Şimdi Ara

Uydunet Sürekli Kesinti Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydunette sizde sürekli kesinti yaşıyor musunuz? Her 30 dk da 1 saatte bir kesilme oluyor. İnternet gidiyor yaklaşık bi 1 dk sonra geri geliyor. Çok bir şey yok gibi gözükebilir ama gerçekten çok sinir ediyor. 3 gün önce aradım, sorun yok modem ayarlarınızdan şunları değiştirin bi daha olmaz dediler, yaptım ama halen devam ediyor. 2 gün önce yine aradım ve bana ekip yollayacağız dediler, dün sabah ekipler aradı ve Türkiye geneli bir sorun 2 güne geçer dediler. Fakat halen olmaya devam ediyor ve gerçekten sinir bozucu bir hal almaya başladı.

Veya bunun bir çözümü var mı? (kontrol kanalı:8 olarak değiştirdiler fakat diğerlerini de denedim halen aynı)

Not: Modemde ışıklar yanıyorken İnternet gidiyor. Yani modemde online olarak gözükmesine rağmen bilgisayarda bağlanamıyorum. Pclerin teki masaüstü direk kablo ile bağlı, teki laptop fakat ikisinde de gittiğinde gidiyor.

• Guest-5CBEE1C2-8 G kullanıcısına yanıt
    Uydunet'in geçici kopmaları işte, altyapı iyileştirmesi yapınca düzelir hocam. Yapacak bir şey yok şu an bende de arada sırada oluyor.
    |Apacer AS2280P4 M.2 PCIe Gen3 x4 512GB|Xigmatek X-Power 500W 80+|BitFenix NOVA MESH SE TG|Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz|
  • yalnız değilsiniz bendede var aynı durum birde hız düşmesi var 3mbps yerıne 1-2 mbps oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.