Şimdi Ara

Üstün zekanın yan etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstün zekanın yan etkisi fikrimce zaman algısı yavaşlaması olay şu
    Zeka aslında beynin saniye başına yapabildiği işlem sayısıdır yani mental işlemcinizin kalitesidir mental işlemciniz me kadar işlem yaparsa sinir ağının hızı da o kadar yüksek olmalıdır ortalama bir insanda bu hız 400KM/H seviyesindedir ayrıca bu reflekslerinizide etkiler
    Örneğin size 5 saniye verilirse ve sinir ağı hızınız 1600KM/H (imkansıza yakın bir ihtimal)
    Bu 5 saniye size 20 saniye gibi gelicektir. Gün asla geçmiyorsa,insanlara kıyasla insanlara göre hayatı daha yavaş yaşıyorsanız ve de küçük bir +olarak bol ve düzgün hatırlıyabildiğiniz rüyalar görebiliyorsanız diğer insanlardan daha zeki olabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yazık kafana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanımda cellat yok hocam

• Karşı komşumun 160 iqlu süper zekalı bir çocuğu vardı. Bize geldiğinde düz duvara tırmanıyordu. Doktorlar diyormuş fazla zeki olduğu için enerjisini atamıyormuş.

• Hocam çocuk ne kadar aptal doğarsa o kadar zeki olur çünkü IQ arttıkça beyin gelişimide daha uzun zamana dağılır ama çocuk büyük ihtimzl malds olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Başbilen

Hocam çocuk ne kadar aptal doğarsa o kadar zeki olur çünkü IQ arttıkça beyin gelişimide daha uzun zamana dağılır ama çocuk büyük ihtimzl malds olabilir

İlkokul 1 de bilgisayar dersinde yaşıtlarım paint öğrenirken ben photoshop programı kullanıyor klavyeye bakmadan yazıyordum. 200 iq olabilir miyim?

• üstün zekalı oldugum icin başıma gelebilecek her türlü olasılıgı hesaplayabiliyorum ve hiç olumlu şey gelmeyeceğini görüp deliriyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğal yatkınlık hocam

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    O öngörü hocam 5 hafta veya 5 ay olur ama dahası pek gerçekçi değil

• quote:

O öngörü hocam 5 hafta veya 5 ay olur ama dahası pek gerçekçi değil

öngürü değil knk benimkisi her dakika her saniye her salise her saat her gün her hafta her şeyi hesaplayabiliyorum

Sherlock holmes akrabanız mı hocam ?

• Up

• quote:

Sherlock holmes akrabanız mı hocam ?

dikkat eksikliği ve panik atak olmasa olabilirdik hocam

Hısmındır belkide

• Zekanın kendini gösterdiği birçok yöntem olabilir, benim en sevdiğim yaratıcılık kısmı, yani önemsiz şeylerden yeni ve önemli bir çözüm yaratmak. Bazısında bu planlama olabilir adam yapacaklarını çok iyi planlıyordur, bazısında hafıza olabilir, eksik olanı geliştirmeye çalışmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riki Cıveyz -- 3 Haziran 2021; 20:19:6 >
  • Üstün zeka olmak güzel bir şey değil. Bu toplumu ortalama zeka olanlar kurdu ve yönetiyor. ABD ülkesine gitmiş doktorasını yaparken bir hocamız kendi ağzı ile anlatıyor. Çocuklar oldukça haylaz, şımarık, kendini üstün gören tiplerden oluşuyor dedi. Hangi videosu olduğunu unuttum.

Edit video linki değiştirildi. Kanal sayfasını atamıyorum, o yüzden random bir video attım. İşsiz gibi aramak isteyenler bakabilir. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkucukbebegim -- 3 Haziran 2021; 20:19:55 >

• benimkucukbebegim kullanıcısına yanıt

Üstün zekalı olmak bence bu zeka akılsızca harcanmaz ise mükemmel bir şeydir, ayrıca bu düzeni kuran insanların salak olduğunu hiç düşünmüyorum. Her zeki insan adil veya iyi davranmak ve öyle sistemler kurmak zorunda değildir, hatta çoğu seri katil'in IQ seviyesi yüksek çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riki Cıveyz -- 3 Haziran 2021; 20:22:15 >
  • O yaratıcılıkda beyninizin saniye başına işlem kapasitesiyle bağlantılı

• quote:

Orijinalden alıntı: Riki Cıveyz

Üstün zekalı olmak bence bu zeka akılsızca harcanmaz ise mükemmel bir şeydir, ayrıca bu düzeni kuran insanların salak olduğunu hiç düşünmüyorum. Her zeki insan adil veya iyi davranmak ve öyle sistemler kurmak zorunda değildir, hatta çoğu seri katil'in IQ seviyesi yüksek çıkar.

Görmeden bir şey diyemem hocam. Bu hocamız gördüğü için o yüzden paylaştım, kendisinin oldukça güvenilir olduğunu düşünüyorum.

Toplum genel olarak orta zekadır. Bence zeki insanlar kolay kolay uyum sağlayamaz ama devleti yönetenler falan belki üst düzey zekaya sahip olabilir. O konuda fikrim yok. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkucukbebegim -- 3 Haziran 2021; 20:30:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.