Şimdi Ara

UV VE DTG DTF MAKİNE ÜRETİMİ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
965
Cevap
31
Favori
144.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fixyazici

quote:

Orijinalden alıntı: elfsede

quote:

KArtus Bankası Hocam Sızden Bır Rıcam VAr Bugun Samsung SCX-3405fw Aldım
    Bunun Chıp Yazılımı Gerekıyor
    Mevcutmudur Mevcutsa Ucretı Ne KADardır..

Model:SCX-3405FW
    Machıne Serial Number : Z7DFB8KF1F02LHV
    FIRMWARE VERSIYON : V3.00.02.01
    ENGINE VERSIYON : V1.00.11
    TONER MODEL : MLT-D101S
    CRUM-140108D8154

SIMDIDEN TSKLER

Bu YAZıcının Hala Resetleme Programı Mevcut Deılmı Acaba Arkadaslar

@kartusbankasi

o yazıcının yazılımı cıkmadı cıkmıcak anakartına ya işlem yaptıracaksınız yada her seferinde chip alacaksınız. aynı gün sorunu cözüyoruz. sadece 50 tl sitemiz üzerinden irtibata gecebilirsiniz.

Her chıp Degıstıkten Sonra Dolum Yapıp Kullanabılıyormuyuz..
    Eger Oleyse Chıp Ne Kadar..

• quote:

quote:

quote:

quote:

CRUM-140108D8154

SIMDIDEN TSKLER

@kartusbankasi

o yazıcının yazılımı cıkmadı cıkmıcak anakartına ya işlem yaptıracaksınız yada her seferinde chip alacaksınız. aynı gün sorunu cözüyoruz. sadece 50 tl sitemiz üzerinden irtibata gecebilirsiniz.

chipi 25 lira her 1500 sayfada bir almanız gerekmekte.

• quote:

quote:

quote:

quote:

CRUM-140108D8154

SIMDIDEN TSKLER

@kartusbankasi

15 tl verip annakarta işlem yaptırmanız daha mantıklı

• xerox 6500N kullanıyorum, Ankara'dayım.
    Orijinal siyah toner bitmek üzereyken, siyah muadil toner almıştım. Şimdi o da bitmek üzere.
    Her zaman dolum yaptırdığım yere gittim. 3 tane renkli muadil alıp, orijinal siyaha dolum yaptiracaktim.
    elimizde muadil yok, cipler de bozuk cikti, geri verdik dediler.
    biliyorum benimki gibi büyükyazıcılara firmware çıktığını hiç görmedim, ama,
    bu işi yazıcı üzerinden halletmenin bir yolu var mı?
  • merhabalar benim yazıcım 3405 v3.00.02.02 versiyonlu. Bunu çipsiz yapmak istiyorum kaça patlar ve sizin şirketiniz nerede acaba? Bide bu çipler itinasız 1500 sayfadan sonra yazdırmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzcndyr

merhabalar benim yazıcım 3405 v3.00.02.02 versiyonlu. Bunu çipsiz yapmak istiyorum kaça patlar ve sizin şirketiniz nerede acaba? Bide bu çipler itinasız 1500 sayfadan sonra yazdırmıyor mu?

antalyada 15 tl maliyeti var
  • quote:

merhabalar benim yazıcım 3405 v3.00.02.02 versiyonlu. Bunu çipsiz yapmak istiyorum kaça patlar ve sizin şirketiniz nerede acaba? Bide bu çipler itinasız 1500 sayfadan sonra yazdırmıyor mu?

valla hocam gördünüz 15 tl ye maliyeti var diyene emanet edecekseniz 400 tl lik yazıcıyı hic durmayin :D genelde 1 ay öncesinde gelmiyor :D yaptıranlar söylüyo :D kara listesi geniş o arkadasın ayrıntılı yardım ve bilgi isterseniz sitemizde numaramız mevcut saygılar.
  • quote:

quote:

valla hocam gördünüz 15 tl ye maliyeti var diyene emanet edecekseniz 400 tl lik yazıcıyı hic durmayin :D genelde 1 ay öncesinde gelmiyor :D yaptıranlar söylüyo :D kara listesi geniş o arkadasın ayrıntılı yardım ve bilgi isterseniz sitemizde numaramız mevcut saygılar.

KENDİSİ BENİM YETİŞTİRDİĞİM HİÇ BİŞİ BİLMEYEN BİRİ BUNU SÖYLÜYOR
    BU KONUDA TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK TONER SATICILARINI REFERANS GÖSTEREBİLİRİM MEGABİL OLİSER VE TÜRKİYEDE BİR COK TONER DOLUM FİRMALARI REFERANS VERE BİLİRİM

BİZ SADECE İŞLEM BİTİK TEN SONRA ÜÇRETİ PEŞİN ALIYORUZ ÜÇRETİ YATIR DINIZ TAK TİR DE AYNI GÜN İÇİNDE KARGOYA VERİLİR

ARKADAŞ KENDİ ATIĞI BOZUK YAZLIMALRDAN DOLAYI BOZ DUĞU ANKARLARI BANA GÖNDER Dİ VE ÜÇRETİNİ ÖDEMEDİĞİ İÇİN KARGOSU VERİL MEDİ

