Şimdi Ara

Üyelik İçin TC Kimlik No Vermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hosting firmasından host alacağım üyelik kısmında TC Kimlik No istiyor...Sizce Yazsam bir sorunla karşılaşırmıyım?

site:www.smyhosting.com.tr

• yokmu yardım edebilecek?
  • arkadsım ben sana yardımcı oluyum bu şirket turktelekom onaylı bir şirket adında şirket oldunu anlarsın çünki com.tr buraya tıklayarak sertifikasını görebilirsin bende burdan host alıcam yakında tc kimlik numranı girmende bi sorun olucanı sanmıorum zaten ana adını baba adını doğum yerini bilen herkez senin tc kimlik numaranı bulur dert etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapadok50 -- 23 Ağustos 2008; 18:14:48 >
  • fişlenmek istiyorsan ver
  • ne kadar korkaksınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: }Partizan{

fişlenmek istiyorsan ver

bu nedemek kardeş?
  • iyi reklam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell TC Kimlik No İstiyo
    16 yıl önce açıldı
    TC Kimlik nosu Tek Biten vatandaş
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi amaçla Tc Kimlik nosunu istediklerini öğren bence.
    Ya da hiç uğraşma daha düşük fiyata daha fazla özellikli hosting alacağın ve daha kaliteli hizmetin verildiği yurtdışı lokasyonlu bir hosting şirketine geç.

Bu kadar basit bir satın alım için TC Kimlik niye gereklidir anlayamadım doğrusu.
  • öğrendim...fatura için gerekliymiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhan1903bjk

öğrendim...fatura için gerekliymiş...

hmm. Artık fatura kestirirken Tc Kimlik Numarasını mı vereceğiz İlk defa karşılaşıyorum doğrusu
  • ben daha önceden biliyordum...artık vd numarası falan kalkmış...tc kimlik no vergi no yerine geçiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

Hangi amaçla Tc Kimlik nosunu istediklerini öğren bence.
    Ya da hiç uğraşma daha düşük fiyata daha fazla özellikli hosting alacağın ve daha kaliteli hizmetin verildiği yurtdışı lokasyonlu bir hosting şirketine geç.

Bu kadar basit bir satın alım için TC Kimlik niye gereklidir anlayamadım doğrusu.

hocam siz foruma üye olurken tcc kimlik no olsun diye fake ler engellenir diye dememişmyidiniz.ama sonuçta burasıda bir firma orasıda bir firma
  • Evet dedim. Söylediğim arkasındayım.

Siz bakkaldan bir şey alırken TC Kimlik istenirse veriyor musunuz? Bu da aynı mantık.

İstenilen hizmetin/malın bedeli verildikten sonra benim üstümdeki sorumluluk kalkar. Üstteki örnekte sorumluluk olarak bana düşen ücreti ödemektir. Bundan sonrası Hosting hizmeti alınan şirkettedir. O şirket üstüne düşen sorumluluğu yapmak zorunda. Yani 1 yıllık hosting alındıysa bir yıllık host hizmetini sorunsuz vermek durumunda.

Peki ben üstüme düşen sorumluluğu ücreti ödeyerek karşıladıysam niye TC Kimlik Numaramı vereyim ?

Donanım Forumundaki durum ise daha farklı. Burada bilgi paylaşımında bulunurken fake üyelilik alan birisi bize hakaret edip istediğini söyleyebiliyor ve bu üstüne kar olarak kalıyorsa burada bunu önleyici tedbirler almak gerekli. En etkili tedbir ise telefon numaralı değil TC Kimlik nolu sistemdir. Yönetici olduğum 2500 üyeli ve günlük 700-800 gerçek tekil hitli forumumda bu sistemi devreye soktuğumda rahatsız edici ve sadece karalama amaçlı yazı yazan kişiler birden kayboldu. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.