Şimdi Ara

ÜTOPYA & TV8 (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.025
Cevap
43
Favori
236.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki

ÜTOPYA & TV8

(En Son Oy Tarihi: 20.2.2021)
Giriş

Orijinalden alıntı: Bass Guitarist

quote:

Orijinalden alıntı: zeus_1907

simih tam gaz devam

Video silinmis beyler tekrar aticak biri var mi

ÜTOPYA & TV8

video silinmiş dış mihraklar tarafından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeus_1907 -- 13 Nisan 2015; 9:28:01 >

Nasııll??

• bayadır izleyemiyordum youtube den izledim dün akşam . ilk farkettiğim türkanın çıkması ile kalite belirgin derecede artmış.. Semih de olmasa güzel medeniyet kuracaklar .
  • Bunu Semih söylüyor : "Kaan benle tartışınca Cafe Kaan'a oy atardı sonra Kaan hadi sizinle işim yok diyip bize geçerdi." Semih bunu daha öncede yapmıştı. Adamlık...

Edit : Kaan Semih'e adam değil diyerek Cafe'ye oyun oynamak istemiş. Semitçiler kendileri gibi bir adam bulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansi Salvo -- 13 Nisan 2015; 21:55:07 >
  •  ÜTOPYA & TV8

Saat 22:07 geçtiğimiz 10 dakikayı izleyip hala Semih'e oy vericekseniz bi şey demiyorum...

Adamlar yalanı, arkadan oyun oynamayı, iftirayı aynı anda yapıyor ya la..

Edit : Nasıl insanlar bu kadar kötü olabilir ya Kaan ve Semih oyunlarını yürütmeye çalışıyor hala. Umarım Cafe grubu bu riyakar oyunu görmüştür ve oyunu Cem'e verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sansi Salvo -- 13 Nisan 2015; 22:32:00 >

• Cafe grubu: Burda kalmak istiyorsan Semih'e saldır.

Kaan: Meral çok karak.. sözü yarıda kesilerek.
    Semih: Boşver kardeşim öyle şeyler söyleme.

Zihniyet farkı.

Orijinalden alıntı: Angelyus

semih'i destekleyenler ile turabiyi destekleyenler aynı kişiler sanırım

Semih : Ben anladım Cafe'ye oyun oynamak istedin keşke devam ettirseydim ( Kaan Semih'e adam değil dediğinde)
    Semih : Benle kavga eder gibi gözükünce Cafe sana oy verecek sonra sen sizinle işim yok diyip bize gelicektin.

Hollanda ütopyasını filan mı izliyorsun ? "Boşver kardeşim öyle şeyler söyleme." diye bir cümle yoktu. Tamam sallıycaksınız da bi dayanağınız olsun.

• iki pislik bir plan yaptılar ama tutmadı :D kaanın dediği gibi fiyaskoyla sonuçlandı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıkıntıdanPatlamısMısır -- 14 Nisan 2015; 11:41:44 >

Orijinalden alıntı: Sansi Salvo

Attığın mesaja bak kendinle her konuda çelişiyorsun. Çakallarla dansa devam et.

quote:

Orijinalden alıntı: _3RC4N3R_

Semih'i pek sevmem ama çok çakal tebrik ederim.

Silmeden bakın arkadaşlar ikinci sayfada.

Eee yani programın ilk günleri sempati duyduğum iki üç yarışmacıdan biriydi şimdi favorim noldu yani.

Orijinalden alıntı: G--MAN

Semih : Ben anladım Cafe'ye oyun oynamak istedin keşke devam ettirseydim ( Kaan Semih'e adam değil dediğinde)
    Semih : Benle kavga eder gibi gözükünce Cafe sana oy verecek sonra sen sizinle işim yok diyip bize gelicektin.

Hollanda ütopyasını filan mı izliyorsun ? "Boşver kardeşim öyle şeyler söyleme." diye bir cümle yoktu. Tamam sallıycaksınız da bi dayanağınız olsun.

https://www.facebook.com/video.php?v=371682116367333&set=vb.322058827996329&type=2&theater

İzle ilk dakikaları video kanıtı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sansi Salvo

ÜTOPYA & TV8

Saat 22:07 geçtiğimiz 10 dakikayı izleyip hala Semih'e oy vericekseniz bi şey demiyorum...

Adamlar yalanı, arkadan oyun oynamayı, iftirayı aynı anda yapıyor ya la..

Edit : Nasıl insanlar bu kadar kötü olabilir ya Kaan ve Semih oyunlarını yürütmeye çalışıyor hala. Umarım Cafe grubu bu riyakar oyunu görmüştür ve oyunu Cem'e verir.

Stratejidir o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _3RC4N3R_ kullanıcısına yanıt
    Yorumlarda Semih fanları bile yalanlamış sen mi inanıyosun Kaan'a ? Kalabilmek için yaptığı doğru hatta dün Semih ahırda ona " Cafe'yi kandırmak için yaptığını bilseydim bende bi şey demezdim" dedi. Her 2 tarafada oynuyor adam, yakında kayıtları düşer. Maskeler düşmez.

Orijinalden alıntı: G--MAN

Yorumlarda Semih fanları bile yalanlamış sen mi inanıyosun Kaan'a ? Kalabilmek için yaptığı doğru hatta dün Semih ahırda ona " Cafe'yi kandırmak için yaptığını bilseydim bende bi şey demezdim" dedi. Her 2 tarafada oynuyor adam, yakında kayıtları düşer. Maskeler düşmez.

Kalıp kalmaması mühim değil ki ikisi içinde iki grupta yanlarına almayacak.

İki adayda zayıf halka.
  • Semit 2 günlük adama sırf kalması için pislik bir oyun oynayacaktı ama Kaan dozajı kaçırınca , Semitte elini çekti çünkü 170 gündür orada bir seveni var bunları düşünerek hareket ediyor sırf içeriyi düşünmüyor ama Kaan kalmak için pis bir yalan uydurdu ama .çtı sıvadı tüy dikti o derece :)

Acizlik bunların yaptıkları pis oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıkıntıdanPatlamısMısır -- 14 Nisan 2015; 17:13:07 >

• _____________________________
  • Bu semihler ne zaman açsam kafenin dedikodusunu yapıyorlar içleri fesat harbiden, cafede ise normal bir yaşantı var. Bu kaan'ı da yemek programında birkaç kere izlemiştim tam semihlere yakışacak bir adam.

Orijinalden alıntı: SıkıntıdanPatlamısMısır

ve Reji sayesinde Kaan ütopya da kalır.

Ve kaldıda o karaktersiz oldugu için kaldı yeni aybüke bulunmuştur beyler
    BrekingBad | TheWalkingDead | Vikings| Arrow | GameOfThrones| Supernatural | OrangeIsTheNewBlack| Dexter | House| Gotham|TheFlash | Fargo| TrueDetective | Community | Spartacus | Friends | The100 | HowIMetYourMother | Hannibal | PersonOfİnterest | NewGirl | HowToGetAwayWithMurder | Sherlock | It’sAlwaysSunnyİnPhiladelphia | Doctor Who | BrooklynNine-Nine | Shameless | Penny Dreadful | TheBigBangTheory | SouthPark | Fringe |
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.