Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.025
Cevap
43
Favori
247.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.02.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Şimdi Tektaş grubu Cafe grubuna laf ediyor diye eleştiriliyor ya , çok gülüyorum. Çünkü zamanında azınlık olan Semihlere yapılmayan kalmamıştı.

- İncinin makarna vermemesi
    - Açmı doyuracaz söylemleri
    - Sizi ütopyadan sileceğiz açıklamaları
    - Annesi yaşında kadına hakaretler
    - Semih tokat yiyince " aldı ağzının payını , oturdu yerine" demeler

eee hesap döndü, şimdi yapılanların acısı çıkıyor iyide oluyor.

Hani zihniyet diye yakınıyorlar ya , kendi yaptıklarına bakmaları lazım.
    Mesela Tuncay ben şöyle sanatçıyımi böyle bilginim diye dolaşıyor ya çok gülüyorum çünkü hayatta herşeyi biliyorum diye dolaşan insanlardan genelde hiç bir şey olmuyor. Tuncay heykeltraş, ressam, şarkıcı, söz yazarı, gitarist, dağcı. Yani herşeyden yarım yarım, işleride yarım bırakmasına şaşmamalı. Cafeciler orada kalmak adına herşeyi yapıyor ve bunu görüyoruz bunları.

-Sen 50 yaşındaki kadının hakkı olan yumurtayı vermemesine
    -Semihin sevgilisi olan kızı ayartmasına ( ilk başlarda rahatsız oluyorum deyince çağdaş sahip çıkıp sonrada çocugun başını yakmasına )
    -Kendisinden 13,15 yaş büyük birine elimi öpüceksiniz demesine
    -Daha gelmeden zaten kafasında gruplaşmayı kurmasına ve her gün kışkırtıcı laflarına yalanlarına

Bende çok gülüyorum sizin gibi insanların böyle insanlarca göz boyayıp kandırılmasına ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

İşte çıktı bunu itiraf etti, İnci Serkan'a bizde yaptık, Özlem'e sende biliyosun dedi, hayır ben bilmiyorum diyerek inkar etti. Serkan çıkıpta numara değişelim diyen Türkan'ı yerden yere vurmasaydı o zaman bişe demezdim. Şimdi neden Abidinle Tuncay'a bişey demiyor.

Çıkıp itiraf etmedi çaktırmadan semihe söyledi semihte sustturdu :) hem zaten oylama sırası çok önemli değil önemli olan oylamada hile yapanlar ve bunu itiraf edenler yüzsüzce kameralara karşı

Ben her olaya tarafsız bakıyodum ama Semih'e atılan tacizci iftirası ve dün kurada yaptıkları olaydan sonra karşı grup benim için bitti. Adam 1den9a kadar yazılı listede 10 numara çekiyor, bu kadar da yüzsüzlük olmaz. Savunulacak hiçbir yanları yokki savunalım.

Hocam daha oncede yazmistim simdide yaziyorum. Sen bu tarafsiz olmaya calisiyordum ayaklarini gec. Bak yine soyluyorum yarisma bitince avukat filansan git Semihin avukati ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

Orijinalden alıntı: alkanerkn

quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

Tuncay herşeyi öğrendi arkadaşlar !!

Semih fransada bir kızı taciz etti ve kızın ailesi semihı mahkemeye
    verecekken semih fransada eğitimini bırakarak Türkiye'ye geldi ne
    kadar pislik bir insan ! Tuncik bunu söylediği an reji kameraları ahıra
    çevirdi Allah cezanızı versin pis Reji sizi kanalı arayın ve şikayet edin !

Kaynak: Noyan
    https://www.facebook.com/utopyanoyan/posts/347569725431745

Bu doğruysa vay Semih'in haline,
    Ama beni en çok ne üzer biliyor musunuz şu durum gerçekse bile hala ona sahip çıkan insanlar olur işte bu beni kahreder, ülkem ve evladım için üzülürüm.
    Özgecan'ın acısı daha tazeyken

Olayin gercek olmadigi kanitlandi. İftira sahipleri mahkemeye verilecek.

nerde kanıt??
    bizde okuyalım..

