Şimdi Ara

Ustalardan yardım,sinemaya gidiyoruz :) [GİDİLDİ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
2
Favori
4.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shipp12

Sen: Sana hediye aldımda gözlerini bi kapatabilir misin?

Kız(gözleri kapamış)

Gene sen: muuccccccckkkkkkkkkkkkkk

Sonra : Şakkk ! Ne yapıyorsun sen ?

Böyle olmasın sonumuz ? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Chuckie~

quote:

Orijinalden alıntı: shipp12

Sen: Sana hediye aldımda gözlerini bi kapatabilir misin?

Kız(gözleri kapamış)

Gene sen: muuccccccckkkkkkkkkkkkkk

Sonra : Şakkk ! Ne yapıyorsun sen ?

Böyle olmasın sonumuz ? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp R Yılmaz

Ne yardımı olum bileti alacan gidecen oturacan işte

Yoksa öpüşmeyi bilmiyor musun

hayırdır yoksa sen öpüşme koçu felanmısın?
  • O bir sey yapmazsa cok ustune gitme. Mesela ara ara caktirmadan sana bakiyorsa bir beklentisi vardir. O zaman harekete gecebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MayTheTriforceBeWithYou

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

15 yaşında. Karne günü aşkım demiş. Kendisinin de kızın da 2. sevgilisi. Neyse...

Lan zaten sinyal verir o sana, sürekli sana bakar, ya da ne bileyim elini bacağına götürür, çok istiyorsa ilk hamle bile ondan gelebilir. Kafasını omzuna yaslarsa kafasını öp ama öyle kasma "ÖPECEM LAN!" diye, havalı öp, "Umrumda değilsin ama sensiz de olmuyor." gibisinden. İlla "ilk hamle benden gelecek ulan" diyorsan sinemada olmaz, allah aşkına sinemada yapmayın, her yerde yapın sinemada yapmayın cidden. 2 film izlemeye çalışıyoruz, arkada adamlar birbirlerinin bademciklerine dil atıyorlar, la yapıcaksanız rahatsız etmeyin diğerlerini. Neyse evet bu kadar. Özet; öpeceksen kıza bedavadan mide taraması yapma. Ama yapma yani, daha gençsiniz lan, daha zamanınız var.

Ha, bak bu açıdan ele almadık. Arkadaş doğru diyor kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok. Ulan erkek erkeğe Cem Yılmaz'a gittik arkadaş " Mhmmm mhapfss " diye sesler geliyor.
    Geçin en köşede yapacaksanız yapın bir şeyler. Kimseyi rahatsız etmeyin. Bu arada ne zaman gidiyorsunuz ?

Yok abi kardesi ve arkadaslarıda gelecek ben ayrı oturacagız dedim tamam dedi :D Haftaya bir gün gideceğiz abi,olanları buraya yazarım isterseniz :D

Kardeşine dikkat et, arkadaşlarını salla. Arka köşeye geçin atın onları öne.
    Buraya yazabilirsin gittikten sonra. Yazmazsan da PM at bana merak ediyorum olacakları.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aoi.

quote:

quote:

quote:

15 yaşında. Karne günü aşkım demiş. Kendisinin de kızın da 2. sevgilisi. Neyse...

Lan zaten sinyal verir o sana, sürekli sana bakar, ya da ne bileyim elini bacağına götürür, çok istiyorsa ilk hamle bile ondan gelebilir. Kafasını omzuna yaslarsa kafasını öp ama öyle kasma "ÖPECEM LAN!" diye, havalı öp, "Umrumda değilsin ama sensiz de olmuyor." gibisinden. İlla "ilk hamle benden gelecek ulan" diyorsan sinemada olmaz, allah aşkına sinemada yapmayın, her yerde yapın sinemada yapmayın cidden. 2 film izlemeye çalışıyoruz, arkada adamlar birbirlerinin bademciklerine dil atıyorlar, la yapıcaksanız rahatsız etmeyin diğerlerini. Neyse evet bu kadar. Özet; öpeceksen kıza bedavadan mide taraması yapma. Ama yapma yani, daha gençsiniz lan, daha zamanınız var.

Ha, bak bu açıdan ele almadık. Arkadaş doğru diyor kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok. Ulan erkek erkeğe Cem Yılmaz'a gittik arkadaş " Mhmmm mhapfss " diye sesler geliyor.
    Geçin en köşede yapacaksanız yapın bir şeyler. Kimseyi rahatsız etmeyin. Bu arada ne zaman gidiyorsunuz ?

