Şimdi Ara

Üstadlar hangisi alayım???max120YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • üstadlar ''yazıcı tarayıcı fotokopi'' bir makina almak istiyorum max.120ytl;
    fikirleriniz nelerdir?

Üstadlar hangisi alayım???max120YTL

Bilgi paylaşıkca çoğalır
  • http://www.boltaksit.com/asp/listgroup.asp?brand=CANON&group=PRNMUL

Lexmark mı! Yapma kardeşim! Yukarıdaki linkte Canon Pixma MP160 105,62 YTL.

Ben MP180'i oradan almıştım, o gün bu gündür başka siteden alış veriş etmedim. Güvenebilirsin. Ayrıca da çok ilgililer.

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=1200&productid=bd61411

Bu da hepsiburada'nın linki. Makinenin oradaki fiyatı da senin sınırını aşmıyor. 123,19 YTL.

Rastgele.

• yazıcı alırken ne şekli ne performansı en dikkat edilmesi gereken şey kartuş sorunun olup olmadığıdır.hpde en sorunsuz firmadır bu konuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: SayGili
    yazıcı alırken ne şekli ne performansı en dikkat edilmesi gereken şey kartuş sorunun olup olmadığıdır.hpde en sorunsuz firmadır bu konuda

HP de kartuş dolum sorununun olmadığına katılıyorum. Ancak "en sorunsuz firma" deyince, sanki Canon'da aynı konuda sorun olabilirmiş gibi yanlış bir anlam çıkıyor. "HP ve Canon'da kartuş dolum sorunu yaşanmaz." en doğrusu sanırım.

Zamanında ben de çok tereddüt etmiştim. Ancak Canon kartuşlarının 12 ve 16 ml, HP'ninkilerin 5 ml olması beni Canon'a yönlendirmişti. Kartuş dolumu da dahil, keyifle kullanmaktayım.
  • Dostum ben Lexmark öneririm bendede x1250 var çok memnunum kartuş doldurdum ondada bir problem yok ama yinede sen bilirsin belki sende problem çıkar çünkü ben makinalı dolum yaptırılan yerlere doldurtuyorum onun için başka markaları al

"Ben bir Türküm, dinim, cinsim uludur." Duyar duymaz içim titremişti. Şair bu şiiriyle 'Diril Ey Türk!' diye bağırıyor ve bizi uyanmaya çağırıyordu. Bu bağırışı duyduk, bu çağrıya uyduk. Bir arayış, uyanış ve sonunda diriliş başladı. Bir kuru kalabalık değil bir millet olduğumuzu anlamaya başladık. İbrahim Binbaşı doğru söylemiş, yeniden doğuyoruz, canlanıyoruz, diriliyoruz. Türk geri geliyor! Tarih bir millete bir kez dirilme hakkı verir. Yeniden uyursak, oyuna gelirsek, bir daha dirilemeyiz. Biz olmaktan çıkar, kaybolur gideriz. Bu sözümü unutmayın!
    Yüzbaşı Kadri Bey
    22 Nisan 1915

Dokuz Eylül Üniversitesi-2011

• dostum canon mp 160 ın fiyatı 120 ytl tam senin bütçende.....

Photo All-In-One Printer

Asus Striker Extreme nForce® 680i SLI DDR2,Ses+Eth-Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz LGA 775 1066 Mhz 8MB-POWERCOLOR 1 GB 2900XT 512bit DDR4 PCIE 2xDVI-Kingston Hyper-x 2x2 GB 800 MHZ DDR2-Asus Atlas A55GA 550W Power Supply
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.