Şimdi Ara

Uydu Sistemi Alıcam Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, uydu sistemi bağlatmak istiyorum ama kararsızım, açıkcası next yada forumda çok övülen dreambox düşünüyorum, ama aynı zamanda lig tvden maçta izlemek istiyorum, ayrıca inşallah yakında sony 40'' d3500 lcd tv alcam. lig tv izlemek için digitürk şart mı? yoksa diğer receiver lardanda ücret ödeyerek lig tv yayını almak mümkün mü?

Saolun şimdiden

• http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=223 dreambox alacaksınız bırde full server, alacaksın bunun bırde cok yolu var o zaman ızlersın aklında olan yayınları olmayanlarıda seyredersın ama :)

neyse olay bu sekılde

dreambox 175 dolar mıs
    server de ortalama 150 dolar cıvarında bu sekıl de 1yıllık abonelık sahıbı olabılırsın

quote:

Orjinalden alıntı: hoppus

arkadaşlar, uydu sistemi bağlatmak istiyorum ama kararsızım, açıkcası next yada forumda çok övülen dreambox düşünüyorum, ama aynı zamanda lig tvden maçta izlemek istiyorum, ayrıca inşallah yakında sony 40'' d3500 lcd tv alcam. lig tv izlemek için digitürk şart mı? yoksa diğer receiver lardanda ücret ödeyerek lig tv yayını almak mümkün mü?

Saolun şimdiden

• çok teşekkür ederim, karabalık a daha önce bakmıştım ama ben ankaradayım eğer netten istersemde kuramam bu sistemi, ankarada dreambox satışı yapan bi yer biliyor musunuz acaba?
  • kac canak antenın oldugunu soyle serverları fılanda kurulu gelırse harıka olur senın bırsey yapmana gerek bıle kalmaz olmadı zaten programlar yardımı ıle ankaradakı PC ne senın ıznın ıle ben bıl egırıp tum duzenlemelerı yapabılırım hacker olayı degıl senın ıznın ıle,
    teknolojı her zaman bu sekılde sıktır sadece guzel kullanılsın yeterlı.....
  • Dreambox ta tek adres

hiçbir sorun yaşatmıyorlar......

www.kayacenter.org
  • dostum çanak anteni yok bende herşey sıfırdan kurulcak
  • ee o zaman yapacagın cok cıddı bırsey yok sadece sıstemını sececeksın daha sonrası cok basıt sekılde fırmadan kurulacakbuketler olusturulacak olay bıtmıstır
    quote:

Orjinalden alıntı: hoppus

dostum çanak anteni yok bende herşey sıfırdan kurulcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi - Tavsiye - Yardım
    9 yıl önce açıldı
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.