Mac izleme isini 2 yil once nokia 7650 ile telsimden de gprs ile izliyebiliyordum tabii o zaman sabit 5 ytl ucreti vardi ama sonra kalkti.umts daha hizli baglanti sagladigi icin goruntu aktarimi daha hizli
Büyük ciglar ufak kar toplarindan baslar
Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
Öpülmüş yanağın davası olmaz beyler ..!!
Geçti bolu pazarı sür eşşeği niğdeye;
malasef böyle atasözlerimiz var..!!
Bu konu ile ilgili birileri konuşmuştu TV de. Ne alaka diyeceksiniz ama Benq telefonları getiren firma yetkilisi ile konuşurken bir ara konu belli bir anlaşma ile bedavaya telefon verme konusuna gelmişti. Abinin dediği şuydu "Türkiye piyasası için iş işten geçmiştir. Çünkü faturasız hatların oranı piyasanın %XX'ine varmıştır."
Konun devlet ile bir alakası olmadığı yönündeki değerlendirmelere katılıyorum. Ne yani Carrefour'un yaptığı/yapmadığı indirim, promosyon kampanyalarının hesabını da hükümete mi sormak lazım?
Aslinda devletin ne yapip ne yapamayacagindan cok bu isi dile getirmekle yukumlu bir suru musteri haklari ,tuketici haklari konusunda dernek var bir coguda bazen medyada yer alabiliyor onlar en azindan bizi savunabilirler faturasiz hat yayginligi yurt disindada var
devletle ne alakası var arkadaşlar..özel sektörün yaptığı promosyondur bu...
turkcell bir ara böyle birşey ya yapacaktı ya da yaptı....telsim yaptığında ben almıştım..telefon ve hat tamamen bedavaya gelmişti...ama 1 senelik anlaşma gereği iptal edemiyordun hattı..edemeyeyim ne var ki bunda...
bizim insanımızda bi faturalı hat korkusudur gidiyor..halbuki faturalı hat her zaman kontörlüye göre daha ucuzdur ve hatta kontörlü de paranı peşin peşin verirsin ama faturalı da konuştuktan 20 gün hatta kredi kartı ile ödersen 45 gün sonra ödersin
arz-talep mevzusu,tüketiciler talep etmesin nasıl da fiyatlar düşer ancak bunu bizim türk halkı üzerinde uygulayamazsınız.imkansız...
Hatsiz Fiyatlarda fazla bir sorun yok dunya ile ayni sayilir birazcik fazla sagiliyoruz sadece fakat adam orada bedava veriyorda burada niye vermiyor turkcell el degistirdi artik yerli degil,avea yerli degil,telsim gidecek o da yerli olmayacak bu operatorler kendi ulkelerinde bedava dagatsin burada Sagil ulkem Sagil halkim Kim tutar seni
ben bu operatör şirketleri sahiplerine harekiri öneriorum yeter artık milletin iliğini kemiğini kuruttunuz
Bence biz bişey yapabiliriz bu forunmdan başlayarak herkez oparötörlere 10 e-posta yollasa herkez bunu her takıldığı forumda dile getirse 1000 kişi duysa 10000 eposta yollansa (ENAZ) bile ses getirir bence biz niye bişeyler yapamayalım 3-4 sene önce yine bi forrumdan başlayarak green-pis 1.000.000 kişiye ulaşmış 7.500.000 e posta yollatmıştı niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiye olmaaaaasssınnnnn.
Biraz cesaraet niye ses getiremeyelim bu hareket duyulsa sermaye sahihiplerinin olmayan gazeteler -tV lerde bile ses getirebiliriz.
Bence güzel Bi mail YAZALIM Turkcell-Telsim-Avea nın e-postalarına aynı maili yollayalım ayrıca herkez. o maili mail listindekilerede yollasın hadi aklınızdan geçeni yazıya dökünnnn
En güzelini seçelim başlayalım yollamaya
UNUTMAYI::::(bir şehri yerlebir eden atom bombası bile ufacık parçaların birbirini etkilemesiyle oluşur)
Bizim canimizi almasinlarda kendi canlari onlara kalsin
quote:
Orjinalden alıntı: serhatsb
Bizim canimizi almasinlarda kendi canlari onlara kalsin
bu bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasına benzedi
milletimizin geneli bu düşünceye sahip oldupu içn zaten biryere varılamıyor.Ben destkliyorumm...+999999
quote:
Orjinalden alıntı: oktayakgoz
biz onları sağalım.
la olm delimisniz sinirlenmeyin oturun yerinize bişi olacağı yok devlet bişi yapamıyor bizmi değiştirecez düzeni
HADİ ARKADAŞLAR BUNU 3 OPARATÖREDE 10 ar defa yollayalım ne olacak elimizemi yapışır.
Bide herkez mail list indeki adreslere yollasa çığı başlatan kar tanesi oluruz.
AYRICA DEVLETTENDE BİŞEY BEKLEMEYELİM
kaçak telefon engelleme mevzuundada oparatörlere peşkeş çekildi.
10YTL nin 2 si oparatöre gidecek ayrıca kalanının tahsilatınıda oparatör yapacak o parayı bi süre faiz de bekletecekler gene bizim üstümüzden malı götürüyorlllllllllllllaaaaaaaaaaaaaa
DAAAAAhhhhaaaa NNNNNNEEEEEEE duruyorsunuzzzzz
ben de katılıyrum CELLO ya ... arkadaşlar çoğumuz başka forumlarada takılıyoruz . katıldığımız herhangi bir forumda da bu konuyu dile getirelim.dikkat çekmek için burdan da takviye yaparız. mümkün olduğu kadar duyurmaya çalışalım. ben bıkmış durundayım bu Turkcell den 120 milyonluk faturalar bitiriyo beni. gerçi şimdi bıraktım ama yine de giren girdi.
cellooo nun yazdığını gönderiyor muyuz şimdi arkadaşlar ne yapıyoruz?
türkiyede böyle bişi olcakta ben görcem isimden belli türkü ye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: angemon
türkiyede böyle bişi olcakta ben görcem isimden belli türkü ye!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!