Şimdi Ara

Utangaçlık ve Asosyalliği yok ediyoruz ..[1. randevum] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
31
Favori
8.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gncttyslgr

Olay çok basit, gün içinde bir çok kez yaşamışsındır bu durumu eminim, aklına gelen şeyi düşünmeden yapmak, ne demek istediğimi anlayacaksın ilk 3 saniye içinde yapınca :)

İyi güzelde kötü şeylerde olabilir sanırım :) her aklıma geleni düşünmeden söylersem yaparsam ??? Ama olsun deniyicem yine :)
  • Utangaçlık ve Asosyalliği yok ediyoruz ..[1. randevum]

Kızlarla konuşamayan, bir ortama girince eli ayağına dolaşan en yakın arkadaşım kullanıyordu bu ilacı :) Çok sonra söyledi doktora gittiğini bizlere.

Benim şahit olduğum en son şuydu: Kadıköy'e vapurla geçecektik eminönünden. Bizimki vapurda 2 turist kız gördü. Biz üst kata çıkarken "abi bekleyin geliyorum 5dk ya" dedi ve gitti

10 dk sonra geldi kızlarla birlikte, görseniz sanki kızlarla 10 yıldır arkadaş. Sağolsun onun sayesinde akşam baya bi eğlenmiştik taksimde.

Adamın utanma duygusu kalmadı anlayacağınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Utangaçlık ve Asosyalliği yok ediyoruz ..[1. randevum]

Kızlarla konuşamayan, bir ortama girince eli ayağına dolaşan en yakın arkadaşım kullanıyordu bu ilacı :) Çok sonra söyledi doktora gittiğini bizlere.

Benim şahit olduğum en son şuydu: Kadıköy'e vapurla geçecektik eminönünden. Bizimki vapurda 2 turist kız gördü. Biz üst kata çıkarken "abi bekleyin geliyorum 5dk ya" dedi ve gitti

10 dk sonra geldi kızlarla birlikte, görseniz sanki kızlarla 10 yıldır arkadaş. Sağolsun onun sayesinde akşam baya bi eğlenmiştik taksimde.

arkadaşın yaşı kaçtı hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 35İzmirli35

quote:

Orijinalden alıntı: samsungr522tr

Utangaçlık ve Asosyalliği yok ediyoruz ..[1. randevum]

arkadaşın yaşı kaçtı hocam ?

22

• Teşekkür ederim hocam da fakat ilaç baya kuvvetli sanırım +18 sınırı var yazıyor nette ayrıca riskleri de varmış baya ilaç felan kullanmadan halletmek istiyorum ama olmadı psikiyatriye giderim ne yazarsa kullanırım :)
  • ahahaha hinatalar sizi naruto izleyen bilir
  • onu bırakın da kızlarla konuşma sanatı nasıl bir konu olur bilen bir üstad varsa konu açsın
  • aslında bir ablanız olarak size kızlarla nasıl daha kolay iletişime girebileceğinize dair bir konu açmak isterim :)
  • quote:

aslında bir ablanız olarak size kızlarla nasıl daha kolay iletişime girebileceğinize dair bir konu açmak isterim :)

Çok iyi olurdu aslında :)
  • 35İzmirli35 3 kullanıcısına yanıt
    bilemiyorum bir başlık altında size bu kızlar konusunda tüyolar verebilirdim ama forumun yaş ortalaması genel itibariyle düşük, seviyesiz, ciddiyetsiz mesajlar gelirse canım sıkılır bu yüzden emin değilim :)
  • quote:

bilemiyorum bir başlık altında size bu kızlar konusunda tüyolar verebilirdim ama forumun yaş ortalaması genel itibariyle düşük, seviyesiz, ciddiyetsiz mesajlar gelirse canım sıkılır bu yüzden emin değilim :)

Siz açın,biz şikayet ederiz o mesajları

PM'de kapayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 31 Ağustos 2013; 17:55:41 >
  • olm bende konuşma zorluğu var yardım edin la
  • tamam gençler bu akşam güzel bir konu altında size kızlar hakkında bildiklerimi sunuyorum
  • okudum tek tek yararli konu up.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilaç kullanan arkadaşlar varsa onlarda yorumlarını yaparsa çok sevinirim :)
  • Tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyoruz herkesten. Konu up :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Çık dolas forumdan çare arama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

quote:

Gaza gelsem konusacağımda olmuyo Sinirlenmem falan lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

quote:

Gaza gelsem konusacağımda olmuyo Sinirlenmem falan lazım

Sakin ol dahada çıkmaza girmeye gerek yok :D

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.