Şimdi Ara

UYARI ! Season3 Episode2 DUPE !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi serverimda dupe itemle karsilastim...Sizler simdi buna belki inanmiyorsunuz ilk basta bende ole diyordum fakat bizzat chara girip gözlerimle gördüm iki tane ayni item kasada var tıpkı97d deki dupe olayı gibi yerinden kipirdatamiyorsun iki yan yana oldu mu ve Disconnect verior itemi tikladiginda...Bu konu hakkında bi bilgisi olan varsa lutfen burdan paylassin ve engellemenin yollarini bulalaim...

Kulagima gelen bi habere gore dupe programinin adi ''cheat engine'' ymis...

• Ewet bende karşılaştım sıradan bi düpe olayı benm yaptıgım yani bilmeden olan bir item kendilignden cogaldı we kullanılabiliyor yani oynatabiliyorsun yerindne ilginc ama gercek mu adanada
  • DUPE KORUMANIN EN İYİ YOLU SIK SIK DUPE KONTROLU YAPMAKTIR
    Kontrol sonucunda Dupe item yakalananlar Acc delete edilir
    böylece kısa sürede dupe olayı kalmaz
    Braz zahmetlidir ama kesin çözüm
    saygılar
  • Dupenin önüne geçilmesi için hangi yöntemle yapıldığı kestirilmelidir. Aksi taktirde sadece kutlug'un dediği yöntem kesindir. Ama hangi yöntemle dupe yapıldığnı tespit edebilirsen daha kesin çözümler(engellemek için) bulunabilir. Dediğin programı inceliycem.
  • aramızda season3 ep2 de dupe yapmayı bilen eminimki wardır.Nasıl yaptığını söylesede bunun önüne geçilse...

ama bu dupe yapan lamerler kendini hacker sandıkları için demezler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaYLaZ-Mu -- 2 Ağustos 2008; 13:52:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pshyko

Ewet bende karşılaştım sıradan bi düpe olayı benm yaptıgım yani bilmeden olan bir item kendilignden cogaldı we kullanılabiliyor yani oynatabiliyorsun yerindne ilginc ama gercek mu adanada

hesabına giriş yapıldı ama dupe ile falan karşılaşılmadı lütfen sallamayalım sizinki olsa olsa shadow bug dur anlık lag dan kaynaklanan.

SS'ler

• Dupe kontrolünün acc ye girerek yapıldığını ilk kez görüyorum
    Ayrıca playerin acc sine girerek playeri forumda afişe edildiğinide Mu-adana da gördüm
    Afişe eden kişide imzasından anladığım kadarıyla sadece player
    Ya playerler birbirlerinin acc sine rahatlıkla girebiliyorlar yada server admini SS leri çekip millete dağıtıyo
    ŞAka gibi
    saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NoLimit MuOnline Season 4
    6 yıl önce açıldı
    Private server bot
    9 yıl önce açıldı
    Silkroad Private Server'lar
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

Dupe kontrolünün acc ye girerek yapıldığını ilk kez görüyorum
    Ayrıca playerin acc sine girerek playeri forumda afişe edildiğinide Mu-adana da gördüm
    Ya playerler birbirlerinin acc sine rahatlıkla girebiliyorlar yada server admini SS leri çekip millete dağıtıyo
    ŞAka gibi
    saygılar

Katılıyorum.

Yoksa 2 günde GM'mi oldun Method?
  • EE o kadar ne kadar yağ o kadar succuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: RazzoR

EE o kadar ne kadar yağ o kadar succuk

Haci
  • quote:

Orjinalden alıntı: | Uqur |

quote:

Orjinalden alıntı: RazzoR

EE o kadar ne kadar yağ o kadar succuk

Haci

İltifat ediyorsun hacim, o senin kendi You Rock'lığın

• quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

Dupe kontrolünün acc ye girerek yapıldığını ilk kez görüyorum
    ŞAka gibi
    saygılar

yukarıdaki mesajı yazan ByLord dur kendisinin DH hesabı banlandığı için benim hesabımdan yazdı.

yukarıdaki arkadaşa dupe taraması da yapıldı kendisine olan sadece shadow bugdur sizde yapabilrsiniz ama item zahiri yani geçici olur.

üzerinizde takılı olan bir itemi elinize alın inventorye tam koyarken /move davias yazın aynı anda da itemi inventory e koyun shadow bug olur.

• o itemleri yabanci serverlerin cogu server shoplarina koymuslar serverin kendi clientini kulandinmi itemler gorunuyor. baska client kulandinmi gorunmuyor bazi server fileslerde var item kotlamalerindan kaynakli. bizde dupe item diyoruz yabancilarda show item diyor boylece serverlerine o itemleri koyarak dupe olayininda onunu kesmis oluyorlar yani yani dupeliyeceyin bisi yok.
  • bazi dandiq forumlardada wardi o ben biliodum walla ama yapamiom bnm arkds s3 dede dupe oldugu soledi acsan ne olcak die:S en iyisi su yeni cikacak verison
  • Arkadaşlar bu dupe işi ''T'' harfinden doguyor^^^^^
    Genellikle hep ''T'' harfiyle oluyor şimdi burda anlatmak istemiyorum herkez dupe yapar die(Benim Gibi^^^)
    Bence oyle bir ayar yapinki ''T'' harfine basinca oyundan atsin Reklam gibi olmasin ama HEROİA(Mornia) da böyleydi...
  • :d ehuehue hesabıma girmişler :D iyide önce bi sorun yanlışlıkla yaptıgım düpe itemi naptım die :D neyse sorun degil beyler MU ADANADA DÜPE FELAN YOKTUR... OYUNDA UFAK Bİ BUGDAN TESADÜFEN OLMUŞTUR... YANLIŞ ANLAŞILMALARA NEDEN OLMASIN LÜTFEN

NOT: CHARIMA GİRDİNİZ BARE LVL KASSAYDINIZ :d
  • dagdan kestım kereste yasasın 23nısan.

Daldan dala atlanmis konu nereden nereye gelmis. Oda guzel bu da bı basarıdır
  • Nerden Nereye
    Ne güzel Beceriyoruz Böyle İşleri
  • Yaw arkdslar season3 ep2 de dupeyi bırakın.İsmini vermek istemiyorum arkdsım gozumun onunde bi serverde charını full yaptı.Yani donate set ve poıntler.Dupeyi bırakın daha buyuk bi sorun var.Once bunun derdine dusun bence hemde bi turk serverinde yaptı bunları.İnanmayan inanmayabilir ama bunlar gercek
  • Serveri kuran adam sorunlu o zaman her seyi acık bırakmıs :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.