Şimdi Ara

Uydunet'e geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ttnetle sözleşmem bugün bitti uydunetle geçen cuma günü sözleşme yapmıştım bugün kurmaya geldiler ve kurdular.Kesinlikle ttnet gibi işi bilmeyen sadece konuşan adamlar değil kuruluma gelenler.
    Aldığım tarife 2 yıl sözleşmeli,25mbit download 2mbit upload 75 AKK internet,kablo tv ilk ay bütün sinema kanallarıyla birlikte açık (deneme amaçlı).toplam 55 lira.Sadece internet 49 lira,+3 lira kablosuz modem,+3 lira hd kutu 12 ay galiba.
    İlk 3 ay fatura yok.4. ay kurulum tarzı ücretmi ne 70 liralı küsür birşey gelicekmiş sonra 55 55 devam edicekmiş.+5 lira verilerek hd sinema kanalları açılıyor benim tarifeye göre.Modemi kurduktan 5 dakika sonra internet geldi daha adamlar gitmeden.Sözleşmesi olmayanlar kesinlikle ttnet ve ttnet altyapısından kaçsın.Wireless'i telefondan denedim 23.8 küsürlü download 1.80 upload hızı aldım.Modemi evin tam ortasına yerleştirdim her odanın merkezinde kalıyor ne kabloluda bağlantıda nede kablosuzda kopmalar yaşamadım 1 gün boyunca.Kurulumu yapanlar gitmeden yanlarında speedtest yaptım ve sonuç ortada.Umarım sıkıntı yaşamam bu firmayla verdikleri modem CBW-383Z4

     Uydunet'e geçiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamaisvu34 -- 18 Ağustos 2014; 23:27:49 >







  • Hayırlı olsun, sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ben de TTnet'ten Uydunet'e geçenlerdenim. Zamanında aldığımda kampanyada 20mbit vardı, testlerde şimdiye kadar 18'in altına düştüğünü hatırlamıyorum. Uydunet'in özellikle müşteri hizmetlerinden memnunum. Sorun olduğu zaman o gün içinde, dedikleri saatte kapıdalar bekletmiyorlar.
  • Allah ttnetten uzak tutsun teşekkürler :D
  • Bende sorun 0.Kopmaymış pingmiş hiçbiri yok ben bütün günümü online oyun oynayarak geçiren biriyim 1 kere bile kopma atma ping yükselmesi olmadı
  • 7 gün içinde cayma hakkı var hocam modem falan hepsini geri veriyosun beğenmezsen veya istediğini alamazsan
  • Bilgiler için çok çok teşekkürler patron. Bıktım usandım TTnet'in işlerinden. En son annemin kızlık soyismini kaybetmişler, git Türk Telekom'dan düzelttir diyorlar utanmadan. İşlem yapamaz hale geldim. Umarım uydunet benim için çözüm olur. Yıllardır bizi kazıklayan kurumlardan biri olan TTnet'ten de kurtulmuş oluruz.
  • jamaisvu34 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler ;)
  • Ne demek TTNET'in bizden çaldığı paraların haddi hesabı yok sadece internete 63 lira veriyordum.Telefonu kullanmıyoruz 20 lira küsür para,etti sana 83 şimdi 55 lirayada hem kablotv var hem 25mbit fiber internet var daha ne isteyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.