Yok abi kardesi ve arkadaslarıda gelecek ben ayrı oturacagız dedim tamam dedi :D Haftaya bir gün gideceğiz abi,olanları buraya yazarım isterseniz :D

Buraya yazabilirsin gittikten sonra. Yazmazsan da PM at bana merak ediyorum olacakları.

Alıntıları Göster
    Bak o kadar heyecan yapmayın, kız zaten öpüşmek istiyorsa yapar bir hamle, gözlerine falan bakar. Sen geri dur, kız yapsın bir şeyler öylesi daha iyi.
    Yani olay kızda bitiyor. Sen iyi dur, tavırların falan sağlam olsun. Yani bekle kız sana sokulsun. Ha kız sokulmuyormu ozaman al riski, yaklaş biraz öpüşmek isterse öpüşürsünüz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: ocarman

Bak o kadar heyecan yapmayın, kız zaten öpüşmek istiyorsa yapar bir hamle, gözlerine falan bakar. Sen geri dur, kız yapsın bir şeyler öylesi daha iyi.
    Yani olay kızda bitiyor. Sen iyi dur, tavırların falan sağlam olsun. Yani bekle kız sana sokulsun. Ha kız sokulmuyormu ozaman al riski, yaklaş biraz öpüşmek isterse öpüşürsünüz zaten.

Arkadaşın dediğine göre kız sakin hafif ciddi birisiymiş. Sanmam ki direkt yanaşsın. Bir de kardeşi ve arkadaşları olacakmış biraz çekingen davranabilir.

• quote:

quote:

Arkadaşın dediğine göre kız sakin hafif ciddi birisiymiş. Sanmam ki direkt yanaşsın. Bir de kardeşi ve arkadaşları olacakmış biraz çekingen davranabilir.

Tam okumamışım konuyu pardon.
    O öpüşme işi falan zor biraz arkadaşlar ve kardeş varsa, ama cesaretin varsa ayrı bir yere çek kızı, ama sapıkça değil romantik bir şekilde. Kız cesur tavrından hoşlanabilir. Tam tanımıyorum şimdi olayı karıştırmıyım daha kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: modifci

Sinemada filme odaklan fazla yanaşma o yanaşırsa film izliyorum falan de evine bırakırsan da bırakırken elinden öp ertesi gün kız senin

her türlü taktiği anlarımda kız yanaşırsa film izliyorum ne demek lan :D :D
  • quote:

quote:

quote:

Tam okumamışım konuyu pardon.
    O öpüşme işi falan zor biraz arkadaşlar ve kardeş varsa, ama cesaretin varsa ayrı bir yere çek kızı, ama sapıkça değil romantik bir şekilde. Kız cesur tavrından hoşlanabilir. Tam tanımıyorum şimdi olayı karıştırmıyım daha kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Hocam yardımım dokunacaksa pmden falanda yazabilirsin.

Başbaşa değilsiniz gerçi ama o zaman fazla birşey olmaz.Neyse başbaşa gidince film başlasın birazcık izleyin ondan sonra hareketlenme olsun.

Boxer işi falan doğrudur.Ben kumaş kapriyle gitmiştim olanları siz düşünün.Gerçi oturuyorsunuz birşey belli olmuyorda hissediyorsunuz.Film boyunca elini tutmak zorunda değilsin ben yapmıştım elim uyuştuydu.

Aranızda acayip derecede boy farkı varsa 15 cm+ oturuken öpmek çok zor oluyor , boynun ağrıyor eğilemiyorsun vs ben yaşadım bunu.Ayrıca kızla aramda 30 cm fark vardı .

Ara ara gözlerine bak , onun sana bakıp bakmadığını farketmeye çalış.Gerçekten film izlemek için mi gelmiş yoksa o da mı istiyor bunu tespit et.Sürekli film izlerse sana başını bile çevirmez.

Nazik olmana gerek yok , böyle sert biçimde elini omzuna falan at ters tepki verceğini sanmam.Elini öpeyim saçını öpeyim kulağını öpeyim falan dersin duağa yapışamazsın.Yanak öpmen yeterli.Ha son olarak filmi izlerken kıza aniden sarıl öyle boynunu falan öp işte birkaç saniye birşeyler yap ardından kafanı çek ve malum yere öpücük kondurmasını bekle.Öpmüyorsa odundur o kız

Patlamış mısır cips cola falan alırsan kızla birşey yaşayamazsın.Angut angut filmi izlersn verdiğin paraya yazık olur.

