Şimdi Ara

Ustalar Konuya Lütfen *** RNS-510 / Bluetooth / Geri Gorus Kamerasi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Geçen ay bir Tiguan aldım ve İlk icraat olarak arabaya Bluetooth taktırdım. 3C8035730C modeli. Araca kurduk sorunsuz telefon görüşmesi yapıyorum. Telefon defteri vs bir sıkıntı yok ancak telefondaki müzikleri bir türlü dinleyemiyorum. Aracın üzerindeki teybin modeli RCN310 . Yabancı forumlarda ve you tube da izlediğim kadarı ile mümkün ama sanırım ben bir şeyi yanlış yapıyorum yada teybin özelliği kapalı. Konu ile ilgili olarak yardımcı olabilecek biri varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sina1907

Arkadaşlar merhaba,
    Geçen ay bir Tiguan aldım ve İlk icraat olarak arabaya Bluetooth taktırdım. 3C8035730C modeli. Araca kurduk sorunsuz telefon görüşmesi yapıyorum. Telefon defteri vs bir sıkıntı yok ancak telefondaki müzikleri bir türlü dinleyemiyorum. Aracın üzerindeki teybin modeli RCN310 . Yabancı forumlarda ve you tube da izlediğim kadarı ile mümkün ama sanırım ben bir şeyi yanlış yapıyorum yada teybin özelliği kapalı. Konu ile ilgili olarak yardımcı olabilecek biri varmı.

Hayirli olsun, araciniza rns 510 taktirdiysaniz media tusuna basarak telefonunuzun icindeki muziklere ulasabilirsiniz.. Yine ayni sekilde youtube'dan videonun sesini aktarabilirsiniz ama malesef goruntu aktarmiyor.. Varsa sorunuz yardimci olmaya calisirim..

Bluetooth kitinizde buyuk ihtimal rsap'li yani wifi baglantisi saglayabilen modelden.. Kayit ettirdiniz mi..?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kahtalı_mıçı K kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Yok kayıt ettirmedim. Çünkü telefonu iphone RSAP desteği yok o yüzden telefonu değiştirirsem kayıt ettireceğin. RNS510 şu an için hayal. Biraz pahalı benim için en azından 4-5 ay. Bendeki teyp RCN310 media tuşu var ama kabloyla bağlantıyı görüyor . Blueettoth ile görmüyor. Konu ile ilgili olarak youtube da 3C8035730C modeli takılılı olan ve RCN310 kullananlarda media bastığında bu özellik açlıyor. Acaba benim kodlamada mı hata var diye düşünüyorum. Çözemedim gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sina1907

Teşekkür ederim.
    Yok kayıt ettirmedim. Çünkü telefonu iphone RSAP desteği yok o yüzden telefonu değiştirirsem kayıt ettireceğin. RNS510 şu an için hayal. Biraz pahalı benim için en azından 4-5 ay. Bendeki teyp RCN310 media tuşu var ama kabloyla bağlantıyı görüyor . Blueettoth ile görmüyor. Konu ile ilgili olarak youtube da 3C8035730C modeli takılılı olan ve RCN310 kullananlarda media bastığında bu özellik açlıyor. Acaba benim kodlamada mı hata var diye düşünüyorum. Çözemedim gitti.

Rsap destegi telefona bagli degil bildigim kadariyla, bluetooth kite bagli bir ozellik.. Soylediginiz teyb hakkinda bilgim yok, rns 510 sandim ben..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.