Slm arkadaşlar; 20 m2 odada oturuyorum,üzerimde çatı teras var,oturma odası güneş görmüyor,pencerelerede yalıtım yok ve yer İzmir,şimdilik ısıtıcı olarak ufo kullanıyorum ama elektrik parasının yüksek gelmesinden korktuğum için doğru dürüst kullanamıyorum;en fazla 1.500 Ytl'ye kadar inverter özellikleri taşıyan klimalardan kendimce bu iki markaya kadar eledim,sizlerin tavsiyeleri doğrultusunda hareket edeceğim;sizce hangisi veya tavsiye edeceğiniz başka bir marka varmı, şimdiden herkese teşekkürler.....
DAIKIN-MITSIBUSHIELECT-TOSHIBA-FUJITSI-SHARP siralamamdir. Gordugun gibi Sigma yok listede. Ben mitsibushi MZSGC35 kullaniyorum cok memnunum.
teşekkürler cemele arkadaşım,daha önceki yorumlarını da okuyarak bugün itibariyle bende MSZ HC35VA modelini taktırmayı düşünüyorum,inşallah hayırlı olur,havalar da tam soğumuşken hemen test etme imkanı olacak,saygılarımla...
Hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin
quote:
Orjinalden alıntı: poset_tea
teşekkürler cemele arkadaşım,daha önceki yorumlarını da okuyarak bugün itibariyle bende MSZ HC35VA modelini taktırmayı düşünüyorum,inşallah hayırlı olur,havalar da tam soğumuşken hemen test etme imkanı olacak,saygılarımla...