HA BUGUN YATI YORUM HA YARIN SEN VER BEN YATIRIM DİYEREK DOLAN DIRICIK YAPMAYA KALMIŞ TIR BUNUN NETİCESİN DE KARGOSU VERİLMEMİŞ TİR 2 HAFTA BEKLDIK TEN SONRA YAPILAN İŞLEM LER GERİ ALINARAK KARTLARI ESKİ HALİNDE GERİ İADE EDİLMİŞ TİR KENDİSİ BİZAT YANIMA GELİP BU İŞ KONUSUNDA EĞİTİM ALARAK VE HİÇ BİŞİ ÖĞRENMEDEN GİDİP İNTERNETEN SAĞDAN SOLDAN DUYDUĞU SEYLERİ DENEYEREK İŞ YAPMAKTA DIR TADIR YANİ MİLETİN KARLARINI DENEME TAHTASI OLARAK KULANI YOR

• ARKADASIN BOZDUĞU KARLAR YÜZÜNE YÜZDE 80 MÜŞTERİSİ BANA DÖNDÜĞÜ İÇİN BURDA BU ŞEKİLDE KARALAMA YAPMAKTADIR KARTLARA YADA YAZICIYA HER HAGİ Bİ SORUN OLDUGUN DA 0 YENİNİSİ İLE DEYİŞTİRE BİLECEK KADAR BÜYÜK Bİ ŞİRKETİZ MERDİVEN ALTINDA İŞ YAPMIYORUZ YANİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartusbankasi -- 1 Eylül 2014; 9:37:27 >
  • kartusbankasi K kullanıcısına yanıt
    merhaba kardes
    bende samsung ml2165w yazıcı var okul için kullanıyordum şuan bitti dolum yaptım durum ışıgı hala kırmızı yeşile geçmedi sanırım chip bitti
    bana bu model için chip reset yazılımı yollaya bilirmsiniz ?saygılarımla

samsung ML2165w
    serino: Z7E4B8GD7D005NJ
    crum : 130705R4302
  • Bende resetleme istiyorum :)
    Samsung ML-2165

Firmvare Version : V1.01.02.00 09-09-2013
    EHGİNE VERSİON : V1.00.12
    SPL VERSİON : V5.53
  • Yardımcı olacak kimse yok mu bu çip resetleme için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartusbankasi

YAZICISINA PROGRAM İSTEYENLER BURAYA SERİNO VE VERSİYON YAZSIN ELİMDE OLANALRDAN YARDIMCI OLUCAM

hocam ben bu sorunu nasıl aşarım yardımcı olabilrmisiniz

teşekkürler

http://forum.donanimhaber.com/m_96883775/tm.htm
  • Samsung ML-2165 yazıcımız var.
    Versiyonu V1.01.02.00
    Bu versiyon için chip reset yazılımı yok biliyorum.
    Başka yollarla biz bu yazıcıyı nasıl kullanmaya devam edebiliriz?
    Toner chipi alıp değiştirmek bir çözüm sanırım, sonsuz bir çözüm değil ama olsun.
    Bunun haricinde bir çözüm var mı?
    Yoksa yeniden yazıcı mı alacaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartusbankasi

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_Cyclone

Arkadaşlar Samsung SCX-3405fw yazıcım var. Tonerin bitmesi üzerine toneri doldurttum ancak bu dolumdan sonra yazıcı toner kartuşunu takın uyarısı vermeye başladı ve çıktı alamamaya başladım. Hatta yazıcının crum, yazılım versiyonu gibi bilgilerini de yazıcının kendisi üzerinden alamıyorum. CRUM, firmware versiyon gibi bilgilere nasıl ulaşabilirim?

muh temelen doldurtuğunuz yer orjinal chip alıp muadil chip takmış ola bilir

Hocam uzun zaman sonra yazıcının firmware versiyon, CRUM bilgilerine ulaşabildim. İsterseniz bilgileri paylaşabilirim. Acaba Samsung SCX-3405fw yazıcı için chip reset yazılımı var mıdır? Yoksa ne yapabiliriz?

• selamunaleykum arkadaslar samsung ml2165 yazıcım var toner doldu geldi gidmeden yazıyordu toner 0 gösteriyordu ama yazıyordu dolumdan geldi 2 tane kırmızı ısık yanıyor toner hatası veriyor seri numarasını ögrenemiyorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olurmusunuz çok tşkler
    cihazın arkasında bunlar yazıyor seri no:Z7DNB8GCCC012XA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizbey -- 9 Eylül 2014; 19:31:44 >
  • samsung ML-2165 i alalı 5 ay oldu FUSER ÜNİTE ARIZASI verdi. Neden kaynaklı bu arıza. Garanti bu arızayı kabul eder mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erennere -- 12 Eylül 2014; 19:27:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuser arızası garanti kapsamında olmalı çünkü bu bölümdeki arıza kullanıcı hatası olamaz
  • Model Name: ML-2160 Series
    Firmware Version: V3.00.01.14 JAN-07-2013 (ML2165W)
    Machine Serial Number: ZLE4B8GD3C005FD
    Toner Information Serial No: CRUM-13030133644

yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar.
  • Office jet hp j4580 için hp 901 kartuş resetleme hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.