Şimdi Ara

uTorrent & Kaspersky Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Download'un makulse bi problem olabileceğine ihtimal vermiyorum. Dediğim Vista'dan dolayı olmalı. Aslında bir de µ Torrent dışında başka bi program denesen -Azureus- gibi, farkı görmek adına.
  • ya bşy daha socam.bu kaspersky'yi yükledikten sonra utorrentin download hızı düştü gibi geldi emin de olamıyorum çünkü bu çektiğim dosyadan da kaynaklanıyo olabilir sizce kaspersky utorrentin download hızını düşürebilirmi eğer öyleyse hızı nasıl tekrar artttırabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Complex -- 1 Eylül 2007; 14:05:09 >

Orjinalden alıntı: Complex

ya bşy daha socam.bu kaspersky'yi yükledikten sonra utorrentin download hızı düştü gibi geldi emin de olamıyorum çünkü bu çektiğim dosyadan da kaynaklanıyo olabilir sizce kaspersky utorrentin download hızını düşürebilirmi eğer öyleyse hızı nasıl tekrar artttırabilirim

Ben Azureus ve Kaspersky 6 kullanıyorum. Aynı durum bende de söz konusu. Ben notifications (uyarılar) kapattım ve artık uyarı görmüyorum. Kasperskyi yükledikten sonra Torrent download hızım bariz düştü. Hangi torrent olursa olsun 30 kb/s den yukarı çıkmıyor (hayır azureustan hız sınırlamadım). Airties 205 modemi eternet çıkışından kullanıyorum. Modem ayarlarından gereken portu açtım. Kaspersky ile azureusa izin verdim ama hiç birşey değişmedi. Modem ayarlarından NAT'ı disable ettim ve bu sefer de internete girmedi.

Sanırım Kasperskye elveda dememin vakti geldi.

EK SORU1: Airties modemim Nat'ını disable edince neden internete girmedi (tüm ışıklar yandı modemde ama nete girmedi ve arayuzde de net bağlantısı görünmedi) ve Natı disable edip nasıl girerim nete?

EK SORU2: Kaspersky'i silmeden önce çözüm öneriniz var mı?

• spenx01 bendeki sorunların tam aynısı bende kaspersky yi silip tam sürüm ad-aware ve free antivir kurcam sonuçlarını buraya yazarım

Orjinalden alıntı: Complex

spenx01 bendeki sorunların tam aynısı bende kaspersky yi silip tam sürüm ad-aware ve free antivir kurcam sonuçlarını buraya yazarım

Ya ben de tekrar norton kullanmayı düşünüyorum. Kaspersky güzel, sağlam ve kasmıyor ama torrentın sağlıklı çalışması benim için daha önemli.
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.