Biletleri alırken nereye oturalım diye sor kıza yani hafiften anla işte.Arkalar olsun derse tamamdır kız senin.Yok ben uzağı göremiyorum yakın bi yerler olsun diyorsa o kızdan uzaklaş ilişkini kes.Birkaç koltuk boşluklar olsun bide böyle çok hit filmlere giderseniz heryer dolu olacağı için yaşlıların kötü bakışlarına maruz kalırsınız sürekli yanındaki sana bakar vs rahatsız olursun.Hit filmede gideckseniz vizyondan inmesine doğru gidin.Salonun yarısı boş oluyor.Ortalara oturmayın yukarıdaki görevli bazen izliyor hatta arkadaşla gittiğimiz bi filmde bir çifti uyarmışlardı (max 18 yaşındalardı kanımca) Köşelere doğru oturun.

Bu arada yaş 16 az çok birşeyler edindik.Alman usulü yapın bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing for the moment -- 1 Şubat 2013; 1:11:02 >

• Eger abazoşsan ilkten elini tut sonra omzuna at. Yavas yavas gozlerine baktiktan sonra öpusmeye basla. Eger kiz biraz civik biriyse elle

Eger abazoş degilsen ve kizda ciddi biriyse sadece elini tut yada omzuna at.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Eger abazoşsan ilkten elini tut sonra omzuna at. Yavas yavas gozlerine baktiktan sonra öpusmeye basla. Eger kiz biraz civik biriyse elle

Eger abazoş degilsen ve kizda ciddi biriyse sadece elini tut yada omzuna at.
    Yaşlar kaç ne kadar süredir birliktesiniz filmin adı ne ve ayrı koltuk mu sevgili koltuğu mu tercih edeceksiniz bilet paralarını kim ödeyecek bu soruların yanıtlarına göre altın cevabı vereceğim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

Yaşlar kaç ne kadar süredir birliktesiniz filmin adı ne ve ayrı koltuk mu sevgili koltuğu mu tercih edeceksiniz bilet paralarını kim ödeyecek bu soruların yanıtlarına göre altın cevabı vereceğim :D

Alıntıları Göster
    açılın millet playboyunuz geldi. kardeşim valla yukarda bişeyler demişlerde laf kalabalığından başka bişiy değil. ateşli bi yiyişme hedefliyosan esneme dümeniyle elini omzuna at kendine yapıştır,bide sağlam parfümün oldu mu salyangoz gibi yavşıycaktır. direk dudağa yumulma,boynunu falan öp em sonra gerisi gelir. ilk adımı attıktan sonra gerisi çorap söküğü kardeşim,burda saçma sapan planlara girmene gerek yok kendini kasma doğal ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

Alıntıları Göster
    Valla hocam vizyonda şuan bi Cem Yılmaz, bi Celal ile Ceren, bi Hansel ve Gretel, bi Django varken kızın Mama yı seçmesi öpüşme konusunda istekli olduğunu düşündürdü bana . Şu saydığım filmler arasında pek tercih edilecek bir film değil Mama.
    Tavsiye konusuna gelirsek bence oturacağınız yeri kız belirlesin, belirlediği yere göre ne derece istekli olduğunu anlamış olursun. Kız belirlemeyipte sen gidip en köşe iki koltuğu seçersen ve her fırsatta kızın üstüne atlamaya çalışırsan abaza damgası yeme ihtimalin çok yüksek
    Neyse yer konusunu hallettin diyelim; filmin ilk partında öpüşmeye odaklanma bence önce bi ısıt ortamı. Elini kızın omzuna at, bu olaydan sonra kız istekliyse biraz alçalıp göğsüne kafasını yaslıycaktır bence. Yaslarsa kafasını omzuna attığın elinle başını okşa. çok çok nadiren öp başından. Bide ben yavru köpek gibi yanağını, çenesinin altını filan sıktırıyordum hafif hafif onun da baya bi yararı olmuştu Neyse ilk part böyle geçsin. İkinci part kız da iyice ısınınca masum masum bakıcaktır suratına ara sıra. 1-2 kere baksın o şekilde karşılık verme. 3. sünde yanağından öpersin güzel bi şekilde. Kız bakmaya devam ederse dudaktan değilde dudağın yakınından bi yerden öpersin. Kız biraz daha devam ederse bakmaya gerisini kendisi getirir bence sen yorma kendini daha fazla Kız dudaklarına yaklaşınca da basitçe öp karmaşık şeylere kalkışma daha ilkinden Çok fazla öpmek istiyorsan yap bu dediklerimi gerisi gelir bence. Ama nefsine hakim olabileceksen, sabredebilceksen biraz, ilk adımı kızın atmasını bekle. Zamanın da ilk adımı biz attık şimdi sürünüyorum resmen kız arkadaşımı öpücem diye. Sinemaya gidiyoruz isteksiz isteksiz, soğuk soğuk davranıyor. Zamanında çok abarttım o yüzden sıktım herhalde kızı biraz Hatta ilk sinemaya gidişimizde filmden çıktıktan hemen sonra 2. bi filme daha girmiştik benim isteğim üzerine, baya coşmuştum 2. filmde .

