Şimdi Ara

Uygun Dumbell Tavsiyesi(4kg üstü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• tak çıkarlı dumbell al.bi süre sonra 4kg eline lastik olur.tabi istikrarlı çalışırsan.eger kaslarını geliştirmek istiyosan ağırlık arttırarak çalışman lazım.zamanında 4kgla biceps çalışırken şimdi 15kg la yapabiliyorum.bi süre sonra yetmiycek.kesinlikle tak çıkarlı ağırlık değiştirebilir al.
  • Ama onlar pahalı yani bu yani ben şimdi ilk defa alıcam ve kas geliştirmek için sıfırdan başlıyorum bunlar yeterli olmaz mı benim için???
  • 5 kg al ilerde ayarlı dumbell alırsın yada daha iyisi salona başlarsın ama önerim 5 kg alman. farketmez fiyatı uygun olanı alabilrsin

yada sen en iyisi paraya kıyıp yoksa biraz biriktir daha sağlıklı olur .ayarlı dumbell alman çünkü 5 kg ile biceps (pazu) rahat çalıştırırsın fakat french triceps(arka kol ) yaparken zorlanırsın o yüzden pek verim alamıyabilirsin o idmandan bu yüzden önerim ayarlı dumbell set alman.

http://www.hepsiburada.com/voit-20-kg-dokum-dambil-canta-set/productDetails.aspx?categoryid=387329&productid=sporvoit20#tablnk

burda pahalı daha ucuza bulman mümkün özellike bazı spor salonlarından döküm plakaları daha ucuza alabilirsin.

ama dediğim gibi buna o kadar para verceğine bir spor salonuna üye ol çok daha iyi ve sağlıklı gelişirsin çünkü evde gelişigüzel yaplıan indir kaldır indir kaldır programı vücudu pek tatmin etmez .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 18 Şubat 2009; 19:53:22 >

• O zaman 3. şıkkı eledik 6kg çok mu ağır olur acaba??
  • 4 Kg liklerle başla Bana sorarsan, Sonradan ayarlanabilirlere geçebilirsin...
  • bugun bende baktım dambıllara bitane var tak çıkarlı hepsiburada 85 lira. onu almayı düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç kg dumbell ile...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • izmirde 65 liraya 50 kilo tak cikar var.
  • ya beyler bende alıcamda ben 19lt lik damacanayı zorlanarak taşıyorum.litreden hesaplayın kaç kg lik almam lazım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.