Şimdi Ara

Uygun Cam Filmi İstanbul Anadolu Yakasında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Siyah Accent Era aracıma cam filmi yaptırmak istiyorum.200 liraya kadar çıkabilirim.Bu paraya llumar taktırabilir miyim?Llumar dan başka llumar kalitesine yakın ne marka önerirsiniz?En önemlisi işçiliği iyi bi yer söylerseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

• Pendik Oto Sanayii İkiler Oto Cam Var Oradan geçen sene Honda City aracıma Solarmaster 1.5 film yaptırdım. 200 TL, çok memnun kaldım kabarma vesare olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceberg1907

Pendik Oto Sanayii İkiler Oto Cam Var Oradan geçen sene Honda City aracıma Solarmaster 1.5 film yaptırdım. 200 TL, çok memnun kaldım kabarma vesare olmadı

Aynı terane olacak belki ama bu cam filmlerinde son durum nedir muayene konusunda ? yaptıracaksınız ama muayenede söktürüyorlar ? bende sırf bu yüzden yaptırmıyorum mevzuatta bir değişiklik var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: H1N1

quote:

Pendik Oto Sanayii İkiler Oto Cam Var Oradan geçen sene Honda City aracıma Solarmaster 1.5 film yaptırdım. 200 TL, çok memnun kaldım kabarma vesare olmadı

Aynı terane olacak belki ama bu cam filmlerinde son durum nedir muayene konusunda ? yaptıracaksınız ama muayenede söktürüyorlar ? bende sırf bu yüzden yaptırmıyorum mevzuatta bir değişiklik var mı ?

Muayeneden sonra yaptırmıştım.Onun için ben de bilmiyorum.Ama hafif kusurlu diye muayeneden geçiyormuşsun.Fakat şöyle bir durum var eğer ruhsatta muayene kısmında boş yer yoksa ve ruhsat yenilerken sorun çıkartıyorlarmış başıma gelmediği için tam olarak ben de ne olur bilemiyorum.

• Ümraniye Çekmeköy sapağında var 150 tl ye kadar yapıyorlar ama 2 yıl garanti veriyorlar. Üründen daha çok kalifiye usta bulmaz lazım.Önüne gelen film çekiyor. Aynı film ziebart ta 450 tl dışarda 200 tl. Oto sanayilerde çok filmci var ama tavsie üzerine gitsen daha iyi olur. Birde Ziebart ta kapıların iç pandizotlarını sökmeden yapıyorlar. Ona da dikkat et.
  • quote:

quote:

quote:

Muayeneden sonra yaptırmıştım.Onun için ben de bilmiyorum.Ama hafif kusurlu diye muayeneden geçiyormuşsun.Fakat şöyle bir durum var eğer ruhsatta muayene kısmında boş yer yoksa ve ruhsat yenilerken sorun çıkartıyorlarmış başıma gelmediği için tam olarak ben de ne olur bilemiyorum.

Bende önceki arabamda yaptırmıştım hafif kusurlu olarak geçmişti artık onuda geçirmiyorlar illaki söktürüyorlar diye duyduğum için yeni aldığım arabama bir türlü yaptıramıyorum.

Anlamıyorum bu anlayışı arkadaş...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende önceki arabamda yaptırmıştım hafif kusurlu olarak geçmişti artık onuda geçirmiyorlar illaki söktürüyorlar diye duyduğum için yeni aldığım arabama bir türlü yaptıramıyorum.

Anlamıyorum bu anlayışı arkadaş...

İnternette araştırdım çelişkili ifadeler kullanılmış.Tüv'ün sitesine göre hafif kusurlu geçmesi gerekirken Muayene istasyonları kafalarına göre hareket ediyorlarmışMevzuatı dikkatli okuyup muayene esnasında ona göre davranmak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eliftuning var internette aratirirsaniz.Ben orda yaptirmistim ve gayette memnundum.Cevizli anadolu yakasi.Siteleri var internette,
  • Bazı muayene istasyonlarında geçiyor. Örneğin Sultanbeyli, Şile, Silivri gibi.
  • Konunun gidişatı biraz değişti tekrar toparlayalım.Arkadaşlar başka anadolu yakasında önerebilceğiniz bir yer 200 liraya kadar bütçem var.
  • ANADOLU YAKASINDA CAM FİLMİ YAPAN GÜVENİLİR.

İŞÇİĞİNİZİ BEĞENDİĞİNİZ?

FİYATINI BİLDİĞİNİZ?

TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ YER VARMI?

soru acık. muayeneden geçer mi? polis ceza yazamı diye sormadım.
  • takip :D ayrıca muayene muhabbetı tam olarak ne bılen eden varmı arkadaşlar polisler çevirip söktürüyorlarmış böyle birşeyde duydum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurunda

ANADOLU YAKASINDA CAM FİLMİ YAPAN GÜVENİLİR.

İŞÇİĞİNİZİ BEĞENDİĞİNİZ?

FİYATINI BİLDİĞİNİZ?

TAVSİYE EDEBİLECEĞİNİZ YER VARMI?

soru acık. muayeneden geçer mi? polis ceza yazamı diye sormadım.

GÖZTEPE OTO SANAYİ'DE kocadağ otomotiv..

• quote:

quote:

quote:

MUAYENE DE HERHANGİ BİR SORUN ÇIKMIYOR FAKAT FAZLA ABARTILI OLARAK KOYULUK OLMADIĞI SÜRECE BK35 FİLM UYGULANMIŞ DURUMDA..TAVSİYE EDERİM..ARAŞTIRIN NASIL BİR KOYULUK İSTEDİĞİNİZE BAĞLI..

• Arkadaslar 2011 Elantra ya sahibim ilk aldığımda ben flim,koput koruma.leke tutmaz deri ve vb gibi seylar yaptırdım hepsini toplam 800 tl mal oldu ama cok güzel oldu verdiğim paraya değdi çünkü hızlı gidince yerden taslar şıcrıyodu bu da kaputu çiziyodu çok memnunum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 25 Ağustos 2011; 18:21:47 >
  • Bende cam filmi taktırmayı düşünüyordum ve araştırma yaptım.
    hatta polisin ceza yazması, muyeneden geçmesi çelişkisiyle eleştirel yorumlarımda olmuştu.
    daha sonra iyice araştırdım.

öncelikle; cam filmi ne kadar mantıklıdır?
    ne kadar sağlıklıdır?
    neden yasaktır?

Cam filmi renksiz dahi olsa kaza anında camın içeriden ve dışarıdan darbe alması durumda tamamen dağılmasını engellediği için yasaktır. Bununla ilgili kanun var. Yani kanun film diye belirtmiyor. sadece camın dağılması veya yerinden çıkmasıyla ilgili. peki bu açıdan düşünürsek mantıklımıdır? sağlıklımıdır?

Cam filmi renkli ise; terörle mücadele yasası devreye giriyor. aracın içerisin net şekilde görülmesini gerektiren bi kanun var. bu açıdan da düşünürsek, cam filmi yasaktır.

araştrmalarım neticesinde cam filminin yasak olduğu kanaatine vardım.
    Allah kimseye göstermesin, kaza yaptınız veya denize uçtuğunuzu farzedin. aracın kapıları kazadan dolayı sıkıştı ve çıkamadınız ki bunun örnekleri mevcut. camı kırmaya çalıştınız ve dağıtamadınız. üç kuruşluk gösteriş için taktırdığımız cam filmi canımızdan ve eşimizin dostumuzun canından kıymetli mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.