Şimdi Ara

Utorrent ve League of Legends

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Utorrent'te bir şeyler indirirken bazen oyuna girmekte problem yaşıyorum. Oyuna girse bazen sohbet odasına bağlanamıyorum. Tüm bunları atlatsam oyuna bağlanma ekranına girerken problem yaşıyorum. Çözümü bilen var mı?

• utorrent neti sömürür. indirme sınırını ayarla oyuna da biran net kalsın
  • öncelikle şunu söylüyeyim torrente her 100kb indirmeye göre hesaplanır yani 100 kb hızla iniyosa 1.00mb internet hızın düşer buna göre ölçülüyor torrentin sınırını 500-600 yaparsan internetede bağlanabilirsin eğer sistemin düşükse zaten oyunu normal anca açıyorsa oyunun kasması normaldir
  • Sorun net net hızından değil. Utorrentin bir şeyleri ayarlamasından.
  • kastığından mı şikayetçisin
  • utorrent sistemde oynama yapmaz ki sadece dosya indirir. senin oynadığın oyun da online oyun olduğu için böyle kasma yapması ormal. utorrenti kapat.oyunu öyle aç. eğer hala kasma yapmıyorsa ona göre bir şeyler söyleriz
  • Kasmayı nerden çıkardız yahu? Oyuna girmede chat odasına bağlanmada problem çıkarıyor. Kesinlikle oyunda kasma problemim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accepter le progrès -- 13 Şubat 2012; 21:43:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League of Legends - GPU Error
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • online oyunlara girmede mi
  • http://forum.donanimhaber.com/m_18164944/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_46844810/tm.htm

konu ıle ılgılı ıkı topık buldum ..msjların buralarda da varmı bılmıyorum ama kronık bır durum sanırım sıkayetcı cok ..belkı yardımcı olur ıncele ıstersen ...
  • http://www.speedtest.net/ bu siteye girip bi hızınızı test edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkpower1-2

öncelikle şunu söylüyeyim torrente her 100kb indirmeye göre hesaplanır yani 100 kb hızla iniyosa 1.00mb internet hızın düşer buna göre ölçülüyor torrentin sınırını 500-600 yaparsan internetede bağlanabilirsin eğer sistemin düşükse zaten oyunu normal anca açıyorsa oyunun kasması normaldir

" yani 100 kb hızla iniyosa 1.00mb internet hızın düşer" yarıldım :D:D

10mbit = 1mb

bu bir band liminidir internet hızı sabittir, hıza pingi örnek verebiliriz
    yanında gelen mbit kbit miktarınada band limiti diyebiliriz

10mbit liminitn varsa 9mbitini ver utorrente pingide gram oynama varsa gel yanıma

• Yardımlarınız için teşekkür ederim ama sorunun hızdan kaynaklandığını sanmıyorum. Şu port ayarlamalarından falan kaynaklanıyor olamaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesenlenesensiz

Yardımlarınız için teşekkür ederim ama sorunun hızdan kaynaklandığını sanmıyorum. Şu port ayarlamalarından falan kaynaklanıyor olamaz mı?

sanmıyorum
  • Ben en iyisi konuyu lol bölümüne açayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.