığıdır.

Ayrıca Kendim İnternetten Oluşturduğum Eğitim Dvd Sini De Yollayacağım. Kemanı Aldığımda Yanında Gelen Dvd'yi Yetersiz Bulmuştum.

Bu Kemanı Yaz Kursuna Gitmek İçin Aldım Fakat Pek Kursa Devam Edemedim Evde De Zaman Ayıramadığım İçin Satıyorum.

Bana Maliyeti Kargo, Keman Yastığı, Keman Toplam 200 Lira Civarındaydı.

Tertemiz Bir Şekilde 139 Liraya Satıyorum. Çin Kemanlarla Kıyaslamayın.

Çekoslavak Sevilla Keman 210 Modeli. El Yapımıdır Deniliyor Fakat Tabiki Tamamen El Yapımı Değil. Sadece Birleştirme İşlemleri V.S. El Yapımı Oluyor Sanırım. El Yapımı Kemanlar Milyarlar Değerindedir. Ayrıca Profesyonel Geçiyor Bu Keman Fakat Tabiki Yarı Profesyonel Kategorisindedir.

Akort Tutmama Gibi Problemi Yok.

Fıx Sistemi Sayesinde Kolay Akort Edilebiliyor.

Burgular Ve Çenelik Abanoz Ağacı.

Ankara ve Adana elden teslim yapılabilir. PTT kargo ile kapıda ödeme yollanabilir, sahibinden.com üzerinden güvenli alışveriş Get açılabilir yada ödeme yapıldıktan sonra istenen kargo firması ile gönderilebilir.

Fiyat : 139 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• GÜNCEL ve 129 a düştü FİYATI

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.