Ablası tarafından mezuniyet belgesi paylaşıldı.Ev adresi yazıldığı için kaldırıldı daha sonra.
    Sizin gibi iftira peşinde giden insanlar için Semih birinci olucak.

mezuniyet belgesi değil o erasmus tarafından okula kabul mektubu

• quote:

Orijinalden alıntı: SıkıntıdanPatlamısMısır

quote:

Şimdi Tektaş grubu Cafe grubuna laf ediyor diye eleştiriliyor ya , çok gülüyorum. Çünkü zamanında azınlık olan Semihlere yapılmayan kalmamıştı.

Mesela Tuncay ben şöyle sanatçıyımi böyle bilginim diye dolaşıyor ya çok gülüyorum çünkü hayatta herşeyi biliyorum diye dolaşan insanlardan genelde hiç bir şey olmuyor. Tuncay heykeltraş, ressam, şarkıcı, söz yazarı, gitarist, dağcı. Yani herşeyden yarım yarım, işleride yarım bırakmasına şaşmamalı. Cafeciler orada kalmak adına herşeyi yapıyor ve bunu görüyoruz bunları.

-Semihin sevgilisi olan kızı ayartmasına ( ilk başlarda rahatsız oluyorum deyince çağdaş sahip çıkıp sonrada çocugun başını yakmasına )
    -Daha gelmeden zaten kafasında gruplaşmayı kurmasına ve her gün kışkırtıcı laflarına yalanlarına

Bende çok gülüyorum sizin gibi insanların böyle insanlarca göz boyayıp kandırılmasına ;)

Yazdıkların benim yazdıklarım yapıldıktan sonra geliştiği için , ilk başta ezik olan kişinin sonradan ezenlere zulüm etmesi hoşuma gidiyor. Kurrenin erkek arkadaş olayıda onların özel hayatı, ben yukarıda bahsettiğim şeyden zevk alıyorum. Bu semih olur , ahmet olur , mehmet olur fark etmez.

• quote:

Oylama sırası çok önemli. Son 4e eğer serkan tuncay pınar abidin çıksaydı oylamaya 4 kişi sokabileceklerdi. Adam çıkıyor 10 numarayı cebine atıyor, çektiği numarayla değişiyor. 2-3 hafta önce numara değişelim diyen Türkan'ı yerden yere vuran Serkan'ın sesi çıkmıyor.

Oylama sırası önemli değil 3 kişi çıkabiiliyor potaya semihler 5 kişi 8 bir kişiye 7 bir kişiye atarak zaten istediği 2 kişiyi çıkarıyordu :) Türkan numaraları değiştirelim deyince hiç ses soluk çıkmıyordu kurre kurada hile yapıyordu ses soluk yoktu noldu şimdi birden ayaklandınız :) ilk önce kendinize baksanız nasıl ahır grubu pis olduklarını anlarsınız

Avukat olsam emin ol Semih'in hakkını arardım. Adama tacizci iftirası attılar. Ailesini düşün, her yolda gören senin oğlan böyle böyle yapmış mı diye soracak, doğruysa tamam bişey demiyorum, ama bu olay yalansa ailesinin yerinde olsam asla peşini bırakmam, sana birinin iftira attığını düşün ailenin durumu ne olurdu ?

Tscizci olayını misafir gelen bir kişi dedi asıl o kadına mahkeme açılmalı tuncay duyduğunu arkadaslarına söyledi zaten çokta durmadı üstünde
    ve zaten semihin zaten kurretulayn videoları ve fotoları zaten izleyenleri tiksindiriyohttps://pbs.twimg.com/media/B-N_-eLIYAAz14m.jpg:largehttps://pbs.twimg.com/media/B-N8PgcCQAAGQNV.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıkıntıdanPatlamısMısır -- 19 Şubat 2015; 18:16:59 >

• quote:

Daha önce eşit oy olunca 4 kişi çıktığıda oldu. Hepsi 1 hafta boyunca "8 - 7 - 3 - 3 - 3 - 3" şeklinde 1er kişiye 3er atıp oylamaya onlardan 4 kişi sokmanın planlarını yaptılar.

