Şimdi Ara

USTALARA BİR SORUM VAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam...2 senedir kullandığım ve çok az oc yapılmış olan ama üzerindeki donanım oc yapılmaya müsait olan ve COD:Modern warfare'i 1360x768 yüksek ayarlarda takılmadan oynatan şu sistem sizce ne kadar eder? Saygılarımla...

CPU: Intel Core 2 Duo E6600 2,4Ghz (Üzerinde Arctic Freezer 7 Pro Soğutuculu)

ANAKART: Asus p5b deluxe wifi-ap edition

RAM : 2x2 GB DDR2 pc 5300 GEIL Performance ram cas 4-4-4-12 (Dehşet performansı var)

EKRAN KARTI : Sapphire X1950XT 512MB GDDR3 256bit + Accelero 2 Ultra Sessiz vga cooler

HARD DİSK : Samsung HD120 IJ 160 GB SATA II 7200rpm

GÜÇ KAYNAĞI: TAGAN 480W EASYCON 6 pin vga power cord'u ayrı...

KASA : FEEL HURRICANE II Midi Tower

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbaycan -- 5 Aralık 2009; 14:02:28 >

• doğrusu burda remler en iyi parçalar, ekran kartı dez avantajda dx9 desteği var sadece işlemci hızı düşük ama overclok ile artırılabilir. Ekran kartı vede işlemcide ekstra soğutucu olması güzel.. sistem olarak güncelliğini yitirdiği için en fazla 750tl olur
  • ilginize teşekkürler...Ben de 800 eder mi acaba diye düşünüyordum...Olmazsa ikinci el bölümüne yazıp bir bakacağım...
  • Konu yanlış yerde 2.el bölümüne açman lazım. Aksi halde yönetici kilitler...

Ama çok birşey bekleme Quad sistem ve daha iyi durumda vga olan kasalar bile 500-600 liraya gidiyor...
  • Pardon ben de oraya gidiyordum ama fikirler için teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.