üyeliğimi kişisel sebelerden dolayı silmek istiyorum , aynı zaman da yazdığım tüm mesajların silinmesini istiyorum , forum da profilimde epeyce aradım böyle bir yer bulamadım bana bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim
yani ceketimi alır giderim diyorsun anladık da izlerini niye silmek istiyorsun kardeşim
quote:
Orijinalden alıntı: Çeşminaz
yani ceketimi alır giderim diyorsun anladık da izlerini niye silmek istiyorsun kardeşim
tamamen kişisel sebeblerden ötürü , forumdan veya buradaki arkadaşlardan kaynaklanan bir durum değil.
quote:
Orijinalden alıntı: maviyeşil
üyeliğimi kişisel sebelerden dolayı silmek istiyorum , aynı zaman da yazdığım tüm mesajların silinmesini istiyorum , forum da profilimde epeyce aradım böyle bir yer bulamadım bana bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim
bilmiyorum yardımcı olamayacağım....
forumdestek@donanimhaber.com 'a mail at
silemezsin sizdirtmezler o mesajları sana yar etmezler zaten hepi topu kaç mesajın var gir hepsini değiştir google akşama kalmaz indeksler en temizi bu..
yok ya. atmasaydın kardeşim. biz o mesajların vergisini takır takır ödedik.şimdi geri silecekmiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme