Şimdi Ara

UYARI-UYARI-UYARI-UYARI-MEGAHOLDİNGS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sizin üzerinizden para kazanmak isteyen yakınlarınız arkadaşlarınız dostunuz olabilir,2.000 tl gibi büyük meblalarla 3 yıllık site host falan satmak isterlerse bilinki sizden faydalanmak istiyor,

    Bu konuyu bilen 10 larca arkadaş var lakin bilmeyip giren parasını kaptıranda var,paranızı kaptırmayın,Sizi pazarlamaya çağırdıklarında Manipule olmayın veya hiç gitmeyin..

    Başıma geldi süper fırsat mükemmel fırsat diye kafeye çağırdılar falan siteden internetten bi halt anlayaman insanlardan site böyledir şöyledir eğitim veriyor şirket falan filan adam 3 ay olmuş alalı hani siteniz diyom bakıyorlar 2.000 lira ne ya :) AMAN DİKKAT.Facede orda burda bunlardan hava atarak lüx arabalı olarak görecek olursanız e devletten sorgulatın :D zevk için sorgulatıyorum ve hepsi REHİNLİ ARAÇ denk geliyor :) işe bak.

    Ne buraya para kaptırın nede birilerinin elindeki son parasını almak için kendinizi yırtın,hayır gelmez bu işten.

    araç sorguladığm site ;https://www.turkiye.gov.tr/arac-sorgulama


    Sadece insanlık vazifesi olarak gördüm ve yazdım.







  • Beni de cagirmislardi :) site bahane bunlarda, sen site alirsan ve bir baskasini katarsan gruba hem senin kazanabilecegini hem de kendilerinin kazanabilecegini soyluyorlar ve para yukari dogru katlaniyormus. Kesinlikle inanmayin buna. Herkes ayda iki uc kisi getirip site aldiramaz iki bin liraya kaldiki fais fiyatlar bunlar ve sizin verdiginiz parayi cikartabilmeniz icin yaniniza kattiklarinizin da ayni sekilde baskalarini katmalari gerek bu ise.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.