Çok Önemli Not : Kardeşim kimse bahsetmemiş ama sinemaya gideceğin günün sabahı çavuşu tokatlamanı öneririm . Yoksa sinema da bişeyler yaşarsan eve geldiğinde şeyinin ağrısından ölebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romeo0 -- 1 Şubat 2013; 14:14:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Romeo0

Valla hocam vizyonda şuan bi Cem Yılmaz, bi Celal ile Ceren, bi Hansel ve Gretel, bi Django varken kızın Mama yı seçmesi öpüşme konusunda istekli olduğunu düşündürdü bana . Şu saydığım filmler arasında pek tercih edilecek bir film değil Mama.
    Tavsiye konusuna gelirsek bence oturacağınız yeri kız belirlesin, belirlediği yere göre ne derece istekli olduğunu anlamış olursun. Kız belirlemeyipte sen gidip en köşe iki koltuğu seçersen ve her fırsatta kızın üstüne atlamaya çalışırsan abaza damgası yeme ihtimalin çok yüksek
    Neyse yer konusunu hallettin diyelim; filmin ilk partında öpüşmeye odaklanma bence önce bi ısıt ortamı. Elini kızın omzuna at, bu olaydan sonra kız istekliyse biraz alçalıp göğsüne kafasını yaslıycaktır bence. Yaslarsa kafasını omzuna attığın elinle başını okşa. çok çok nadiren öp başından. Bide ben yavru köpek gibi yanağını, çenesinin altını filan sıktırıyordum hafif hafif onun da baya bi yararı olmuştu Neyse ilk part böyle geçsin. İkinci part kız da iyice ısınınca masum masum bakıcaktır suratına ara sıra. 1-2 kere baksın o şekilde karşılık verme. 3. sünde yanağından öpersin güzel bi şekilde. Kız bakmaya devam ederse dudaktan değilde dudağın yakınından bi yerden öpersin. Kız biraz daha devam ederse bakmaya gerisini kendisi getirir bence sen yorma kendini daha fazla Kız dudaklarına yaklaşınca da basitçe öp karmaşık şeylere kalkışma daha ilkinden Çok fazla öpmek istiyorsan yap bu dediklerimi gerisi gelir bence. Ama nefsine hakim olabileceksen, sabredebilceksen biraz, ilk adımı kızın atmasını bekle. Zamanın da ilk adımı biz attık şimdi sürünüyorum resmen kız arkadaşımı öpücem diye. Sinemaya gidiyoruz isteksiz isteksiz, soğuk soğuk davranıyor. Zamanında çok abarttım o yüzden sıktım herhalde kızı biraz Hatta ilk sinemaya gidişimizde filmden çıktıktan hemen sonra 2. bi filme daha girmiştik benim isteğim üzerine, baya coşmuştum 2. filmde .

Çok Önemli Not : Kardeşim kimse bahsetmemiş ama sinemaya gideceğin günün sabahı çavuşu tokatlamanı öneririm . Yoksa sinema da bişeyler yaşarsan eve geldiğinde şeyinin ağrısından ölebilirsin

Alıntıları Göster
    Kız için bu kadar kasma apışıp kalırsın olduğun yerde. Öpüşürkende ereksiyondan korkma, alışınca oynama bile olmuyor.

Bu arada sinemada öpüşmeyi tercih etmiyorum. Sinemadan sonra bir cafeye oturun beraber, daha rahat edersin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kot pantolon giyme. Boxer ve bol pantolon giy.
    Ya da kot giy, kemer tak, aleti kemere sıkıştır.

Hocam ne yaptınız ya,daha yeniyiz bu işlerde :D

Dostum yeniyle alakası yok. İlk sinemada erkeklik hormonların devreye girerse ve kız farkederse abaza damgası yiyebilirsin. Tecrübeyle sabittir. :(

Tamam abi sağol :) Hangi deodorant veya parfümü önersiniz ? :D

Dostum parfüm çok ağır olmasın. Yanyana duracağınız için ağır parfüm hoş durmayacaktır. Genç adama yakışmaz zaten o kadar. Ortam kapalı olacağı için hoş kokulu hafif bir parfüm tercih et ( Hafif derken çiçekli böcekli kız parfümü de değil, genç işi parfümlerden bahsediyorum ). Koltuk altlarını yalamayacaksa deodorant o kadar da önemli değil, sık gitsin.
    Ama dediğim gibi ağır parfüm sakın kullanma. Ben dersaneye giderken deneme sınavlarında yanımda bi' kız otururdu. Allah belamı versin bi' kere kalkıp gidecektim sınavı bırakıp. Kız okuldan çıkıyor, tenise gidiyor, ordan sınavlara geliyordu. Ter ve o parfümün kokusu birleşince dehşet bir koku çıkıyordu ortaya. 5-6 Yıl oldu hâla daha aklıma geldikçe midem bulanıyor.

