Şimdi Ara

Uydunet 3 mb sınırsız ile digiturk web tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar yeni internet alacam 3Mb sınırsız olan tarife ile digiturk web tvdeki macları kasmadan rahatlıkla izleyebilirmiyim vede diğer youtube v.s. ideki videoları yada hiç bulaşma 8mb e kadar ttnet 50gb akk yimi secmeliyim yardımcı olacaklara teşekkürler..



  • Daha önce kullanmış biri olarak söylüyorum ki;

    Büyük ihtimal izlersin ama digiturk sana kasmadan izlettirebilir mi orası meçhul. Bu sene bile derbilerde yayın gidiyor, site açılmıyor vs. şikayetler duydum. Play-off' da nasıl bilemem ama 3mbit ile normal şartlarda 1800kbps yayın izlenebilir, en kötü 1200-1600 arası izlersin o da öyle silik bir görüntü değil merak etme.
  • Şu seçme hakkı bende olsa düşünmeden uydunet 3 mbiti seçerdim :) hem 10 tl daha ucuz hemde tamamen sınırsız hız düşmesi yok.Ve bence 3 mbit yeterli bi hızdır bu tip işlemler için.

    Digiturkwebtv olayına gelirsek 4 büyüklerin maçlarında yayın 3 var ve orada 3 seçenek var 1200k-800k-400k sen 3 mbit hızla 1200k yı sorunsuz izlemen gerekir yani enazından bağlantınla alakalı sıkıntı yaşamazsın öyle diyeyim çünkü bazen digitürkten kaynaklı sorunlar olabiliyor.Enaz 2 mbit olması yeterli yani.

    Uydunette pingler falanda iyise ve senin bölgende sıkıntı olmuyorsa bence uydunet daha iyi bir tercih olacaktır.Çünkü adslde durumlar karışık akk uygulaması mevcut kısmen uygulanıyor artık 50 gb dan sonra 1 mbite düşünce bu tip yayın izlemek konusunda epey vasat hale geliyor internet.Hee ben 50 gb ı geçmem dersen ona birşey diyemem tabi.
  • Arkadaslar tesekkur ederim cevaplar için su anda superonline ile konuştum bir arkadasla 8mb a kadar sınırsız olan tarife akk li tabiki aylık 34.90 tl 24 ay sözleşmeli olarak söylüyor 4 portlu modem ve bağlantı ücreti yok arkadası çağırdım tam 3 mb lik uyduneti baglatacaktim ama sanırım bu daha uygun sonuçta 15 lira fark var arada ve 8mb ye kadar diyor ortalama aylık kullanımımda 70 gb civariydi su ana kadar artık biraz daha dikkat ederiz yeterli olur sanırım olmadı iptal ederiz, iptal edincede su ana kadar aldığımız indirim ve iste bağlantı ücreti falan diyor 2 ay deneriz en kötü belli olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coldfire3

    Arkadaslar tesekkur ederim cevaplar için su anda superonline ile konuştum bir arkadasla 8mb a kadar sınırsız olan tarife akk li tabiki aylık 34.90 tl 24 ay sözleşmeli olarak söylüyor 4 portlu modem ve bağlantı ücreti yok arkadası çağırdım tam 3 mb lik uyduneti baglatacaktim ama sanırım bu daha uygun sonuçta 15 lira fark var arada ve 8mb ye kadar diyor ortalama aylık kullanımımda 70 gb civariydi su ana kadar artık biraz daha dikkat ederiz yeterli olur sanırım olmadı iptal ederiz, iptal edincede su ana kadar aldığımız indirim ve iste bağlantı ücreti falan diyor 2 ay deneriz en kötü belli olur

    Mart'tan beridir Uydunet kampanya çıkarmadı,bekliyoruz.Bence bir taahhüde bağlanmadan önce biraz daha bekle,3 Mbit kampanyası çıkarsa (önceki dönemde 13 ay 33 TL den veriyordu) ona geçersin.

    Her durumda Uydunet 3 Mbit senin bahsettiğin tarifeden daha iyidir.

    Tabii daha geçmediysen..




  • Valla bugüne verdim sözleşmeyi dostum tavsiyen için tesekkur ederim ama su anda o kampanyalardan yok ve Cumartesi düğünüm var evde internet yoktu mecburen bağlatmak zorunda kaldım ayda 15 lira karim olacak böyle artık kısmet inşallah memnun kalırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coldfire3

    Valla bugüne verdim sözleşmeyi dostum tavsiyen için tesekkur ederim ama su anda o kampanyalardan yok ve Cumartesi düğünüm var evde internet yoktu mecburen bağlatmak zorunda kaldım ayda 15 lira karim olacak böyle artık kısmet inşallah memnun kalırım

    Hayırlısı, inşallah memnun kalırsın diyelim o zaman
  • uydunetten bi sıkıntı olmaz olan sıkıntı gene digitürk'den kaynaklanıyor. maç izlerken adamların verdiği en yüksek hız saniyede 1600 mbps'ı geçmiyor. yani o bağlantı ile 2 tane bile kaldırıyor hemen hemen.
  • 3 mb kullanıyorum.maçlar canavar..yayın 3 1200 k hemde..bence buna geç:)dark android boxla seyrediyorum..
  • benim de 3mbit ama kullanabiliyor muyum ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.