Şimdi Ara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar profili gizli olan birinin üye olma tarihini nasıl öğrenebiliriz bilen varmı?????????

• örnek
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=51920

id no daki sayıya yakın olan diğer üyelerin kayıt tarihine bakarak çıkarım yapabilirsin
  • Örneğin sizin ikinizin kayıt tarihi arasında 3-4 ay fark var.
  • hımm o zaman id si 39802 olan biri ne zman üye olmuştur mesela??sadece yılnıı merak ediyorum.
  • 30 Ocak 2005
    kesin tarih
  • tamam tşk
    kaç gündür meraktan delirdim yavv.
  • yüksek ihtimal fake bi üyelik.
    adını bulamadım fakat ilginç bişey olsa gerek eğer deiştirmediyse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevk tarihi Ve Katılma Tarihi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok fake değilmiş ben araştırdım. ya aslında saçma bişey yüzüünden merak ettim pm attım hala okumamış demeek foruma girmiyo
  • merak ettim neymiş nicki?
  • şimdi nicki söylemem için olayıda anlatmam lazım yanlış anlaşılmasın.
    nicki @genco bu arkadaşın 3 msjı var geçenlerde biri açmışya genco fan kulüp oraya msj atmış biri eğlenmek için fake almış dedim ama fake değilmişş bende merak ettim ne zman üye olduğunu yani diziden öncemi sonramı bütün mesele buydu

not:diziyi izlemiyom
  • önce üye olmuş olabilir fakat nicki deişmiş olabilir; ki öyle.
    forumda aradım ID'si pek iyi nicklerle birlikte anılmamış 2005lerde..
  • yav insan 2005 te üye olupta 3 msjmı atar ben bile hep konu dışına takıldığım halde 70 atmışım
  • 39802 gözükmüyorsa 39801' e yada 39803' e bakarsın anlarsın hangi tarihte üye olduğuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady RIDDLE -- 27 Temmuz 2007; 0:30:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: suree

yav insan 2005 te üye olupta 3 msjmı atar ben bile hep konu dışına takıldığım halde 70 atmışım

o bişeymi 2002de üye olup selam ben yeniyim diye mesaj atıp bidaha mesaj atmayan birisi vardı..
    Geçenlerde hortlattığım bir başlıkta görmüştüm
  • ya ben 3 msjı olup üye adıda öyle olunca fake sandım değilmiş konu oydu aslındaa kii şimdi diyosunuzki sanane sadece merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eswod

quote:

Orjinalden alıntı: suree

yav insan 2005 te üye olupta 3 msjmı atar ben bile hep konu dışına takıldığım halde 70 atmışım

o bişeymi 2002de üye olup selam ben yeniyim diye mesaj atıp bidaha mesaj atmayan birisi vardı..
    Geçenlerde hortlattığım bir başlıkta görmüştüm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.