Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

Üye bilmece oyunu [yepyeni bir oyun]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir Kullanıcı, 1 Masaüstü Kullanıcı
21
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Konu Dışı / Off Topic >> Konu Dışı >> Üye bilmece oyunu [yepyeni bir oyun]
Sayfaya Git:
Sayfa:
Giriş
Mesaj
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    4 Not
    Aklımızdaki herhangi bir forum üyesi ile ilgili ipucları vereceğiz.
    a, b, c diye şıklara üye isimlerini ekleyeceğiz. (en az 3 şık en fazla 5 şık koyabilirsiniz)
    Bahsedilen ipuçlarından; üyeyi bilmeye çalışacağız ve bir şık tercih edeceğiz

    örneğin:

    forumda xxx hakkında konular açan üye kimdir?
    a. x
    b. y
    c. z

    mesela bu soru hakkında ilk tahmin yürüten kişi kimse; sorunun sahibi o kişiyi alıntılar ve tahminin doğru yada yanlış olduğunu söyler.
    Doğru tahmin: +1 puan
    Yanlış tahmin: -2 puan

    20 puan toplayan kazanır

    herkes üstteki üyenin sorusunu cevaplamak zorunda değil, üstteki üyenin sorusunu cevaplamadan direkt başka bir soru sorabilirsiniz... (oyunun amacı puan toplayıp en çok bilen olmak)

    ------------
    konu tutarmı bilmem ama ben başlıyorum

    Sürekli gezi konuları açan ve gezmek için yol arkadaşı arayan bazende parasal konulardaki şikayetlerini yazan üye kimdir?
    a.honanımdaber
    b.turbolinea
    c.Nahrime313



    |
    |
    _____________________________




  • Binbaşı
    1172 Mesaj
    turbolinea

    Tipim nasıl SS'li konularına ciddi cevap veren her tipim nasıl konusunda madde madde eleştiri yazan, ressam üye.

    A-Avesome,
    B-The Elder Scrolls,
    C-Pisagor,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 15 Aralık 2012; 23:18:52 >
    _____________________________
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    4 Not
    quote:

    Orijinalden alıntı: duygusal-adam

    turbolinea

    evet 1 puanın var... biri soru sorarsa oyun devam edebilir...
    benim aklıma şu an gelmiyor
    |
    |
    _____________________________
  • Binbaşı
    1986 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: duygusal-adam

    turbolinea

    Tipim nasıl SS'li konularına ciddi cevap veren her tipim nasıl konusunda madde madde eleştiri yazan, ressam kişilik.

    A-Avesome,
    B-The Elder Scrolls,
    C-Pisagor,

    Pisagor
    _____________________________
    ASUS K56C
    İşlemci: i5 3317U, 1.7GHz Ram: 6gb 1600 MHz E. Kartı: 740M 2GB HDD: 750GB
    Volvo s60 For Life..
    Logitech Driving Force GT
  • Teğmen
    163 Mesaj
    Forumu sürekli çökerten insan kimdir?

    A) alburak
    B) citizen
    C) Phi



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________

    Beşiktaş
  • Binbaşı
    1172 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: ayak kokusu

    quote:

    Orijinalden alıntı: duygusal-adam

    turbolinea

    Tipim nasıl SS'li konularına ciddi cevap veren her tipim nasıl konusunda madde madde eleştiri yazan, ressam kişilik.

    A-Avesome,
    B-The Elder Scrolls,
    C-Pisagor,

    Pisagor

    Doğru +1
    |
    |
    _____________________________
  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    Kimseyi tanimiyorum ki.

    Birde cok sacma.



    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    _____________________________
  • Yarbay
    2086 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: alburak

    Forumu sürekli çökerten insan kimdir?

    A) alburak
    B) citizen
    C) Phi

    Citizen



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Teğmen
    163 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: FERFEROS


    quote:

    Orijinalden alıntı: alburak

    Forumu sürekli çökerten insan kimdir?

    A) alburak
    B) citizen
    C) Phi

    Citizen




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________

    Beşiktaş
  • Yarbay
    2086 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: alburak


    quote:

    Orijinalden alıntı: FERFEROS


    quote:

    Orijinalden alıntı: alburak

    Forumu sürekli çökerten insan kimdir?

    A) alburak
    B) citizen
    C) Phi

    Citizen






    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    _____________________________




  • Binbaşı
    1392 Mesaj
    Şuana kadar 394 kişi benim sayemde ceza veya uyarı puanı aldı.
    |
    |
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    642 Mesaj
    Bir konu actiginda, acilan konu hakkinda en fazla 1-2 tane cevap bulup kalanı sadece havadan sudan mesajlar iceren konularin sahibi?
    A-) imburak
    B-) iplenmeyen adam
    C-) duygusal adam



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yarbay
    2408 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: Mertgol

    Bir konu actiginda, acilan konu hakkinda en fazla 1-2 tane cevap bulup kalanı sadece havadan sudan mesajlar iceren konularin sahibi?
    A-) imburak
    B-) iplenmeyen adam
    C-) duygusal adam

    CEVAP: B "İplenmeyen Adam"






    SORU
    Üyelerin kezban ve harun abi dediği üye kimdir?

