Şimdi Ara

Ustalardan Ricam;Mitsubishi Elektiric mi, yoksa Sigma mı;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    20 m2 odada oturuyorum,üzerimde çatı teras var,oturma odası güneş görmüyor,pencerelerede yalıtım yok ve yer İzmir,şimdilik ısıtıcı olarak ufo kullanıyorum ama elektrik parasının yüksek gelmesinden korktuğum için doğru dürüst kullanamıyorum;en fazla 1.500 Ytl'ye kadar inverter özellikleri taşıyan klimalardan kendimce bu iki markaya kadar eledim,sizlerin tavsiyeleri doğrultusunda hareket edeceğim;sizce hangisi veya tavsiye edeceğiniz başka bir marka varmı,
    şimdiden herkese teşekkürler.....

• DAIKIN-MITSIBUSHIELECT-TOSHIBA-FUJITSI-SHARP siralamamdir. Gordugun gibi Sigma yok listede. Ben mitsibushi MZSGC35 kullaniyorum cok memnunum.
  • teşekkürler cemele arkadaşım,daha önceki yorumlarını da okuyarak bugün itibariyle bende MSZ HC35VA modelini taktırmayı düşünüyorum,inşallah hayırlı olur,havalar da tam soğumuşken hemen test etme imkanı olacak,saygılarımla...
  • Hayirli ugurlu olsun gule gule kullanin
    quote:

Orjinalden alıntı: poset_tea

teşekkürler cemele arkadaşım,daha önceki yorumlarını da okuyarak bugün itibariyle bende MSZ HC35VA modelini taktırmayı düşünüyorum,inşallah hayırlı olur,havalar da tam soğumuşken hemen test etme imkanı olacak,saygılarımla...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mitsubishi mi- Toshiba mı?
    7 yıl önce açıldı
    Şofben'den anlayan var mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.