Yok öyle arda sezen açıkladı reji artık 3 kişi çıkartıyor gelen mektupta da belirtiyor yoksa arda sezen ben hem özlemi hem altarı hemde semihi potaya çıkara biliyordum dedi yani reji nasıl isterse eleme sistemi öyle geçen haftada semihler 1 kişi çıkardı eşit yapıp 4 kişi çıkabilirdi ama 3 kişi diye belirtince yapacakları yok..

Demekki 1 hafta boşuna plan yapmışlar.

yarışmadan daha bii habersin yarışmayı izlersen dönen oyunları görürsün :) hadi sen biat etmeye devam et
  • Mesajlara şöyle bir baktım da. Tamam Ütopya genelinde hiçkimse mükemmel değil hepsinin yaptığı yanlış hareket var ancak orada en kötü çamura batan ve savunulacak bir yanı olmayan semihtir. Fanboyluk böyle birşey demekki.. Semihi sütten çıkmış ak kaşık yapan kişiler sizi anlamak güç gerçekten.
  • Arkadaşlar buyrun size Semih ve yanındaki adamlarının ütopyası fiyatlarına ve emeğe bir bakın hazır led tabela,hazır yapboz ve bardak boyama :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıkıntıdanPatlamısMısır -- 19 Şubat 2015; 18:40:25 >

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Sana cevap vermekten bıktık aç bakalım Pınar hanımın sayfasına balon kaç para?

Ya birinde emek var o abajur lamba nasıl zor yapılıyor hadi geçtim
    biri hazır alıp satıyor biri hiç değilse emek veriyor savunulacak tarafı yokken savununca daha da saçmalıyorsunuz

Sizden yasca cok kucuk biri, şahsiniza SIZMA diye defalarca hitap etse, ne yaparsiniz?

Durust cevaplar bekliyorum.

Not: Abidini sevmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MUTAF

Tarafli, tarafsiz, herkese soruyorum:

Sizden yasca cok kucuk biri, şahsiniza SIZMA diye defalarca hitap etse, ne yaparsiniz?

Durust cevaplar bekliyorum.

Not: Abidini sevmem.

+ Bende ekliyim yaşça çok küçük olmasına rağmen el uzatıp elimi öpüceksin demesi ve yaptığı müziğe saygı göstermeden alay etmesine , inlerine girecez gibi hitaplarda bulunması rakibinizin, böyle bir durumda siz ne yapardınız ?

Arkadaşlar buyrun size Semih ve yanındaki adamlarının ütopyası fiyatlarına ve emeğe bir bakın hazır led tabela,hazır yapboz ve bardak boyama :D

Puzzleri dışardan birisi getirmişti. Otlakçı herifler. Abi her gün aralıksız canlı ya da offline izliyorum. Yok abi insan belgeseli diyorum. Hele oraya gelenler var ya tam belgesel. Reality show aslında. Simülasyon simülasyon. Yok ötesi. Böyle riyakar tipleri göremezsiniz bir arada.

Underrated oyun avcısı bir kanal. Piyasaya inat yaşasın nostalji.

• quote:

quote:

quote:

Yazdıkların benim yazdıklarım yapıldıktan sonra geliştiği için , ilk başta ezik olan kişinin sonradan ezenlere zulüm etmesi hoşuma gidiyor. Kurrenin erkek arkadaş olayıda onların özel hayatı, ben yukarıda bahsettiğim şeyden zevk alıyorum. Bu semih olur , ahmet olur , mehmet olur fark etmez.

o zaman yaşça büyük olmasına rağmen senin önüne öyle bir bomba koyucam ki ağlıyacaksın demesi
    daha gelmeden zaten grup oluşturduğu
    sırf rahat etsin diye yatak sipariş edilip sonra istemeyip bundan prim yapması
    herkes çalışırken o yanlarında yatıp izlemesi

e doğal olarak insanlarda ona göre tepki verdi ve en doğal tepkiyi tepki verenler bile şuan semihle yan yana

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.