    A) gun
    B) Pippi
    C) seninhesabin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodiac Killer -- 14 Eylül 2014; 18:01:32 >
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    376 Mesaj
    Tutmaz
    |
    |
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    907 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mertgol

    Bir konu actiginda, acilan konu hakkinda en fazla 1-2 tane cevap bulup kalanı sadece havadan sudan mesajlar iceren konularin sahibi?
    A-) imburak
    B-) iplenmeyen adam
    C-) duygusal adam

    CEVAP: B "İplenmeyen Adam"






    SORU
    Üyelerin kezban ve harun abi dediği üye kimdir?

    A) gun
    B) Pippi
    C) seninhesabin

    Cevap B

    SORU

    Güldürdün Lan Anten ss'indeki kişinin nicki nedir?

    A- its miller time
    B- turbolinea
    C- cyftl
    _____________________________
  • Yüzbaşı
    444 Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

    quote:

    Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mertgol

    Bir konu actiginda, acilan konu hakkinda en fazla 1-2 tane cevap bulup kalanı sadece havadan sudan mesajlar iceren konularin sahibi?
    A-) imburak
    B-) iplenmeyen adam
    C-) duygusal adam

    CEVAP: B "İplenmeyen Adam"






    SORU
    Üyelerin kezban ve harun abi dediği üye kimdir?

    A) gun
    B) Pippi
    C) seninhesabin

    Cevap B

    SORU

    Güldürdün Lan Anten ss'indeki kişinin nicki nedir?

    A- its miller time
    B- turbolinea
    C- cyftl


    Cevap A

    Soru

    Dedesi tarafından yüzüne balgam atılan kişi kimdir?

    A)Edwird
    B)R0cktipsiz
    C)Forumun Trolü
    |
    |
    _____________________________




  • Süresiz olarak uzaklaştırıldı.
    3 Not
    quote:

    Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

    quote:

    Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mertgol

    Bir konu actiginda, acilan konu hakkinda en fazla 1-2 tane cevap bulup kalanı sadece havadan sudan mesajlar iceren konularin sahibi?
    A-) imburak
    B-) iplenmeyen adam
    C-) duygusal adam

    CEVAP: B "İplenmeyen Adam"






    SORU
    Üyelerin kezban ve harun abi dediği üye kimdir?

    A) gun
    B) Pippi
    C) seninhesabin

    Cevap B

    SORU

    Güldürdün Lan Anten ss'indeki kişinin nicki nedir?

    A- its miller time
    B- turbolinea
    C- cyftl


    Cevap a(lanet olsun geç kaldım)
    Soru
    Her konuya cevap yazan,Gece gündüz forumda olan,Tipim nasıl konularına iyisin iyi yazan ve her mesajı hunharca eksilenen adam?
    A)HAaltuntaş
    B)turbolinea
    C)WİSDOM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞevketMarco -- 14 Eylül 2014; 18:12:31 >
    _____________________________
    ★★ PS4 OYUNCULAR KULÜBÜ ★★




  • Yüzbaşı
    376 Mesaj
    Edwırd
    |
    |
    _____________________________
  • Süreklı Wiz khalifa konusu açan üye kimdir?
    A)zodiac killer
    b)zig zag
    c)neşelimeşeodunu
    d)taylor gang

    cevap olan üyeyede menşın atında konu canlansın



    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Hayat sana limon verirse, mercimek çorbasına sıkarsın...
  • Binbaşı
    1027 Mesaj

    quote:

    Orijinalden alıntı: ŞevketMarco

    quote:

    Orijinalden alıntı: RΣΛPΣR

    quote:

    Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mertgol

    Bir konu actiginda, acilan konu hakkinda en fazla 1-2 tane cevap bulup kalanı sadece havadan sudan mesajlar iceren konularin sahibi?
    A-) imburak
    B-) iplenmeyen adam
    C-) duygusal adam

    CEVAP: B "İplenmeyen Adam"






    SORU
    Üyelerin kezban ve harun abi dediği üye kimdir?

    A) gun
    B) Pippi
    C) seninhesabin

    Cevap B

    SORU

    Güldürdün Lan Anten ss'indeki kişinin nicki nedir?

    A- its miller time
    B- turbolinea
    C- cyftl


    Cevap a(lanet olsun geç kaldım)
    Soru
    Her konuya cevap yazan,Gece gündüz forumda olan,Tipim nasıl konularına iyisin iyi yazan ve her mesajı hunharca eksilenen adam?
    A)HAaltuntaş
    B)turbolinea
    C)WİSDOM


    cevap C wisdom
    |
    |
    Bahsedilenler: WISDOM
    _____________________________




HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
Reklamlar
Veri Merkezi;Metro Ethernet;Cloud Sunucu
google reklamları
SEO
son dakika
Mobilya Takımları
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

DHBR1
0,376
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.