Şimdi Ara

Uygulama Tanitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar su an calistigim firmada bir futbol uygulamasi gelistirmekteyiz. Oldukca detayli bir uygulama. Canli mac sonuclarini takip edebilceginiz, kendinizle ilgili istediginiz her turlu ozellestirmeyi yapabileceginiz bir uygulama. Gectigimiz hafta 5 milyon barajini astik. Su an uygulama turkceye de cevriliyor. Mevcut halindeki ceviriler Google Translate. Sirketi Turkce cevirisini yaptirmaya ikna ettim. Turklerin futbolu ne kadar cok sevdiklerinden bahsettim

Uygulamayi indirip inceleyenlerden geri donus mutlaka bekliyoruz. Sizlere en iyisini sunabilmek icin desteginize ihtiyacimiz var. Simdiden tesekkurler.

Uygulama linki :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.resultadosfutbol.mobile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merlinthewizard -- 29 Eylül 2016; 13:45:37 >

• 5 milyon iyi rakammış. Başarılarınızın devamını dilerim. Merak ettim de bu uygulamadan günlük kazancınız ne kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cowboy12 kullanıcısına yanıt
    Ben sadece calisanim kardesim ya bilmiyorum ne kadar kazaniyorlar. Ama 50 kisiye maas verebildigine gore iyi kazaniyorlardir.
  • merlinthewizard kullanıcısına yanıt
    Euroleague varsa ben de varım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celaleddin Rooney

Euroleague varsa ben de varım.

Uzgunum sadece futbol uzerine yogunlasmis bir uygulama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Telefon Secimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.