quote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: MoKoKo® quote:Orjinalden alıntı: jogo tek aklıma gelen out of gas kaç lan kaç deli uyuz mokoko çokmu argo ne seninkininde benden aşağı kalır yanı yoh mokoko = male jogo = female bu arada siz kimsiniz tanısıozmu
quote:Orjinalden alıntı: MoKoKo® quote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: MoKoKo® quote:Orjinalden alıntı: jogo tek aklıma gelen out of gas kaç lan kaç deli uyuz mokoko çokmu argo ne seninkininde benden aşağı kalır yanı yoh mokoko = male jogo = female bu arada siz kimsiniz tanısıozmu halt etmişsin,benim kadar uyumlu benim kadar iyi niyetli ve benim kadar sevimli bir kız yok :P
quote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: MoKoKo® quote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: MoKoKo® quote:Orjinalden alıntı: jogo tek aklıma gelen out of gas kaç lan kaç deli uyuz mokoko çokmu argo ne seninkininde benden aşağı kalır yanı yoh mokoko = male jogo = female bu arada siz kimsiniz tanısıozmu halt etmişsin,benim kadar uyumlu benim kadar iyi niyetli ve benim kadar sevimli bir kız yok :P ha buzdolabı ha sen ne fark var aranızda
quote:Orjinalden alıntı: MoKoKo® quote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: MoKoKo® quote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: MoKoKo® quote:Orjinalden alıntı: jogo tek aklıma gelen out of gas kaç lan kaç deli uyuz mokoko çokmu argo ne seninkininde benden aşağı kalır yanı yoh mokoko = male jogo = female bu arada siz kimsiniz tanısıozmu halt etmişsin,benim kadar uyumlu benim kadar iyi niyetli ve benim kadar sevimli bir kız yok :P ha buzdolabı ha sen ne fark var aranızda ya iiki dedim;hemen yüzüme vuruyosun. ben soğuk bi tip olabilirim ama senin gibi fırlama değilim
quote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: MoKoKo® quote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: MoKoKo® quote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: MoKoKo® quote:Orjinalden alıntı: jogo tek aklıma gelen out of gas kaç lan kaç deli uyuz mokoko çokmu argo ne seninkininde benden aşağı kalır yanı yoh mokoko = male jogo = female bu arada siz kimsiniz tanısıozmu halt etmişsin,benim kadar uyumlu benim kadar iyi niyetli ve benim kadar sevimli bir kız yok :P ha buzdolabı ha sen ne fark var aranızda ya iiki dedim;hemen yüzüme vuruyosun. ben soğuk bi tip olabilirim ama senin gibi fırlama değilim ama makbul olan buzdolabi deil sıcakkanlı insanlardır gerçi arçelikte eskisini getir yenisini al kampanyaları falan war ama
quote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: Savage tırsağın teki benmi tırsağım evet ben söyleöedim sen yazdın
quote:Orjinalden alıntı: Savage quote:Orjinalden alıntı: jogo quote:Orjinalden alıntı: Savage tırsağın teki benmi tırsağım evet ben söyleöedim sen yazdın ne korkaklığımı gördünhem sen kimsin,tanımıyorum asl?
jogogogogogog Go Go gogo ustteki nickle ilgili baska ne cumle kuracaz hic eglenceli degilmis kendimi cok agresif gordum yau