Şimdi Ara

utangaçlıktan nasıl kurtulunur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
6.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu asosyalman hep aynı konuyu açıyor ya da benzerini bence thoschak geçiyor.

Asimetrik Piyango
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil03

Emin olun karşınızdaki insanların çoğu çok gereksiz insanlardır hiçbirinin aslında kendi adam gibi fikirleri yoktur ve bu insanların muhabbetleri oldukça kötüdür ama kendilerine güvenleri vardır her konuda aptalcada olsa fikirlerini beyan ederler ve kimseyi takmazlar.Sizlerin temel sorunu bence insanların sizin hakkınızda olumsuz düşüncelerinden korkmanızdan dolayı toplum içinde utangaçsınız bence hiçbir zaman çekinmeyin çünkü çekingen olunca daha çok yalnız kalıyor insan hiçbir zaman vakit geçirdiğiniz çoğu insanı umursamayın zaten elinde sonunda yanınızda kalanlarınız sizi her ne olursa olsun seven insanlardır.

5 yıllık DH geçmişimde gördüğüm en güzel en açıklayıcı en mantıklı yorum

• quote:

Emin olun karşınızdaki insanların çoğu çok gereksiz insanlardır hiçbirinin aslında kendi adam gibi fikirleri yoktur ve bu insanların muhabbetleri oldukça kötüdür ama kendilerine güvenleri vardır her konuda aptalcada olsa fikirlerini beyan ederler ve kimseyi takmazlar.Sizlerin temel sorunu bence insanların sizin hakkınızda olumsuz düşüncelerinden korkmanızdan dolayı toplum içinde utangaçsınız bence hiçbir zaman çekinmeyin çünkü çekingen olunca daha çok yalnız kalıyor insan hiçbir zaman vakit geçirdiğiniz çoğu insanı umursamayın zaten elinde sonunda yanınızda kalanlarınız sizi her ne olursa olsun seven insanlardır.

Aynen katılıyorum.Bari kendimizi beğendirmeye çalıştıklarımız adam olsa...

Orijinalden alıntı: asosyalman

iyi her şey hoş güzel bunları okudum mantıklıda ama bunları nasıl uygulayacağız nasıl böyle davranacağız bir kaç gün sonra yine eski yaşantımıza döneceğiz

saçmalamış onlar, kendin gibi ol.OLmadıgın kişi gibi davranırsan , arkadaş grubuna girmek için sigara , alkol vb kullananlardan ne farkın kalır ?
    sadece kendine güven

Orijinalden alıntı: stonekafa54

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

quote:

Avatar dikkatimi dağıtmasa çok güzel yorum
    Şaka bir yana, şu kalın bölüm gerçekten ne düşündüğümüzü yansıtıyor

kesinlikle katılıyorum buna ve düşününce anlıyorum içimde böyle bir korku var ama kendimi kandırıyorum yok diye evet var..

Yani utangaçlar daha zeki gibimi xD Sonçta utangacım diyen , söyledikelrinni aşağılanmasından korkar
    Buda o kişiyi düşünceli ve bencil olmayan biri gibi yapar.
    Konuşmadan önce bir kere daha düşündüğü için(genelde bu iş çok tekrarlanır ve konuşamazXD) şu söz gümüşse sükût altındır gibi olur
    bide bi söz vardır
    Kadının zeki oldugunu nasıl anlarsın
    Knuşmasına bakarım
    Hİç konuşmuyorsa
    O kadar zekisine raslamadım
    gibi

O kadarda kötü bişy olmayabilir

Konuşmak var Konuşmak var

• quote:

quote:

iyi her şey hoş güzel bunları okudum mantıklıda ama bunları nasıl uygulayacağız nasıl böyle davranacağız bir kaç gün sonra yine eski yaşantımıza döneceğiz

saçmalamış onlar, kendin gibi ol.OLmadıgın kişi gibi davranırsan , arkadaş grubuna girmek için sigara , alkol vb kullananlardan ne farkın kalır ?
    sadece kendine güven

kendim olunca hocam hiç konuşmayan bir kişilik toplumdan korkan uzak kalan konuşunca pot kırmaktan korkan ve ezilmekten korkan bir kişilik olurum ha varım ha yokum ? yaşamamayı tercih ederim,
    Evet güven konusunda haklısınız ilk olarak kendimize güven şart sonra devamı gelir ama malesef bende kendine güven yok bunu artık psikiyatri sayesinde atlatacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hyperkin

quote:

Avatar dikkatimi dağıtmasa çok güzel yorum
    Şaka bir yana, şu kalın bölüm gerçekten ne düşündüğümüzü yansıtıyor

kesinlikle katılıyorum buna ve düşününce anlıyorum içimde böyle bir korku var ama kendimi kandırıyorum yok diye evet var..

Yani utangaçlar daha zeki gibimi xD Sonçta utangacım diyen , söyledikelrinni aşağılanmasından korkar
    Buda o kişiyi düşünceli ve bencil olmayan biri gibi yapar.
    Konuşmadan önce bir kere daha düşündüğü için(genelde bu iş çok tekrarlanır ve konuşamazXD) şu söz gümüşse sükût altındır gibi olur
    bide bi söz vardır
    Kadının zeki oldugunu nasıl anlarsın
    Knuşmasına bakarım
    Hİç konuşmuyorsa
    O kadar zekisine raslamadım
    gibi

O kadarda kötü bişy olmayabilir

Konuşmak var Konuşmak var

doğru .
    Konuşma türü değişebilir.
    Ama konuşmama değişmez

Ve arkadşın söylediği şu '' aptalcada olsa fikirlerini beyan ederler '' sözündeki kişiler için söyledim onları

• Ben,mde bir bankaya girsem,bir mağazaya girsem adamla konuşurken sesim değişiyor.
    Kendi çevremde çok komik biriyimdir ama dışarıda öyle olmuyor bu durumun üzerine çalışmalarım hız kesmeden devam ediyor.
  • quote:

quote:

quote:

sadece kendine güven

kendim olunca hocam hiç konuşmayan bir kişilik toplumdan korkan uzak kalan konuşunca pot kırmaktan korkan ve ezilmekten korkan bir kişilik olurum ha varım ha yokum ? yaşamamayı tercih ederim,
    Evet güven konusunda haklısınız ilk olarak kendimize güven şart sonra devamı gelir ama malesef bende kendine güven yok bunu artık psikiyatri sayesinde atlatacağız.

Ha varım ha yokum diyon , güzel diyonda onu şöyle değiştir

Ha vicdanımı takmadan varım , ha yokum ?

Sonuçta sen kendini kandırcan , ben böyle biriyim dicen , sırf utangaç olmamak için.Birileride seni böyle sancak , onlarıda kandırcan.

Sadece güven lazım.
    Hiçbir konuda yakınındaki birilerinden üstün değilmisin ? yani kendine güvenin niye bu kadar az .

• google'a "hayatım değişti" yazın siteyi araştırın gerekenleri yapın 1 ay dinleyin içinizdeki bomba harekete geçicek yerinizde duramayacak asıl kişiliğinize kavuşacaksınız :) kimse doğuştan utangaç çekingen değil.. çevrenin etkisi var ailenin etkisi var çocuklukdanda böyle olundu.. değiştirmek sizin elinizde.. konuşun saçmalayın ne var ki ? kim dalga geçecek sizle.. etrafınızda boş boş konuşan tiplere bakın herkes onları dinliyor gülüyor :) sizde saçmalayın çok mu zor birşey.. gidin yolda hiç tanımadığınız bi kıza selam diyin ne kaybediceksiniz ölücek misiniz ? en fazla hayır diyecek?
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.