Şimdi Ara

Uygulama düzgün olarak başlatılamadı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sorunla 2 gündür uğraşıyorum.Yeni win8.1 64bit yüklettiğim yeni bilgisayarıma lolü yükledim şampiyon seçim ekranının sonuna kadar geliyorum lol clientin çalışması gerektiği anda Uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00000b hatasını alıyorum diğer skyrim battefield 3 far cry4 gibi oyunlarda sorun almıyordum sonra far cry 4 de aynı hatayla karşılaştım internette olan çoğu yolu denedim dlleri hem system32 hemde syswow64 e kopyaladım .net frameworkü güncelledim uyumluluk ayarlarını yönetici olarak çalıştırmayı falan denedim yinede çözemedim yardımcı olursanız çok iyi olur

Sistemim:
    8xi7-4710 HQ 3.50 ghz
    GeForce GTX 860M
    2x8GB Sodimm 1866mhz RAM
    Win8.1 64bit

• Format at win7 yükle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Format dışında bi önerisi olan? Acil bi durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam büyük ihtimal dll dosyalarından yapıyor bendede sistem geri yükleme yaptığımda yapmıştı tekrar başka bir noktaya geri yükledim düzeldi tavsiye olarak direct x güncelleyebilirsin windows güncelleştirmesi yapmayı deneyebilirsin veya sistem geri yükleme noktalarını deneyebilirsin ama bende başta sorunsuz çalışıyordu sizde hep böyleyse oyunun yüklenmesinden kaynaklı bir sıkıntıda olabilir repair yapmışsınızdır ama her yerden tamamen silip c ye yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende dediğiniz gibi oyunu tamamen kaldırmayı araştırıyordum bütün girdileri ile silmeyi falan deniyecektim onu nasıl yapabilirim herhangi önerebileceğiniz bir program varmı şimidedn teşekkürler
  • çabuk cevaplarınız için sağolun hocam problemi diretcxin bütün sürümlerini yükleyerek lol için çözdüm ama hala farcry4 de ve yeni yüklediğim unityde aynı hatayı veriyor ne önerirsiniz ?
  • Win 7 candır.

Direx, .net famework bunları baştan sil tekrar yükle. Oyunıda bunları silip yükledikten sonra silip yükle. Ekran kartını güncelle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu çözdüm üstatlar cevaplarınız için teşekkkür ederim Sorunuhttps://www.youtube.com/watch?v=R6ovb7yMHbc bu videodaki dlllerle çözdüm bende win7 düşünüyordumda eklentileri olan bi cihazım olduğu için win8.1 yüklemeyi tercih ettim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.