Arkadaşlar uTorrent de sadece hamunda trackerinde hiçbirşey inmiyor.Seed 0(0) peer (0).Diğer trackerlerde sorun yok birtek bunda oluyor.Trackere bakınca yanında offline(zaman aşımı) yazıyor tracker değiştirdim birsürü passkey falan değiştirdim ama düzelmedi.Nasıl düzelir ? 1-2 aydır oluyor bu sabah belki olur diye format çektim hala aynı port falan açtım ama hala aynı.
Sorunun senden kaynaklı olduğunu zannetmiyorum. Belki trackerde sorun vardır...
quote:
Orijinalden alıntı: beko44
Sorunun senden kaynaklı olduğunu zannetmiyorum. Belki trackerde sorun vardır...
Başka kişiler indirebiliyor.Bir tek bende bu sorun var.
Acaba tracker mahkeme kararıyla felan engelli mi ? Belki diğerleri dns ya da host dosyasında değişiklik yapıp indiriyorlardır...
quote:
Acaba tracker mahkeme kararıyla felan engelli mi ? Belki diğerleri dns ya da host dosyasında değişiklik yapıp indiriyorlardır...
zamunda hocam za munda.Herkes indriyor.dns ayari falan degisik zaten.
Başka torrent programı denedin mi ? Bittorrent vs.
quote:
Başka torrent programı denedin mi ? Bittorrent vs.
bttorrent ve bitcomet denedim,
Bende de aynı sorun var mamunda değil bütün trackerlerde offline diyor port bile açtım alttaki bağlantı işareti yeşil yanıyor tıklayınca 900kbs ile test ediyor ama iş trackere gelince offline zaman aşımına uğradı.dht sağolsun 100kbs ile iniyor ama 900le indirmek varken neden trackerler böyle yapıyor ki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme