Şimdi Ara

UYARI GULEC ELEKTRONIK IZMIR HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba forum üyeleri belki konu dışıdır ancak burada yazdıklarım bir firmayı karalamak değil siz cep telefonu kullanıcılarını bu firmadan alışveriş yapmaması uyarısıdır tabiki isteyen herkes istediği yerden alışveriş yapabilir ancak bazen istenmeyen durumlarla benim karşılaştığım gibi bir durumla karşılaşmamaları için bir uyarı niteliğindedir.

Başıma gelen olay şöyle gerçekleşti İzmir'e arkadaşımın yanına gittim 2 haftalığına iphone 3g pilimin şarjı çok az gitmeye 2 saat bile gitmemisinden dolayı bahsi geçen firmaya telefonumun tamiri için verildi ve pili değiştirildiği söylenerek 60 tl para ödedim. 1 gün sonra telefonum kapanmaya çalışmamaya başladı. İstanbulada dönmem gerektiğinden tekrar geri götürme şansım olmadı. İstanbula döndüm ve pilini kendim değiştircem diye bir siteden sıfır pil siparişi verdim içinden çıkan tornavidası vs ile geldi 16 liraya ve internetten nasıl değiştirileceğini bakarak değiştirdim. Çıkan pili görmeliydiniz erimiş ve üzerindeki etikette yazılar silik bu firma ya pilimi değiştirmedi yada eski çıkma pil taktılar ayrıca boardun bir vidasıda yoktu. Telefonla aradım ve değiştirildiği iddia edildi telefonu tekrar gönderin değiştirelim dediler size güvenim yok dedim ve ihtiyacımda yok dedim onun yerine başka bişey gönderin dedim mesala arka kapak 150 liraymış tamam dedim o zaman paramı gönderin dedim onu da gönderemezlermiş. sözün bittiği yer söylenecek tek söz helal olmasın dedim ve terbiyesizlik yaptığımı belirtti ve daha tartışma uzamadan kapattım.Şimdi ben böyle talihsizlik yaşadım benim sadece bu ve bunun gibi firmalara karşı sizleri uyarmak. Uyarımı dikkate alıp almamak size kalmış.

İyi günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Izmır gaz bilgi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.