Şimdi Ara

ustalar ses sistemi yardım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eywallah sagoılasın. ılgın ıcın tesekkurler.
  • daha profesyonel bir ses sistemi düşünüyorsan 2 yada 3 rca çıkışı olan modellere bakabilirsin. rica ederiz
  • 3 yada 4 mu. bu 4000 ub de 1 tane var demıstın. 5050 de kac var kı .

quote:

Orjinalden alıntı: askvesen

daha profesyonel bir ses sistemi düşünüyorsan 2 yada 3 rca çıkışı olan modellere bakabilirsin. rica ederiz

• quote:

Orjinalden alıntı: hakandogan

3 yada 4 mu. bu 4000 ub de 1 tane var demıstın. 5050 de kac var kı .

quote:

daha profesyonel bir ses sistemi düşünüyorsan 2 yada 3 rca çıkışı olan modellere bakabilirsin. rica ederiz

4000 ub de 1 adet rca çıkışı var, 5050ub de 3 rca çıkışı var front, rear, subwoofer.
  • audiocu arkadaşımızın dedigi gibi 3 adet rca çıkışı varsa ilerde tesisatı geliştirmek için çok idealdir. tavsiye ederim
  • kardes bu tek rca cıkısına sonra anfı baglasak 4 yollu falan yıne tesısatı gelıstıremezmıyız
  • 1 RCA çıkışını çoklayıp diger anfilere paylastirmak tabiki mümkün. ama 3 rca çıkışlı teyplerden daha cok performans alırsın bunun 1. nedeni 1 çıkışı 3 e çoğaltırsan RCa çıkış voltajı ve akımı 3 e bölünüp öyle anfilere dağılackatır. yani tek rca çıkışı 3 e bölündüğü için azda olsa performans kaybı yaşanacaktır. 2. olarakta teypteki ayar menüsü ona göre fonksiyonelliğini kaybedicektir. mesela tek rca çıkışını kullanırken ayarlarda bunu "ses" çıkışı olarak seçmen gerekecek.. böylece bu çıkışta bütün frekanslardaki ses tonlaması anfilere paylaştırılmak üzere seçilmiş olacaktır. anfilerin üzerindeki LPF / HPF ayarlarını kullanarak sub anfisine düşük frekanslı sesler. mid anfisinede orta ve yüksek frekanslı sesler gönderilecektir. ama 3 rca çıkışı olursa teypten sub kanalına giden çıkışı istedigin gibi frekans ayarlarını yapabilir, midlere giden 2 rca çıkışınında frekanslarını ayarlayabilir o şekilde anfilere gönderirsin. her RCA çıkışının preamplifikatör devresi olduğu için anfinin istedigi frekansı, voltajı ve akımı rahatlıkla sağlayabilir. bunu 3 e bölmek belirgin bir performans kaybına sebebiyet verir. anlatabilmişimdir umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askvesen -- 31 Ekim 2008; 18:02:55 >

• eywallah bılgılerın ve paylastıgın ıcın. tsk
    quote:

1 RCA çıkışını çoklayıp diger anfilere paylastirmak tabiki mümkün. ama 3 rca çıkışlı teyplerden daha cok performans alırsın bunun 1. nedeni 1 çıkışı 3 e çoğaltırsan RCa çıkış voltajı ve akımı 3 e bölünüp öyle anfilere dağılackatır. yani tek rca çıkışı 3 e bölündüğü için azda olsa performans kaybı yaşanacaktır. 2. olarakta teypteki ayar menüsü ona göre fonksiyonelliğini kaybedicektir. mesela tek rca çıkışını kullanırken ayarlarda bunu "ses" çıkışı olarak seçmen gerekecek.. böylece bu çıkışta bütün frekanslardaki ses tonlaması anfilere paylaştırılmak üzere seçilmiş olacaktır. anfilerin üzerindeki LPF / HPF ayarlarını kullanarak sub anfisine düşük frekanslı sesler. mid anfisinede orta ve yüksek frekanslı sesler gönderilecektir. ama 3 rca çıkışı olursa teypten sub kanalına giden çıkışı istedigin gibi frekans ayarlarını yapabilir, midlere giden 2 rca çıkışınında frekanslarını ayarlayabilir o şekilde anfilere gönderirsin. her RCA çıkışının preamplifikatör devresi olduğu için anfinin istedigi frekansı, voltajı ve akımı rahatlıkla sağlayabilir. bunu 3 e bölmek belirgin bir performans kaybına sebebiyet verir. anlatabilmişimdir umarım

• rica ederim ne demek.
  • slm arkadaslar HARWARD HR305A 100W+100.
    anfı ve osawa bass var ıse yarrar mı ne kadar eder almak uzereyım.

ustalar ses sistemi yardım?
  • Benim gözümde değersiz parçalar. 150 lira vermem yada veririm belli olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakandogan

slm arkadaslar HARWARD HR305A 100W+100.
    anfı ve osawa bass var ıse yarrar mı ne kadar eder almak uzereyım.

ustalar ses sistemi yardım?

pm den cevaplamıştım buradan da eklemek istiyorum, bence alma ilerde elinden çıkarmazsın osawanın üzerine azcık ytl ekleyip pioneerin eski sublarından tsw 301 veya tsw 302 yada 2.el 25 cm jbl gt4 al derim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.