Ve can alıcı nokta. Ağız kokusuna dikkat et. Sakız şeker filan at sinemadan önce. İşi başlamadan bitirecek kadar beter bir şey ağız kokusu. Kesinlikle buna dikkat et.
    Abazalık yapıp kızı yalamaya kalkma. Yavaş yavaş olur her şey. Aceleye getirme. Kız o kadar gönüllü olmazsa bi'dahakine diyip bırak. Kızı seviyorsan zaten yan yana durmanız bile mutlu etmeye yeter seni.

Tamam abi zaten yanıma 3,5 tane naneli sakız alacagım :D Deodorant var bi tane hafif onu sıkarım :D Zaten yan yana ve el ele olunca bile mutlu oluyor insan :) Nasıl bir sinyal verir sizce ? Nasıl davranır ? :D

RequiemDH Şikayet için teşkkürler :)

naneli değil başka bir aromalı al nane çok belli eder niyetini

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pringles

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum yeniyle alakası yok. İlk sinemada erkeklik hormonların devreye girerse ve kız farkederse abaza damgası yiyebilirsin. Tecrübeyle sabittir. :(

Dostum parfüm çok ağır olmasın. Yanyana duracağınız için ağır parfüm hoş durmayacaktır. Genç adama yakışmaz zaten o kadar. Ortam kapalı olacağı için hoş kokulu hafif bir parfüm tercih et ( Hafif derken çiçekli böcekli kız parfümü de değil, genç işi parfümlerden bahsediyorum ). Koltuk altlarını yalamayacaksa deodorant o kadar da önemli değil, sık gitsin.
    Ama dediğim gibi ağır parfüm sakın kullanma. Ben dersaneye giderken deneme sınavlarında yanımda bi' kız otururdu. Allah belamı versin bi' kere kalkıp gidecektim sınavı bırakıp. Kız okuldan çıkıyor, tenise gidiyor, ordan sınavlara geliyordu. Ter ve o parfümün kokusu birleşince dehşet bir koku çıkıyordu ortaya. 5-6 Yıl oldu hâla daha aklıma geldikçe midem bulanıyor.

Ve can alıcı nokta. Ağız kokusuna dikkat et. Sakız şeker filan at sinemadan önce. İşi başlamadan bitirecek kadar beter bir şey ağız kokusu. Kesinlikle buna dikkat et.
    Abazalık yapıp kızı yalamaya kalkma. Yavaş yavaş olur her şey. Aceleye getirme. Kız o kadar gönüllü olmazsa bi'dahakine diyip bırak. Kızı seviyorsan zaten yan yana durmanız bile mutlu etmeye yeter seni.

Tamam abi zaten yanıma 3,5 tane naneli sakız alacagım :D Deodorant var bi tane hafif onu sıkarım :D Zaten yan yana ve el ele olunca bile mutlu oluyor insan :) Nasıl bir sinyal verir sizce ? Nasıl davranır ? :D

Alıntıları Göster
    mübarek ne cevherler varmış dh de sinemada öpüşme dersleri diye kitap yazsan ilk bakılacak yer yani

• quote:

quote:

quote:

quote:

Buraya yazacağım,salı günü gideceğiz :) PM de atarım istersen daha detaylı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pringles

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ustalardan yardım,sinemaya gidiyoruz :) [GİDİLDİ]

Bundan alsam olur mu ? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Kakaroff

açılın millet playboyunuz geldi. kardeşim valla yukarda bişeyler demişlerde laf kalabalığından başka bişiy değil. ateşli bi yiyişme hedefliyosan esneme dümeniyle elini omzuna at kendine yapıştır,bide sağlam parfümün oldu mu salyangoz gibi yavşıycaktır. direk dudağa yumulma,boynunu falan öp em sonra gerisi gelir. ilk adımı attıktan sonra gerisi çorap söküğü kardeşim,burda saçma sapan planlara girmene gerek yok kendini kasma doğal ol

Adam ilk sefer diyor sen film çektin salonda. Ateşli yiyişme... Salonda kardeşi ve arkadaşları da olacakmış, oldu olacak misyoner filan yapsınlar sinema koltuğunda.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.